GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 27 Şubat - 5 Mart 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 27 Şubat - 5 Mart 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 27 Şubat - 5 Mart 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"27 Şubat - 5 Mart 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 27 Şubat - 5 Mart haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 27 Şubat - 5 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 27 Şubat - 5 Mart haftalık burç yorumları..."

2 Mart Perşembe saat 17.34’te Merkür ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Para kaynaklarınla ilgili çalışmalar ya da planların varsa, hayatına olumlu katkı sağlayacak şekilde sonuçlandırabilirsin. Düşüncesiz harcamalara dikkat! Tek başına mücadelesini verdiğin maddi sorunların arkadaş desteğiyle çözüme kavuşabilir. Bu durumun psikolojik ağırlığına değil çözümün rahatlığına tutunmalısın.

2 Mart Perşembe saat 08.35’te Venüs ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Yeni hedefler belirle. Sosyal çevrenle olan ilişkilerinde bazı problemleri çözmek zorunda kalabilirsin. Bu tür tuzaklara gelmemelisin. Bazı konularda başarıların kıskanılıyor olabilir. Bu durumu çok fazla dillendirmeden hareket et. Mütevazı bir yaklaşım gününü kurtarabilir.

3 Mart Cuma saat 01.52’de Merkür, Balık burcuna geçiyor. Düşüncelerini iyi kontrol etmelisin. Bu durum bir müddet sonra istemediğin sözleri söyleme noktasına gelmemeli. Tepkilerini kontrol etmen konusunda kendini motive etmelisin.

3 Mart Cuma saat 20.47’de Venüs ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Sert çıkışlar yapmak ve uçlarda konuşmalar sürdürmek seni zarara uğratabilir. Sakin olmalı ve uyumu sağlamaya çalışmalısın. Bugün veya akşam kendine okumak için güzel bir kitap seç.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızı ilgilendiren konularda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu aksaklıklar sizi farklı bir alana yönlendirebilir, bazı ortaklarınızla ilgili kararlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Aldığınız haberlerin doğruluğunu teyit edin. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızda ve maddi kazançlarınızı etkileyen konularda kontroller yapmanızı gerektirebilir. Zamana karşı bir yarışın içinde olduğunuzu düşünmek yerine zamana neler katacağınıza odaklanmanız daha faydalı olabilir. Çevresel ve bireysel faktörlerin de süreçte etkili olabileceğini unutmayın. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu hayattan beklentileriniz ve bunlar doğrultusundaki sorumluluklarınızı ön plana getirebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya gelerek artık bazı konularda sona geldiğinizi size hatırlatabilir. Hayatı nasıl yaşarsanız ona göre ilerleme fırsatları karşınıza çıkacaktır. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda buluşuyor ve ortaklı işlerinizde yaşadığınız tereddütleri size hatırlatıyor. Yorulmuş ve bunalmış olabilirsiniz. Ancak devam ettirilmesi gereken işler olduğunun bilincinde olmalısınız. Üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmenize rağmen hala sorunla karşılaşıyor olmak, yapmak kadar nasıl yaptığınıza da dikkat çekebilir. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu yoğun bir gündem getirebilir. Gündemlerin başında sağlık ve beslenme durumunuz gelebilir. Çaba göstermenize hala rağmen iyi sonuç alamadığınız alanlarda kendinizi biraz daha zorlayabilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda kavuşarak size atladığınız, unuttuğunuz ya da istediğiniz ölçüde başaramadığınız konuları getirebilir. Mutlu olmakla ilgili tereddütler yaşayabilirsiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle yaşadığınız yer ve koşullarda yenilikler yapmanız gerekebilir. Evinizin ihtiyaçları doğrultusunda fiziksel değişiklikler ve önlemler gündeme gelebilir. Beklentilerinize göre ilerleyememek, zamanı doğru kullanamamak sizi yoruyorsa ailenizden, ailenizin erkek figürlerinden yardımlar alabilirsiniz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Kova burcunda kavuşan Merkür ve Satürn yakın çevrenize dahil olan kişilerden, arkadaşlarınızdan ya da bazı aile üyelerinden haberler getirebilir. Belli bir rutin dahilinde ilerlemek isterken yeni işler, yolculuklar ve sorumluluklar doğarsa bunlara aşırı tepki vermemelisiniz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle paranızı değerlendirmek kadar kazanma şekillerinize önem verebilirsiniz. Yeterli olmadığınızı, tam performans sergileyemediğinizi düşünebilirsiniz. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür ve Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu planlarınız dahilinde ilerleyemediğiniz alanlara dikkat çekebilir. Fiziksel ve mental açıdan yorgun olabilirsiniz. Buna rağmen kendinizi zorlamak yerine sizi düşüren ana nedenlere odaklanmanızda fayda var. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya geliyor ve siz bu yüzden korktuklarınızla karşılaşacağınıza dair hisler besliyor olabilirsiniz. Gizliliklerin ihlal edilmesi ya da sonradan öğrenilen bilgiler ışığında hareket etmek sizi zorlayabilir. Yeni bir bakış açısı, savunma disiplini geliştirmelisiniz. 

False