Mart Top 10 Listesi

Bahara göz kırpan süreçlere girdik ve martın sonlarına doğru ilerliyoruz bile…

Haberin Devamı

Mart ayını bitirmeden önce sizin için mart ayına özel top 10 listesi geliyor. Mart bitmeden trendleri yakalamak isteyenler, yaklaşın top listesi sizlerle.

Mart Top 10 Listesi

Yeni tonlar

Kışın klasik renklerini bir kenara bırakarak martı biraz canlandırmaya ve yenilikler getirmeye ne dersiniz? Yumuşak dokulu pastel renkler hem tatlı hem feminen bir rüyaya sürüklüyor. Pembelerden mint yeşillerine ve aklınıza gelebilecek yepyeni pastel tonları bahara eşlik etmenize yardımcı olacak.

Mart Top 10 Listesi

Çapraz çanta

Haberin Devamı

Uzun saplı çapraz çantalar sezon hitlerine uzun zamanlar boyunca girmiş ve kullanış bakımından kadınların gözde parçalarından biri olmuştur. Taşıma kolaylığı ve minimal duruşundan dolayı her kadının gardırobunda yer edinen çapraz çantalar, ellerimizi serbest bırakarak rahat kullanımı vadediyor.

Mart Top 10 Listesi

Trençkot

Zamansız parçalar arasında nirvanaya ulaşmış ve asla demode olmayan bir şey varsa o da kesinlikle trençkottur. Bahar günlerinin adeta demirbaşı olan trençkotlar mükemmel bir yatırım aracı ve kesinlikle buna değer.

Mart Top 10 Listesi

Bağcıklı topuklular

Zarif ve stil sahibi görünüm için tercih edebileceğiniz bağcıklı topuklu ayakkabılar, tarzınızda yenilik yapmanıza yardımcı olacak. Zarif bilekler, şık ayaklar bağcıklı topuklularla güzel bir formda buluşuyor, kombininizin seksapalitesini yükseltebilirsiniz.

Mart Top 10 Listesi

Klasik

Haberin Devamı

Evlerde salaş kıyafetlere bir hayli alışmış olsak da şimdi biraz ciddiyet zamanı. İyi dikimli jilet gibi görünmeye ne dersiniz?  Klasikten uzaklaşmak istemeyenler için mükemmel bir trend ve maskülen tavrınızı ortaya koymak için harika bir araç. Klasik takımlarla baharın renklerini match edebilir ya da tercihinizi klasik renklerden yana kullanabilirsiniz.

Mart Top 10 Listesi

Broş

Tekrar aramıza katılan ve geri dönüşü muhteşem olan bir parça geliyor! Broş sever misiniz? Kombininizi hareketlendirmek için size yardıma gelen dikkat çekici ve göz kamaştırıcı broşları hafife almayın derim. Özellikle marka logolu broşlara da bir göz atın, şu aralar tişörtlerde marka logoları çok revaçtayken bu trend broşlara da yansıdı.

Haberin Devamı

Mart Top 10 Listesi

Zincirli çanta

Daha lüks ve çarpıcı görünümün yardımcılarından biri olan zincir saplı çantalar, mükemmel işçilik detaylarıyla koleksiyonları dolduruyor. Adeta bir klasik ama bu bildiğiniz klasiklerden hiç değil ayrıca güzel bir yatırım aracı.

Mart Top 10 Listesi

Şort

Şortları sadece yazın tercih edenlerden misiniz? Eğer cevabınız evetse biraz değişiklik yapma zamanı geldi. Cevabı hayır olanlar için de mükemmel bir stil önerisi gelsin o halde. Üste oturan kumaş şortlarla ofis kombini dahi yapabilirsiniz. Ultra mini trendlerden olan bu şortlarla oversize ceketleri kombinleyerek stilinizi dengeleyebilirsiniz. Uzun çizmelerle kombinlemek de püf noktası olsun.

Mart Top 10 Listesi

Blazer

Bağımlılık yaratan ve zamansız bir ikon haline gelen blazerlar daha da keskin hatlarıyla omuzlarımızın üzerinden süzülüyor.  Tomboy stili blazerlarla her ortama uyum sağlayabilir, çeşitli kombinler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Mart Top 10 Listesi

Gold takılar

Altın rengi sever misiniz? Kombininize altın renkli, iddialı bir dokunuş yapabilirsiniz. Özellikle zincir kolyeler artık bizim günlük aksesuarlarımız arasında. Ama biraz değişiklikle daha gösterişli bir forma bürünüyor. Daha iri zincir kolyelerle, maskülen kombinlerinizi match edin ve bu mükemmel dengeye şahit olun.

Mart ayının top 10 listesinden herkes ilhamını alsın, şayet havaların ısınmasına ve kombinlerin incelmesine az kalmışken yakalayabildiğimiz trendleri yakalayalım.

Güzel kalın, modayla kalın…

Yazarın Tüm Yazıları