GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 27 Mart - 2 Nisan 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 27 Mart - 2 Nisan 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 27 Mart - 2 Nisan 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"27 Mart - 2 Nisan 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 27 Mart - 2 Nisan haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 27 Mart - 2 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 27 Mart - 2 Nisan haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

28 Mart Salı saat 09.50’de Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Ortakların ile duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsin. Yeni sözleşmelerin de yeni ticari işlerin de seçenekleri belirlemekte zorlanıyor olabilirsin. Sonucunda kâr veya zarar saptaması yapmak zor oluyorsa risk seviyeni belirleyerek hareket etmeye çalışmalısın.

31 Mart Cuma saat 01.25’te Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Duygusal gerçekliklerini fark ediyorsun. Bunları yanlış yorumlamaya doğru gidebilirsin. Amaçların için kendi hedeflerinden ve hayallerinden çok fazla ödün vermeden ilerleme konusunda daha iyi bir fikre sahip olacaksın.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür ve Jüpiter'in burcunuzda bir araya gelmesiyle önünüzde birçok seçenek olduğunu görebilirsiniz. Bu durum kafa karışıklığınızı önler gibi görünse de ne istediğinizden emin değilseniz tam tersi sonuçlar da doğurabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür ve Jüpiter'in Koç burcunda bir araya gelmesiyle kendinizce haklı olduğunuz konularda çıkışlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi savunmak kadar ikna edici de olmak isteyebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşumu kendinize çizdiğiniz yolda yeni deneyimler elde etmenizi sağlayabilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür ve Jüpiter'in Koç burcundaki birlikteliği iş hayatınızda açtığınız yeni bir sayfada etkisini gösterebilir. Ne kadar inanıyor, ne kadar adanmış hissediyorsunuz bunu düşünmeniz gerekebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür ve Jüpiter Koç burcunda buluşuyor ve size özellikle hukuksal konularda, kendi davalarınızda ve hak mücadelesi verdiğiniz alanlarda bir kapı aralıyor.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Jüpiter ile Koç burcunda bir araya gelişi çok düşünmek yerine çok çalışmanın ve bunu verim alacak şekilde yapmanın önemini size hatırlatabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Koç burcunda kavuşan Merkür ve Jüpiter ikili ilişkiler alanında  bazı kararları ve imzaları önünüze getirebilir. Boyunuzu aştığını düşündüğünüz konulara abartılı ve ani tepkiler vermediğinizde yaşananları idrak etmeniz kolaylaşabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür ve Jüpiter Koç burcunda kavuşarak çalışma ortamınızda hissettiğiniz huzursuzluğu atmak için size önemli fırsatları getirebilir. son dönemlerde çalışma hayatınız, sorumluluklarınız, bulunduğunuz koşullarla ilgilenmek sizi yormuş olabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür ve yönetici gezegeniniz Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor ve duygusal konularda sizi tekrar düşünmeye itiyor. Yaşadıklarınızın, partnerinizle paylaştıklarınızın ne şekilde sonuçlandığını görebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür ve Jüpiter'in Koç burcunda kavuşması aile meclisinde kontrolü ele alacağınız bir süreç getirebilir. İnisiyatif alan, sorumluluğu üstlenen biri olmak sizi güçlendiriyor.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür ve Jüpiter'in Koç burcundaki kavuşumu bazı yolculuk ve işlemleriniz için size farklı yollar sunabilir. Karar vermeniz gerekiyor diye aceleci olmamalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür ve Jüpiter Koç burcunda kavuşarak parasal konularda önünüzü daha rahat göreceğiniz ihtimalleri getirebilir.

False