GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 24-30 Ekim 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 24-30 Ekim 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 24-30 Ekim 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"24-30 Ekim 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 24-30 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 24-30 Ekim haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 24-30 Ekim 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 25 Ekim Salı saat 14.01’de Akrep burcunda Parçalı Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Duygularını dönüştürürken gergin olabilirsin. Gerilimden uzak dur ve sezgilerini doğru değerlendirerek daha akılcı kararlar ver.
  • 28 Ekim Cuma saat 08.10‘da Jüpiter, Balık burcuna geçerek retro hareketine devam ediyor. Başkalarının dediklerini önemsemek yerine, sevgini ve duygusal yönünü başkalarına özgürce göster.
  • 29 Ekim Cumartesi saat 22.22‘de Merkür, Akrep burcuna geçiyor. Reddedilme ve ihanete uğrama korkularından sıyrılmalı, kazanma hırsından vazgeçmelisin.
  • 30 Ekim Pazar saat 16.26’da Mars, İkizler burcunda geri hareketine başlıyor. Kaybetme korkusunun seni ele geçirmesine izin verme!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile ruhunuza yük olan ve iz bırakan her şeyden kurtulabilir ve dönüştürebilirsiniz. Değişime teslim oluyorsunuz. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile özel hayatınıza farklı bir yerden bakabilir, yaşamak istediklerinizle yaşadıklarınız arasındaki farkı görebilirsiniz. 

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulması, günlük yaşam tarzınızda değişiklik yapmanızı sağlayabilir. Sizi zorlayan konuları ve sebeplerini fark etmelisiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile aşk hayatınız gündeme gelebilir, yeni ve daha önce deneyimlemediğiniz tarzda ilişkilere başlayabilirsiniz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulması, ailevi konuları gündeme getirebilir. Sağduyunuzu koruduğunuzda yaşananlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulması ile hayatınızda dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilir, fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulması, kazancınızı artıracak gelişmeler yaşatabilir. İleri dönük işler yapıyor oluşunuzun avantajını görebilirsiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulmasıyla ilişkileriniz ve kişisel alanlarınız gündeme gelebilir. İsteyerek ya da istemeyerek, radikal kararlar alabilir ve yenilenebilirsiniz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması duygusallığınızı tetikleyebilir. Çevrenizle alakalı duyduğunuz gizli bilgilerle kendinizi geri plana atabilirsiniz. Eğer bu size iyi gelecekte, bu şekilde devam edebilirsiniz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulması, ilerlemenizin engellendiği durumları size gösterebilir. Profesyonellikle aşırı kontrolcü olma arasındaki farkı ayırt etmelisiniz. Geçmişin etkisini üzerinizden atmalı ve şu anın getirilerine odaklanmalısınız. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulması, kariyerinizle alakalı dönüm noktalarına işaret ediyor. Özgüveninizi tehdit eden insanlardan uzak durmalı ve kariyerinizin olumsuz etkilenmesine izin vermemelisiniz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile çektiğiniz acıların karşılığını alıyorsunuz. İlişkilerinizde yaşadıklarınız, daha mantıklı kararlar almanızı sağlayabilir. 

False