GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Şubat Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Şubat Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Şubat Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Şubat ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Şubat ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Şubat ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Şubat ayı burç yorumları..."

ŞUBAT

Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz.

ŞUBAT AYI GÜNDEM

Bu ay; insanlara kendini anlatmak ya da onların seni sevmesini beklemek gibi iç çürütücü hareketlere girme. Onun yerine bir dil öğren, spor yap, yeni bir eğitim al. Kendine yeni bir proje bul. Gelecek hakkında yeni bir bakış açısı yaratmaya ihtiyacın olduğunu fark et.

  • 5 Şubat Pazar saat 21.28’de Aslan burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. 04-14 Ağustos arasında doğan bir Aslan burcuysan ya da 04-15 Şubat arasında doğan bir Kova burcuysan bu Dolunay hayatınla ilgili süre gelen tüm sorunları çözüme götürme fırsatı sunabilir.
  • 10 Şubat Cuma saat 20.15’te Merkür ve Plüton, Oğlak burcunda kavuşuyor. Özellikle Oğlak ve Yengeç burcuysan ya da bunlardan herhangi biri yükselen burcun ise yapacağın konuşmalar çok önemli olabilir. Özellikle 10-17 Şubat arasında yapacağın konuşmalar ve görüşmeler senin için oldukça net olacaktır.
  • 11 Şubat Cumartesi saat 14.23’te Merkür, Kova burcuna geçiyor. Kova veya Aslan burcuysan iletişiminin hızlandığı ve yeni projelere başladığın bir döneme giriyorsun. Mesleki alanda yeni kararlar alacaksın.
  • 15 Şubat Çarşamba saat 15.25’te Venüs ve Neptün, Balık burcunda kavuşuyor. Balıkların ve Başakların hayatları ile ilgili sürpriz gelişmelere hazırlıklı olması gerekiyor. Tüm sis perdesi ortadan kalkıyor.
  • 16 Şubat Perşembe saat 19.48’de Güneş ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçları için çok önemli gelişmeler söz konusu olabilir. İstifalara, mobbinge ya da restleşmelere karşı daha dikkatli olmaları gerekiyor.
  • 19 Şubat Pazar saat 01.35’te Güneş, Balık burcuna geçiş yapıyor. İyi ki doğdunuz Balıklar!
  • 20 Şubat Pazartesi saat 10.56’da Venüs, Koç burcuna geçiyor. Koç veya yükseleni Koç burcu olanlar karizmalarının arttığı ve iyi para kazandıkları güçlü bir döneme giriş yapıyorlar. Terazi ve yükselen Terazi burçları içinse evlilik ya da yeni ilişki kararı alacakları bir süreç olabilir.
  • 20 Şubat Pazartesi saat 10.05’te Balık burcunda 1 derecede Yeni Ay gerçekleşiyor. Paslanacağına yıpran!

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yeni bir haftaya ve aya giriş yaparken hem çevrenizde hem evinizde birtakım düzenlemelere gidebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar varsa bunlara getireceğiniz yeni ve mantıklı çözümlerle yaklaşabilirsiniz. Özellikle alım satım işlerinde karşılaşacağınız durumlarda asıl önceliklerinizi belirleyerek harcama dengenizi yönetmenizde fayda var. Zira Ay Jüpiter karesinin etkisi mali durumlardaki tutumlarınızın aile meclisinizde hoş karşılanmayabilir. Fikirlerinizi anlatırken kullanacağınız üslubun önemli olduğunu unutmayın.


