GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 25-31 Aralık 2023 || Yılın Son Haftası... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Aralık 2023 || Yılın Son Haftası... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 25-31 Aralık 2023 || Yılın Son Haftası... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"25-31 Aralık 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 25-31 Aralık haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 25-31 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 25-31 Aralık haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

27 Aralık Çarşamba saat 06.10’de Kiron, Koç burcunda ileri hareketine başlıyor. Geçmişteki bazı duygusal konular yine aklına geliyor olabilir. Eğer bunları telafi etme fırsatın varsa lütfen bir şeyler yapmayı tercih et. Eğer yoksa en azından bazı konulara yeniden başla.

27 Aralık Çarşamba saat 03.32’de Yengeç burcunda 4 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Duygularının yoğun olduğu bir gün içerisindesin. Anlaşılmadığını düşünüyorsan kendini ifade etmenin yollarını aramalısın. Yeni bir başlangıç yapmak için güzel bir zaman. Yengeç ve Oğlaklar için önemli kararlar alacakları bir zaman dilimi.

29 Aralık Cuma saat 23.24’te Venüs, Yay burcuna geçiyor. Her şeyin bir yolu olduğunu düşünerek huzurunu artırmaya bak. Biraz duygusal yaklaşımlar içerisinde olabilirsin. İlişkilerde geçmişe özlem duyabilirsin. Bu dönem yeni tanışacağın insanlar kendini keşfetmene yardımcı olacak.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Chiron'un burcunuzdaki geri hareketini 27 Aralıkta sonlandırmasıyla birlikte bir başlangıca doğru yürüyorsunuz. Bu sadece bir yılın değil, o yıl yapacaklarınızın da başlangıcı olabilir. Yaşadıklarınızdan neler çıkardığınızı, bugüne kadar kendinizde neyi ertelediğinizi ve bunların sizde bıraktığı hisleri düşünün. Kendinizi sevmek, bazı özelliklerinizi kabullenmekle ilgili sorunların kaynağını görebilirsiniz. Olduğu gibi devam ettirdiğiniz her şeyin bir kırılma noktası olduğunu bilerek yaşamalısınız.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla yeni yıla biraz nefes alarak giriyorsunuz. Kendinizin farkında olduğunuz bir dönemi sonlandırdınız. Şimdi bu fark ettiklerinizi unutmadan bir hayat sürmelisiniz. Katı, zorlayıcı ve sabit düşüncelerinizin dışına çıkmanın korkutucu bir tarafı olmadığını görebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'on Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla sizin için önemli olan arkadaşlıkları daha farklı bir gözle izleyebilir, daha farklı hislerle yaşayabilirsiniz. Eskiden gözünüze takılan, sizde rahatsızlık uyandıran durumlarla nasıl başa çıkacağınızı daha iyi biliyorsunuz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine geçişi ile beraber işinize ve verdiğiniz emeklere sahip çıkmaya başlıyorsunuz. Sorumluluklarınızın karşılamayan gelir ve statünün değişmesi için bir adım atabilir, kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz alanlara geçiş yapabilirsiniz. İnsanlara anlattığınız ve ilham olduğunuz konuları kendi hayatınıza uyarlama zamanındasınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine geçmesiyle mutlu olmanıza ve iyi hissetmenize gölge düşüren konulardan sıyrılıyorsunuz. Artık daha farkında, daha cesur hissedebilirsiniz. Özsaygı, özşefkat gibi kavramlara fazlaca zaman ayırabilir ve artık bastırmak yerine kabullenip çözme eğilimi göstermenin önemli olduğunu idrak edebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başaklar olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber alışkanlıkların, tahminlerin, rutinlerin dışına çıkmayı daha rahat bir ruh haliyle deneyimleyebilirsiniz. Bu konudaki endişelerinizin, daha önce denememiş ve adım atmamış olmaktan kaynaklandığını fark ediyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri harekete geçişi ile kurduğunuz ilişkileri daha farklı bir gözle mercek altına alabilirsiniz. Her ilginin bir sevgi işareti olmadığını, acele etmemeniz gerektiğini kabul ediyorsunuz. Bu sizin için zor olabilir ama retro dönemindeki tutumlarınız şimdi her şeyi değiştirebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Koç burcundaki Chiron'un 27 Aralık itibariyle ileri hareket edecek olmasıyla sağlık konularında yaşadığınız zorlukların sonuna gelebilirsiniz. Artık iyileşmek kadar, sizi bu iyilik halinden uzak tutan konularla da ilgilenmeniz gerektiğini fark ediyorsunuz. Beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemelisiniz. Duygusal sorunların buna etki etmemesi için bir uzmanla görüşmeniz alacağınız faydayı arttırabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda geri hareketini sonlandırması size de kendi hayatınızda neyi sonlandırmanız gerektiğini gösterecektir. Fedakar ve beklentisiz yaklaşımlarınızla başta iyi hissettirseniz de, sonrasında görmezden geleceğiniz sorunlar doğurabilir. Bunlarla başa çıkmak için yönünüzü başka bir yere çevirmemeniz gerektiğini öğrendiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine geçmesiyle yaşadığınız yer, bulunduğunuz ortam ve mensubu olduğunuz aile ilgili kaygılarınız sona eriyor. Bunlara karşı öfke duymayı değil, sizi öfkelendiren konuları çözmeyi deneyimliyorsunuz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri harekete geçmesiyle herkese anlattıklarınızın kendi hayatınız da nasıl işe yaramaya başladığını görebilirsiniz. Retro döneminde bununla ilgili çalışmalara kafa yorduysanız şimdi ekmeğini yiyebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla içinizde taşıdıklarınızın bir yüke nasıl dönüşmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi iyileştirmeye gönüllü olmayı deneyimleyeceksiniz. Her zaman bir "ileri" tuşunuzun olması gerektiğini gösteren konular yaşadınız.

False