Yılın yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Yılın yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 15:34

22. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni önceki gece Yıldız Teknik Üniversite’sinin Davutpaşa’daki kampüsünde yapıldı.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve her yıl medya, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde 2023’ün parlayan yıldızları 35 kategoride ödüle layık görüldü. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan törenin sunuculuğunu oyuncu Emre Aslan üstlendi.

Dudağım titredi

Yılın yıldızları

‘2023 yılında en beğenilen kadın şarkıcı’ ödülüne layık görülen Derya Uluğ heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Dudağım titredi heyecandan. Bu kadar köklü bir okuldan ödül almak harika. Yeni yıla ödülle başlamak çok güzel bir heyecan.”

Haberin Devamı

Yılın gazetesi

Yılın yıldızları

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, ‘2023 yılında en beğenilen gazete’ ödülüne Hürriyet’i layık gördü. Ödül, Hürriyet Yazıişleri Müdürü Arif Dizdaroğlu’na takdim edildi.

Aşırı mutluyum

Yılın yıldızları

İbrahim Selim’in sunuculuğunu üstlendiği, teve2’de yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışmasına ‘2023 yılında en beğenilen TV show programı’ ödülü verildi. Selim, “Aşırı mutluyum şu an. Çok kısa sürede ödül aldık. Ağzım dilim kurudu heyecandan” dedi.

Şarkı ödülü

Yılın yıldızları

Zeynep Bastık, “Eyvah” şarkısıyla ‘2023 yılında en beğenilen şarkı’ ödülünü kucakladı. Tören sonrası objektiflere
ödülüyle poz veren ünlü popçu, mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle de paylaştı. Ödülüyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabının hikâye bölümüne yükleyen şarkıcı, öğrencilere teşekkür etti.

Haberin Devamı

Yine ben yine ben yine ben

Yılın yıldızları

‘En beğenilen kadın dizi oyuncusu’ seçilen Serenay Sarıkaya, başrolünde oynadığı “Şahmaran”a verilen ‘en beğenilen dijital platform dizisi’ ödülünü de aldı. Oyuncu sahneye “Yine ben, yine ben, yine ben!” diyerek çıktı. Tören sonrası Sarıkaya’ya Mert Demir’in fotoğrafına yaptığı “ÇilliBom” yorumu soruldu, oyuncu “Bu konuya girmeyeceğim” dedi.

Saçımı 5 gün sonra yıkarım

Yılın yıldızları

Nurgül Yeşilçay gecede “onur ödülü” aldı. Saçlarının modelini kıvırcık yapan Yeşilçay, “Bu yıkayana kadar olan bir model. Saçlarını da çok sık yıkayan birisi değilim. Kendi yağı da lazım saça. Bazen 5 gün sonra yıkarım. Bazen de 1 hafta sonra” dedi

Haberin Devamı

Üniversite dönemi keyifli

Yılın yıldızları

Beren Saat, “2023 Yılında En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu” ödülünü aldı. Saat, “Dijital platformdaki filmimizden ödül aldık. Filmin tartışma başlatıyor olması çok anlamlı bence. Bu başarıyı gösteriyor” dedi.

 Eser değil ben ödül aldım

Yılın yıldızları

Berfu Yenenler de gecede “2023 Yılının En Beğenilen Dijital Platform Show Programı” ödülünü aldı. Eşi Eser Yenenler’in evde çocuklara baktığını söyleyen Yenenler, “Eser evde çocuklara bakıyor. O ödül de almadı, ben aldım. Çok gururlandı” dedi.

Türkiye’nin geleceğisiniz

Yılın yıldızları

“2023 Yılında En Beğenilen TV Kanalı” TV8 seçildi. Acun Medya Grubu’nun kurucusu Acun Ilıcalı, “Sizi çok seviyorum. Türkiye’nin geleceğisiniz. Gençlerimizin yüzüne her baktığımda umutlanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yılın yıldızları

Dedublüman, “2023 Yılında En Beğenilen Müzik Grubu” ödülünün sahibi oldu.

Yılın yıldızları

Emir Can İğrek, “2023 Yılında En Beğenilen Erkek Şarkıcı” seçildi.

Yılın yıldızları
Norm Ender, “100. Yıl Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Yılın yıldızları
Selahattin Paşalı, “2023 Yılında En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu” seçildi.

Yılın yıldızları

Uraz Kaygılaroğlu, “2023 Yılında En Beğenilen Erkek Tiyatro Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

Yılın yıldızları

Arem Özgüç ile Arman Aydın, “2023 Yılında En Beğenilen DJ” seçildi.

Haberin Devamı

Yılın yıldızları

Ayşe Kulin, “Yarın Yok” adlı kitabıyla “2023 Yılında En Beğenilen Kitap” ödülünü aldı.

Yılın yıldızları
Dilan Çiçek Deniz, “ 2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu” seçildi. Oyuncu, muhabirlerin, “Bugüne kadar hiç birisini affettiniz mi?” sorusuna oyuncu, “Herkesi de affetmem gerekmez. Affetmediklerim de var” diye yanıt verdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!