Yildiz Teknik Üniversitesi
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yıldız Teknik Üniversitesi (kısaca YTÜ), İstanbul, Türkiye'de yer alan; 1911 yılında Kondüktör Mekteb-i Âlîsi adıyla kurulmuş devlet üniversitesidir.
Bünyesindeki 10 fakülte, 2 enstitü, 3 Yüksekokul ve 41 bölüm ile akademik etkinliklerini sürdürmektedir.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Sultan V. Mehmet Reşat zamanında Nafıa Nazırlığı'na (Bayındırlık Bakanlığı) bağlı Vilayet Nafıa İdarelerinin “Fen Memuru” (eski adıyla kondüktör, yeni adıyla tekniker) ve Mühendis gereksinimlerini karşılamak amacıyla 1911’de Kondüktör Mekteb-i Âlîsi adıyla, Paris’teki “Ecol De Conducteur”ün müfredat programı esas alınarak Bayındırlık Bakanlığı’na bağlı bir üniversite olarak kurulmuş ve okula öğrenci kaydına 22 Ağustos 1911’de başlanmıştır.
Yildiz Teknik Üniversitesi Haberleri
Teknopark firmalarından 181 milyon liralık ciro
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Yıldız Kuluçka bünyesinde bulunan 150’nin üzerindeki girişimci firmanın geçen yılın sonunda 181 milyon 239 bin 118 TL ciro elde ettiğini bildirdi.
Üniversite mezunları 'motokurye' mesleğine göz dikti
Koronavirüs sürecinde talebin arttığı mesleklerden biri motokuryelik. Kendi mezuniyet alanlarında iş bulamayan bir çok üniversite mezunu para kazanmak için motokuryelik yapıyor. İçlerinde elektronik mühendisleri de var. Kendi öğrencilerine sipariş götüren öğretmenler de.
Üniversite mezunu motokuryeler
Koronavirüs sürecinde talebin arttığı mesleklerden biri motokuryelik. Kendi mezuniyet alanlarında iş bulamayan bir çok üniversite mezunu para kazanmak için motokuryelik yapıyor. İçlerinde elektronik mühendisleri de var. Kendi öğrencilerine sipariş götüren öğretmenler de.
Bu üniversiteden 'Nobel Ödülü' çıkacak
Yıldız Teknik Üniversitesi’nin (YTÜ) çiçeği burnunda rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz görevde olduğu altı aylık zaman zarfında önemli işlere imza attı. Özellikle sanayi ile üniversiteyi buluşturan projelere ağırlık veren Yılmaz’ın tek hedefi Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bir marka haline gelmesi. Hayallerin sınırı yok diyen Tamer Hoca “Bir gün bu üniversiteden ‘Nobel Ödülü’ çıkacak” diyor.
En çok yabancı uyruklu öğrenci Anadolu Üniversitesi’nde
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) yayımlanan ‘Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2020’ye göre, Anadolu Üniversitesi 6 bin 661 öğrenci ile yabancı uyruklu öğrenci sayısı en yüksek üniversite oldu.
Yıldız Korusu Nerede Ve Nasıl Gidilir? Yıldız Korusu Tarihi, Giriş Ve Kahvaltı Ücreti Hakkında Bilgi
İstanbul'un en merkezi korusu olan ve Beşiktaş ile Ortaköy arasında yer alan Yıldız Korusu, ziyaretçilerine şehir merkezinde muhteşem bir renk cümbüşü ve doğa harikası sunuyor. Yıldız Parkı'nda boydan boya sıralanmış piknik masalarında ya da ağaçlar altındaki bulunan çim alanlarda piknik yapma imkanı da bulunuyor. Yıldız Korusu nerede ve nasıl gidilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
Kim o park yerime arabasını bırakan?
Aile Meclisi’nin bu haftaki konukları CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık ve mühendis eşi Nezih Karabıyık. Çiftin hikâyesi Bilecik’te Lale Hanım’ın park yerine sürekli başka bir aracın bırakılmasıyla başlamış.