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Ay'ın burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü olan destekleyici açısı ihtiyacınız olan ama fırsat bulamadığınız, cesaret gösteremediğiniz konularda çalışmalar yapmak konusunda sizi yüreklendirebilir. Özellikle sosyal medya çalışmaları, aile ile olan işbirlikleri ya da yakın çevrenizle yapacağınız görüşmeler önem taşıyabilir. Karşınıza çıkan sürprizleri doğru bir şekilde anlayıp analiz etmeye çalışın.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Ay'ın burcunuzda ilerlemesiyle başladığınız yeni haftada, yeni ayda siz de enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha çok konuşabilir, daha çok araştırma yapabilir ve bunların sonuçlarını hayatınıza entegre etmeye çalışabilirsiniz. Ay ve Venüs arasındaki açı ile dış görünüşte bazı yeniliklere gidebilir, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, duygusal konularda kendinizi ifade etmek istediğinizde sadece hislerinizi değil mantığınızı da dinlemeniz gereken bir aya başlıyor olabilirsiniz. Bu konuda şanslısınız ve asıl niyetinizin ne olduğunu doğru bir şekilde yansıttığınız her işin size olumlu geri dönüşlerini alabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden beklentilerinize uygun gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunların hepsini bakış açınızı, hayattan beklentilerinize göre attığınız adımları değiştirerek mümkün kılacağınızı unutmayın.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, geride kalmaktan hoşlanmasanız da bazen iyiliğiniz için bunu yapmanız gereken bir zamandasınız. Bazı işlerinizi arka planda yürütmek, kendinizi daha iyi hazırlamanızı sağlayabilir. Sakin ve sağlam bir zihin hem içsel hem de kariyer noktasında elde edeceklerinizi hayatınıza daha iyi bir şekilde dahil etmenize yardımcı olacaktır.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, üzerinizdeki stresi atmak için kendinizi yeni alanlara, başlangıçlara atabilirsiniz. Sosyal ortamlarda daha çok bulunmak, tek başınıza vakit geçirseniz bile bunu daha kaliteli hale getirmek için bazı düşüncelerden kurtulmanız gerekebilir. Değerlilikle ilgili sorgulamaları bitirmelisiniz. Ay Mars arasındaki üçgen açının etkisi, hissettiğiniz olumsuz hisleri dönüştürmek ve özellikle iş hayatınızı da ilgilendirecek gelişmeleri takip etmek için size cesaret ve fırsat verebilir; değerlendirin.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, işinizi geliştirmek için bazı adımlar atmanız gereken bir döneme girdiğinizi fark etmelisiniz. Ön plana çıkabilirsiniz, bunu da tutumlarınızla ve sorumluluklarınızı yerine getirme şeklinizle sağlayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı üçgen açının etkisiyle, cesaretinizi topluyor ve direnç gösterdiğiniz alanlarda adım atmaya başlıyorsunuz. Korkuları geride bırakıyorsunuz.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, seyahat ve yer değişikliği planlarınızın hayatınıza etki edeceği bir süreç yaşayabilirsiniz. Özlediğiniz yerlerde özlediğiniz insanlarla buluşabilir, birbirinize destek verebilirsiniz. Bu durumu başka şekilde değerlendirmek isterseniz, sizde duygusal baskı oluşturan bazı düşüncelere ya da işlere son verebilirsiniz. Venüs Mars karesinin de etkili olacağı 1-2-3 Şubat tarihlerinde bazı kadın figürleriyle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Her şeyde bir hayır olduğunu düşünerek bunu lehinize çevirin ve doğru insanlarla bir araya gelmek üzere harekete geçin.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yeni bir haftaya ve aya girerken yaşadığınız sağlık sorunlarına bir çözüm bulmak isteyebilirsiniz. Bu bir operasyon şeklinde olabileceği gibi düşünce tarzınızda değişikliğe giderek de sözkonusu olabilir. Çekindiğiniz, psikolojik olarak ket vurduğunuz bazı duygular kendinizle, hayatla ve elinizdeki imkanlarla inatlaşmanıza neden olabilir. Ay Merkür karşıtlığı, yapmak istediklerinizle yaptığınız davranışlar arasındaki farkı size göstereceği için bu ikilemi çözmeniz daha kolay olacaktır. Siz yeter ki bu durumu kabullenerek işe başlayın.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, ikili ilişkilerin hayatınızdaki önemine dikkat çekmek isteyeceğiniz başlangıçlar yapabilirsiniz. Ay Uranüs üçgeni size bu konuda bazı sürprizler yapabilir. Girdiğiniz ortamlar, hobileriniz ya da yatırım planları yaptığınız işler sayesinde tanışacağınız kişilerle bazı etkileşimler yaşayabilirsiniz. Alacağınız karşılıklar, duyacağınız haberler sizi şaşırtsa da buna yönelik bir ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yaşam tarzınız ve alışkanlıklarınızın size ne kadar iyi gelip gelmediğini düşünebilirsiniz. Bu konuda yeni hafta, yeni ay ve yeni başlangıçlar şeklinde bir motto belirleyebilirsiniz. Burcunuzdaki Güneş'in Mars ile üçgen açısı, sizi bu anlamda destekleyebilir. Kendiniz için bir şeyler yapmak, bir fikrin peşinden gitmek ihtiyacınız olanı ayağınıza getirebilir. Şanslı ve çeşitli imkanlarla karşılaşacağınız günler yaşayabilirsiniz.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, duygusal konuların sizin için önemini bilen ve buna göre yaklaşım sergileyen insanlarla birlikte olmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzdaki Venüs'ün Kuzey Ay Düğümü ile etkileşimi, 2-3-4 Şubat günlerinde hayatınıza giren insanlarla bu bağı kurmanızı sağlayabilir. Sadece insan odaklı değil, kendi düşüncelerinizde de bazı reformlara giderek bu yönde kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan imkanlar olduğunda olaylara bu açıdan bakmak işinize yarayacaktır. 

 

False