GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 25-31 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 25-31 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 25-31 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"25-31 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 25-31 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 25-31 Temmuz haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 25-31Temmuz 2022..."

Haftanın Gündemi

  • 26 Temmuz Salı saat 22.14’te Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Eski ve yeni çatışması içine giriyorsun, düzensizlik içindeki düzeni görebiliyor musun? Uranüs ani değişimleri yönetir. Kuzey Ay Düğümü de değiştiğin noktayı ileriye taşır. Yıpratıcı bir dinamiğe sahip olabilirsin ama gelecek için harika sonuçlar elde edeceksin.
  • 28 Temmuz Perşembe saat 20.54’te Aslan burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkiler, uzun vadeli iş ortaklıkları ya da uzun vadeli iş anlaşmalarında bir özgürleşmeye gidebilirsin.
  • 28 Temmuz Perşembe saat 23.38’de Jüpiter, Koç burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatındaki yapı ve sorumluluklarda ani değişimler söz konusu olabilir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu radikal kararlarınızla ilgili hamleleri görünür hale getirebilir. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, burcunuzda ilerleyen Kuzey Ay Düğümğ ve Uranüs’ün kavuşumu haftalık planlarınızı baştan sona değiştirebilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile Uranüs’ün bir araya gelişi iç dünyanızda bir deprem etkisi yaratabilir. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumuyla hayatta varmak istediğiniz noktayla ilgili önemli ve ses getiren kararlar alabilirsiniz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu size iş hayatınızla ilgili büyük ve çarpıcı değişiklikleri getirebilir. Kendi işinizi kurmak, mevcut çalışmalarınıza ve ortamınıza yenilikler getirmek isteyebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün kavuşumu kabuklarınızı tamamen kırıp kendinize has bir tarz oluşturmak için sizi destekliyor. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu ummadık yerden gelen teklif ve ödemelerle sizi şaşırtabilir. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrepler olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu ikili ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün bir araya gelişi günlük rutinlerinizi büyük ölçüde değiştirecek kararlar aldırabilir. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün kavuşumu aşk hayatınızla ilgili büyük aksiyonları beraberinde getirebilir. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa burcundaki birlikteliği ev ve yuva kavramlarını çarpıcı bir şekilde gündeme getirebilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle kendinizi ifade etme yönteminiz ve hitap ettiğiniz kitle konusunda yeni kararla ilerleyebilirsiniz. 

False