Roman yazarı olmak gibi hedefim yok
Fotoğraf sanatçısı Can Sarıçoban, ilk kitabı “Düşler ve Hiçlik”i okuyucuyla buluşturdu. Varoluş sancıları yaşayan bir gencin hikayesini kaleme alan Sarıçoban, “Açıkçası roman yazarı olmak gibi bir hedefim yok. Kariyerimin yan dalı olarak kitap yazabileceğimi düşünüyorum. Bu romanı da edindiğim bir pratik olarak görüyorum” diyor.
21’inci yüzyıl ve pandemide öğrenci olmak
21’inci yüzyılla birlikte sanayi ve teknoloji oldukça gelişti, Endüstri 4.0 sonrası 5.0 dönemi sorgulanır hale geldi. Gelişmiş ülkeler tarafından 21’inci yüzyılda ihtiyaç duyulan insan profili yeniden tanımlandı. Problem üreten değil çözüm ortaya koyan, muhakeme gücü yüksek, teknolojiye hâkim, olabildiğince dil bilen ve takım çalışmasına uygun bireylerin yetiştirilmesi ön plana çıktı.
Okurlar korkmasın, Başkomiser Nevzat’ı asla öldürmeyeceğim
8 Eylül 1985 akşamı genç bir devrimci Sirkeci’den trene biniyordu. Sahte pasaportunda ‘Nejat’ ismi yazıyor ve işçi olarak Almanya’ya gidiyor gibi görünüyordu. Oysa asıl hedefi Moskova’da Marksizm-Leninizm eğitimi almaktı… Macera romanından gibi görünen bu sahne, Türkiye’nin en sevilen polisiye yazarlarından Ahmet Ümit’in hayatından gerçek bir kesit! Ümit, Gaziantep’teki çocukluğunu, yeraltı günlerini ve Moskova’da yazar olmaya nasıl karar verdiğini anlattı.
Baydarol: Yatırımlar faydalı ve gerekli bulunuyor
Kamu Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) çerçevesinde hayata geçirilen otoyol ve köprülerden havalimanlarına, tünel ve şehir hastanelerinden limanlara kadar birçok kamu yatırımına ilişkin son günlerde yaygın tartışmalar yaşandığına dikkat çeken Türkiye İtibar Akademisi Projeler Direktörü Can Baydarol, “Kamuoyunun bu konularda ne düşündüğünü tespit etmek amacıyla bir algı araştırması yaptık. Araştırma sonucunda gördük ki; Türk halkının önemli bir çoğunluğu hayata geçirilen altyapı yatırımlarını Türkiye’nin gelişimi açısından gerekli ve faydalı buluyor” dedi.
Öğrencilere ve ailelere tatil önerileri
Eskiden tatili iple çeken öğrenciler şimdi üç haftanın ardından artık okulların yeniden açılmasını diliyor. Ama önlerinde üç hafta sürecek uzun bir kış tatili var. 15 Şubat’ta yüz yüze eğitimin hangi koşullarda başlayacağı ise henüz net değil. Peki bu üç hafta çocuklar için nasıl verimli hale getirilebilir? Çocukların yaşadığı boşluğu onları eğlendirerek nasıl doldurabiliriz? İşte uzmanlardan altın gibi tavsiyeler.
Pandemide öne çıkan inovatif çözümler
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark, salgından kaynaklanan sorunları aşmak için 2020 yılı boyunca ateş ölçerden dezenfektanlara kadar pek çok inovatif çözüme imza attı.
Pandeminin etkileri ve yeni normal süreçte eğitim
Eğitimde tüm dünyada eşi görülmemiş bir aksaklığa neden olan COVID-19 salgını, okullarda eğitim-öğretimi kesintiye uğrattı. Bazı ülkelerde tamamen kapanma olurken bazılarında kısmi kapanışlar oldu. Bazı ülkelerde ara vermek zorunda kaldı. Bu süreç dünyada farklı kademelerde öğrenim gören 2 milyara yakın öğrenciyi etkiledi.
