GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 5-11 Şubat 2024 || Yeni Ay, yeni hedefler... Bu hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Şubat 2024 || Yeni Ay, yeni hedefler... Bu hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 5-11 Şubat 2024 || Yeni Ay, yeni hedefler... Bu hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 5-11 Şubat 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 5-11 Şubat haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 5-11 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 5-11 Şubat 2024 haftalık burç yorumları..."

HAFTANIN GÜNDEMİ

5 Şubat saat 08:10’da Merkür, Kova burcuna geçiyor. Bu dönemde, daha geniş perspektiflere odaklanmak, toplumsal konuları düşünmek ve yaratıcı fikirler geliştirmek için bir fırsatın olabilir. Aynı zamanda, farklı insanlarla iletişim kurmak ve farklı bakış açılarına değer vermek önem kazanabilir.

10 Şubat saat 01:58’de Kova burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay, yeni başlangıçların, tazelenmenin ve niyetlerin sembolüdür. Kova burcu ise toplumsal bağlar, yenilikçilik ve özgünlük ile ilişkilidir. Bu Yeni Ay, bu temaları vurgulayarak, kişisel ve toplumsal düzeyde yeni hedeflere odaklanma fırsatı sunabilir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber hitap şekliniz, anlattıklarınız ve hedef kitleniz konusunda hızlı bir yenilik yapmanız gerekebilir. Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak dönüm noktası, dönebileceğiniz hatalar ya da zararlardadır. Bunu fark etmelisiniz.

Boğa

Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber eski ve yeni arasındaki farkları düşünebilirsiniz. Uyum sağlamanız gereken değişikliklerin zeminini hazırlayabilir, bu yönde öneri ve danışmanlıklar alabilirsiniz. 10 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile beraber hedeflere ulaşmaktan ziyade kendinize belirlediğiniz hedefler üzerine düşünebilir ve onların üzerinde çalışabilirsiniz. Bunu çizginizden sapmak olarak düşünmemelisiniz.

İkizler

Gitmek istediğiniz yerler, yapmak istediğiniz işler, eğitim ve araç gereç alışverişleriyle ilgilenebilirsiniz. Bunlarla ilgili resmi işlemlerinizi tamamlarken, planlarınızı uygulamaya koyarken aklınıza farklı fikirler de gelebilir. Kova Yeniayı, her şeyin nasıl bir sırada ve düzende ilerlemesi gerektiğini size net bir şekilde gösterebilir. Uyum sağlamak ve yakalamakla ilgili bir tereddütünüzün olmaması sizi bu anlamda öne çıkarabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile hayatınızı ve zamanınızı nasıl bir düzene taşımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir şeylerin aynı kalması, güvenli alan hissi uyandırsa da bundan artık memnuniyetsizlik duyduğunuzu kabul etmelisiniz. Hayallerinizi not alın, bunları değerlendirebileceğiniz yeni mecralar ve insanlar arayın.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerinizle ilgili konulara farklı bir açıdan bakmak isteyebilirsiniz. Artık bazı konuşmaların yapılması, bazı kararların alınması ya da sonlandırılması gündeme gelebilir. Yeniay ile beraber kendinizi rahat hissedeceğiniz ticari ve duygusal ortaklıklar konusunda daha rahat adım atabilirsiniz.

Başak

Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber gündelik hayatınız ve çalışma düzeninizi etkileyecek konulara hız ve yön kazandırabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu kesinleştireceğiniz ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz. Hizmet verdiğiniz alanları değiştirmekle beraber yeni nitelikler kazanmak noktasında da önemli bir dönem olabilir. Sorumluluk almaktan korkmuyor olsanız da, yeni gündemlere ve işlere olan önyargılarınızdan kurtulmalısınız.

Terazi

Daha özgüvenli olmalısınız. İçinizde tuttuğunuz, dışarıya sunmadığınız ve bir amaca dönüştürmediğiniz hiçbir şeyin sizi memnun edeceğini düşünmemelisiniz. Nereye varmak istediğinizi, ne yaşamanız gerektiğini objektif bir şekilde değerlendirmeli ve buna uygun hareket etmelisiniz. 10 Şubat'ta Kova burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor ve hangi konuda adım attıysanız onunla ilgili gelişmeleri başlatıyorsunuz. Aşk/evlilik hayatınızın özel bir dönemde olduğunu gösteren konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkinizin durumu, ilerleyişi, aile hayatınız hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 5 Şubat'ta Merkür Kova burcuna geçerek yönünüzü ailenize, ev hayatınıza çeviriyor. Rahat hissettirmeyen, ulaşımınızı ya da yapacağınız işleri zorlaştıran bir muhitte daha fazla kalmak istemeyebilirsiniz. Artık yeni şeyler konuşma vaktindesiniz. Bu yüzden sorunlar değil çözümler, rahatsızlıklar değil iyi hissettiren konular daha ağır basmalıdır.

Yay

Nitelikli işler yapmak, yeni insanlarla tanışmak için deneyimlemeniz ve öğrenmeniz gereken konular olabilir. Yetersiz olduğunuz için değil, kendinizi daha iyi bir noktaya çıkarmak için kişisel ve mesleki gelişiminize yatırım yapmalısınız. 10 Şubat'taki Kova Yeniayı ile beraber edindiğiniz/edinmeye çalıştığınız vizyon için kolları sıvayabilirsiniz. Farklı iş alanları ve sosyal çevrelerden kendinize destekler bulabilirsiniz. Bunun için bu alanlarda yer almanız gerektiğini unutmayın.

Oğlak

Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Kova burcuna geçişi ile ekonomik özgürlüğünüzü güçlendireceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Para kazanmak, bunu yönetebilmek noktasında tecrübeniz ve doğal yetenekleriniz olsa da gelişime açık olmalısınız. Para kazanmak, bunu yönetebilmek noktasında tecrübeniz ve doğal yetenekleriniz olsa da gelişime açık olmalısınız. İş değiştirme, çalışma düzeni ve ortamında yenilikler yapma, ağınızı büyütme, farklı mecralarda yer alma gibi konular gündeminize gelebilir.

Kova

Merkür'ün burcunuza geçmesiyle yılın başından bu yana planladığınız, düşündüğünüz her şeyin uygulama alanına erişebilirsiniz. Her şeyin bir sonuca bağlanması, kendinizi daha iyi ifade etmeniz, gelişiminize ve ilişkilerinize katkı sağlamanız sizi cesaretlendirecektir. Yeniay ile 2024 yılının asıl başlangıcını yapabilirsiniz. Bir adım ilerisini, bir taş daha koyabilmeyi hedeflemek noktasında kendinizi güncellemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Zorlandığınız ya da istediğiniz sonucu alamadığınız için hevesiniz kırılmış olabilir. Bu süre zarfında kaybettiğiniz heyecanı ve isteği geri kazanabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber üzerinde çalıştığınız işleri, düşünceleri nasıl işleyeceğiniz konusuna eğilebilirsiniz. Bu durumu kendi çabanızla halletmek, belirli insanlarla paylaşarak ilerlemek, hemen duyurmadan geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni alışkanlıklar, kelimeler, istekler, insanlar etrafınızı sarabilir. Bunun için sizin de yer değişiklikleri yapmanız gerekecektir. Taşınma ya da iş değişikliği, anlaşmalar, arka planda yürütülecek ya da günlük akışınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirler üzerinde durabilirsiniz.

False