GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ocak 2024 || Bu Hafta Hangi Burcu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ocak 2024 || Bu Hafta Hangi Burcu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 15-21 Ocak 2024 || Bu Hafta Hangi Burcu Neler Bekliyor? Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 15-21 Ocak 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 15-21 Ocak haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 15-21 Ocak haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 15-21 Ocak 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

20 Ocak saat 17:08’de Güneş, Kova burcuna geçiyor. Güneş'in burç değiştirmesi, genel olarak pozitif bir enerji değişikliği getirir ve yeni bir dönemin başlangıcını işaret eder. Bu dönemde, kendi özgünlüğünü ifade etme isteği artabilir ve toplumla ilgili konulara daha fazla dahil olabilirsin. Arkadaş çevrenle daha fazla etkileşimde bulunmak, grup projelerine katılmak veya yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsin.

21 Ocak saat 03:51’de Plüton, Kova burcuna geçiyor. 20 senelik bir dönemin sonuna geliyorsun. Özellikle 2023 Mart-Haziran ayı arasında yaşadıklarınla, bazı durumları kıyaslayabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber motivasyon alanınız değişiyor. Kendinizi sosyal ortamlarda, dijital mecralarda var edeceğiniz, bir temel ve süreç oluşturabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eskiye dair özlemlerinizi, deneyimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 20 Ocak itibariyle Güneş'in Kova burcunda hareket etmesi sizi de hareketlendirebilir. Özellikle iş ve uğraşlar noktasında yoğun, farklı, enerjik bir döneme giriyorsunuz. Bunu yapmanıza, böyle hissetmenize engel olan durumları daha net görebilirsiniz. Kimi zaman kendi davranışlarınızdan, kimi zaman çevresel faktörlerden doğan bu konuları geride bırakıp kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile bazı sorgulamalara gidebilirsiniz. Geldiğiniz nokta kadar gitmek istediğiniz noktaları da düşünebilirsiniz. İkisi arasındaki farkları daha net görebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçerek tekrarları ve ezberleri değiştirebilir. Ekonomik konularda kendinizce aldığınız tedbirlerin, aldığınız kararların dışına çıkmanız gerekebilir. Bunların istediğiniz getirileri sağlamadığıyla yüzleşmelisiniz. Para kazanmak, bir emeğin ve işin karşılığında mümkün olabilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 20 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Güneş Kova burcuna geçerek ikili ilişkilerle ilgili önemli bir perdeyi aralayabilir. Kafa karışıklıkları, kavgalar son buluyor. İnsan ilişkileriyle ilgili ne düşündüğünüzün farkına varabilirsiniz. Bu konuda kendinize ve karşınızdaki kişilere açık olmanız önemli olacaktır.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcunda hareketine başlamasıyla sizin için de yoğun bir tempo başlayabilir. Artan sorumluluklar ve değişen gündemler sizin de bir şeyleri değiştirmenizi gerektirecektir. Ev hayatınız, çalışma hayatınız kısacası hayatınızın tüm alanları bundan nasibini alabilir. İş yükünüz, gündelik düzeniniz değişebilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi duygusal hayatınıza bir renk, bir heyecan, bir farkındalık katabilir. Hayatınızı ve mutluluğu nasıl tanımladığınızı düşünebilirsiniz. Buna yeteri kadar zaman ayırmadığınızda motivasyonunuzun düşük olması, genel bir sorun değildir. Hızlıca çözebileceğiniz, alternatiflerin bulunduğu hiçbir şey için zamanınızı heba etmemelisiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle yaşadığınız yerle ilgili konulara daha duyarlı hale gelebilirsiniz. Toplu bir alanda oturuyorsanız ve burada bir değişikliğe gidilmesi gerekiyorsa fitili ateşleyen siz olabilirsiniz. Herkesin saygın ve mutlu bir ortamda yaşama çabası içinde olmak sizin mutluluğunuzu da inşa edecektir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber daha hızlı, aktif ve enerjik hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz yerle sınırlı kalmayıp eğitsel açıdan daha ileriye gidebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu farklı açıdan düşünme ve farklı şeyler düşünme hali, size bazı olayların arka planını, iç yüzünü daha net gösterebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ekonomik anlamda yüzünüzü güldürebilir. Takdir edileceğiniz, yeni alanlara geçiş yapabileceğiniz, tanınıp ilgi toplayabileceğiniz bir süreç olabilir. Daha güçlü ve motive hissedebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle yeni yılın heyecanını bu dönem itibariyle daha yoğun hissedebilirsiniz. Şanslı etkiler altındasınız. Bunu çabanızla, duruşunuzla, bakış açınızla süsleyebilir ve çevrenizi etkileyebilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olsa da bu kez bunun altını daha iyi dolduracağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gizlenmek sadece sizi değil yapabileceklerinizi de saklar.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber kendi halinizle kalmak isteyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Her zamanki sessizliğinizden ve sakinliğinizden farklı olarak bu kez olayları ve insanları daha iyi analiz etmek için kenarda bekleyebilirsiniz.

False