3 üniversite mezunu imam, namaz sonrası çocuklara matematik dersi veriyor
BİNGÖL'ün Genç ilçesinde, 3 üniversite mezunu olan imam Ahmet Çelik (28), namaz sonrası çocuklara hem Kur'an-ı Kerim öğretiyor hem de matematik dersi veriyor. Öğrenciler ve köy halkı ile daha iyi iletişim kurabilmek için Zazaca öğrenen Çelik, "Hem dil öğrenmiş oldum hem de onların halini anlayarak onlarla muhabbet edebiliyorum. Amacımız, bulunduğumuz çevreyi yeşillendirmek, çevremizdeki insanlara bir şeyler katabilmek, başka yerlere gittiğimiz zaman da burada kalıcı eserler bırakabilmektir" dedi.
5 üniversiteye yeni rektör
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beş üniversiteye rektör atadı.
Hafızalardan silinmeyecek bir yıl: 2020
Eğitim evlere taşındı, uzaktan eğitim yeni normal oldu. Eğitim alanında on yıllar sürecek değişim bir yıla sığdı. İşte 2020’’in ilk ayından son ayına kadar eğitim alanında tüm yaşananlar.
Emir Can İğrek kimdir, kaç yaşında? Emir Can İğrek hakkında bilgiler
Emir Can İğrek, Kanal D’de yayınlanacak olan yılbaşı programında yer alıyor. İzleyiciler Emir Can İğrek’in kaç yaşında olduğunu ve şarkılarını araştırmaya başladılar. İşte Nalan şarkısı ile çıkış yapan ve 2020 yılı en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü kazanan sanatçı hakkında bilgiler
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2020 Özel Ödülleri'nin sahipleri belli oldu
Türkiye’nin kültür mirasına ve sanat dünyasına katkı sunanlara minnet ve teşekkür ifadesi olarak takdim edilen Bakanlık Özel Ödülleri'ne bu yıl "Hisart Canlı Tarih Müzesi, İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi (İMOGA) ve Mim Sanat Akademisi" layık görüldü.
Nurullah Dal kimdir kaç yaşında? Türkiye Özel Okullar Başkanı Nurullah Dal Koronavirüs'ten hayatını kaybetti
Türkiye Özel Okullar Birliği (TÖZOK )Başkanı Nurullah Dal, Koronavirüs dolayısıyla hayatını kaybetmesinin ardından biyografisi ile araştırılan isim olmaya başladı. Pek çok bölümde ihtisasını tamamlayan Nurullah Dal, TÖZOK başkanlığı görevinde yer alıyordu. Peki, Nurullah Dal kimdir kaç yaşında vefat etti? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
TÖZOK Başkanı Nurullah Dal COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdi
Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Başkanı Nurullah Dal, COVİD-19’dan hayatını kaybetti. TÖZOK yönetim kademesinde yaklaşık yirmi yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve 2017 yılından itibaren Başkan olan Dal, 68 yıllık derneğin 18’inci başkanıydı. İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen deprem sonrasında kenti TÖZOK Başkanı olarak ziyaret eden Dal, COVİD-19 virüsüne bu ziyaret sırasında maruz kaldı.
‘Uzaktan’ kopyayı önleyen sistem
Uzaktan eğitime geçildiğinden bu yana en çok tartışılan konulardan biri online sınavlar. Çünkü öğrencileri evlerinde tek başına sınava girerken kontrol etmek bu süreçte bir hayli zor.
Üniversite sanayi işbirliğine TÜBİTAK desteği
YTÜ’nün ‘Yüksek Saflıkta Kemik Tamamlama Tozu (Kemik Grefti) ve Sistit Solüsyon’ projesi, TÜBİTAK’tan destek aldı.
Yıldızlı projeler ödüllendirildi
Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü iş birliği ile bu yıl 12’ncisi düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması’nın kazananları belli oldu. Bu yıl toplamda 1500’e yakın başvuru alan köklü girişimcilik yarışmasının 2 farklı kategorisinde 6 proje ödüle layık görüldü
Sanat Yönetimi Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Sanat yönetimi bölümü mezunlarının amacı sanat üretmek değildir. Onların en öncelikli amacı amaçları sanatı tanıtmaktır. Sizin için Sanat yönetimi bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları konularını detaylarıyla derledik.
ETS’ye elmas marka ödülü
Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı Ekonomiye Fayda Endeksi araştırmasının sonuçlarına göre Türkiye’nin ve Sektörünün Elmas Markası ETS oldu.
Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Üniversite bölüm seçimi her birey için çok önemli ve kararı zordur. Haberleşme ve iletişim işlerinin yapıldığı telekomünikasyon mühendisliği bölümü günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Kullanım anlamı bakımından oldukça önemlidir. Bu bakımdan telekomünikasyon mühendisliği bölümünün içeriğini öğrenebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz. Cevabı merak edilen telekomünikasyon mühendisliği bölümü nedir, mezunu ne iş yapar, kaç yıllık bir bölümdür, dersleri nedir gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.
Metalurji Ve Malzeme Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü günümüzde oldukça sık talep gören bir meslek dalıdır. Bu nedenle Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları nelerdir? Sizler için araştırdık ve detaylı bir şekilde derledik.
Mekatronik Sistemler Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Günümüzde mekatronik mühendisliği bölümü yaygın olarak tercih edilen bir meslek dalıdır. Mekatronik Sistemler Mühendisliği bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları nelerdir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
Matematik Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Türkiye genç nüfusu çok yüksek olan ülkelerin başında gelir. Genç nüfusunun fazla olması her yıl üniversite sınavına giren öğrenci sayısını da artırmaktadır. Özellikle üniversite sınav senesinde olan ya da mezunu olan kişiler seçecekleri bölüm konusunda oldukça kararsız kalır. Sayısal bölümü mezunu öğrencilerin üniversitede seçebilecekleri bölüm sayısı da oldukça fazladır ve birçok bölümü merak etmektedir. Bu öğrencilerin merak ettiği bölümlerden bir tanesi de matematik mühendisliği bölümüdür. Matematik mühendisliği ile ilgili merak edilen detayları derledik.
Malzeme Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Malzeme Mühendisliği son yılların gözde meslekleri içerisinde sayılıyor. Malzeme mühendisliği nedir, malzeme mühendisi olanlar nerelerde çalışır ve ne iş yapar gibi soruların detaylarını sizler için derledik.
Kontrol Ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Kontrol ve otomasyon mühendisliği nedir, ne iş yaparlar, hangi puan türü ile alınırlar ve iş olanakları nedir gibi soruların cevaplarını sizler için detayları ile derledik.
Kontrol Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Kontrol mühendisliği geniş iş imkanıyla gözde meslekler içindedir. Peki, kontrol mühendisliği nedir, ne iş yaparlar, iş olanakları nelerdir? Tüm soruları sizler için derledik.
Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Yüksek öğretim sürecinde bireylere mesleki alanlarda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmaktadır. Her meslek için açılan bölümlerde ise o mesleğin gerektirdiği nitelikleri kazandıracak eğitimler verilmektedir. Bu nedenle de gençler üniversite bölümlerini ileride mensubu olmak istedikleri mesleğe göre seçmektedir. "Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Nedir? Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Mezunları Ne İş Yapar? Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Olan Üniversiteler, Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Dersleri, Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği İş İmkanları" Başlıkları ile sizin için bölüm hakkında tüm bilgileri derledik.
Gıda Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Gıda mühendisliği bölümü, gıda ürünleri, gıdaların işlenmesi, paketleme ve geliştirilmesi ekipmanlarının tasarlanması ve geliştirilmesinde görev yapar. Gıda mühendisi nedir? Ne iş yapar? Mezunları ne iş yapar? Gibi pek çok sorunun cevabını bu yazımızda sizler için derledik.
Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Gemi makineleri işletme mühendisliği bölümü gemilerde elektrik sistemlerini inceleyen ve bunlardan sorumlu olan bir bölüm dalıdır. Bununla beraber bu bölümü okuyan kişiler gemilerde olan kazan sistemleri, itici güç sistemleri ve sistem operasyonlarından sorumludur. Sizler için Gemi makineleri işletme mühendisliği hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
Gemi İnşaatı Ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Son yılların gözde mesleklerinden olan Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü hakkında merak ettiklerinizi yazımızda derledik. Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği nedir, kaç yıllıktır, ne iş yapar gibi detayları derledik.
Gemi İnşaatı Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Gemi İnşaatı Mühendisliği bölümü deniz taşıtlarının olduğu her alanda görev almaktadır. Bu bölümü okuyan kişiler veya mezun olan kişiler gemi makinelerini geliştirme, tamir etme, analiz etme ve benzeri birçok projeyi yönetmektedir. Sizler için Gemi İnşaatı Mühendisliği hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
Gemi İnşa Ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü, temel olarak denizcilik ve mühendisliği kapsar. Sizin için Gemi İnşa ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları konusunu en ayrıntılı detaylarıyla derledik.
Endüstri Ve Sistem Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Uzun yıllardır endüstri çağında yaşadığımız için, sürekli olarak ortaya endüstri ile ilgili iş alanları ortaya çıktı. Bugün de hala çıkmaya devam ediyor. Endüstride sistemler üzerine çalışacak mühendisler yetiştirebilmek için üniversitelerde bununla ilgili bölümler açılıyor. Endüstri ve Sistem Mühendisliği de bu bölümlerden biri. Peki, nedir bu Endüstri ve Sistem Mühendisliği? İşte bu konu hakkında tüm bilinmesi gerekenler.
Endüstri Sistemleri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Endüstri mühendisliği bölümü, yurt içi ve yurt dışı çalışma olanakları, uzmanlık alanları ve zorlukları olan bir meslek dalıdır. Son zamanlarda gençlerin daha çok ilgisini çekmeye başlayan bu bölümü seçecek olan kişilerin merak ettiği Endüstri sistemler mühendisliği nedir? Mezunları ne iş yapar? İşte, tüm detaylar.
Endüstri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Çoğu gencin hayali iyi bir mühendis olmaktır. Her alanda mühendislikler olabilir. Günümüzde özellikle de endüstri mühendisliği bölümü yoğun ilgi görüyor. Endüstri mühendisliği nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
Elektrik Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Özellikle üniversite sınavına girecek öğrenciler meslek seçimi konusunda oldukça farklı seçeneklerle karşı karşıya kalır. Bu seçenekler karşısında hangi seçeneğin kendine uygun olduğunu öğrenmek için birçok bölümü de araştırmaya girişir. Son yılların en önemli ve revaçta mesleklerinden bir tanesi de elektrik mühendisliğidir. Ancak elektrik mühendisliği ile ilgili birçok kişi merak içinde kalır ve elektrik mühendislerinin ne iş yaptığını merak eder. Elektrik mühendisliği ile ilgili detayları derledik.
Biyomedikal Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Tıp alanında çalışan pek çok farklı alan bulunmaktadır. Yani doktorların dışında yine tıp sektöründe hizmet vermek üzere personel yetiştiren pek çok bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerden biri de biyomedikal mühendisliğidir. Peki, biyomedikal mühendisliği nedir ve nasıl bir bölümdür? İşte biyomedikal mühendisliği bölümü ile ilgili merak edilenler.
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Bilgisayar Mühendisliği bölümü günümüzde birçok öğrencinin hedeflerinde yer alan önemli bir eğitim fırsatıdır. Geçmişten günümüze teknolojinin ilerlemesi ile oldukça popüler bir gelişme sağlayan bilgisayarların baştan sona bilgileri bu bölümde öğretilmektedir. Cevabı merak edilen Bilgisayar Mühendisliği bölümü nedir, bu bölümden mezun olanlar ne iş yapar, bölümün dersleri nelerdir ve iş imkanları nelerdir gibi ve daha birçok soruların cevaplarını sizler için derledik.
Bilgisayar Bilimi Ve Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Bilgisayar Bilimi Ve Mühendisliği bölümü nedir, bölüm mezunları ne iş yapar, iş olanakları nedir ve bölüm kaç yıllıktır gibi soruların cevaplarını sizler için detaylı olarak terledik. İşte, merak edilen ve bilinmesi gerekenler.
Sanat Yönetimi Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Sanat yönetimi bölümü mezunlarının amacı sanat üretmek değildir. Onların en öncelikli amacı amaçları sanatı tanıtmaktır. Sizin için Sanat yönetimi bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları konularını detaylarıyla derledik.