GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 10-16 Nisan 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 10-16 Nisan 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 10-16 Nisan 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"10-16 Nisan 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 10-16 Nisan haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 10-16 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte,10-16 Nisan haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

11 Nisan Salı saat 07.47’de Venüs, İkizler burcuna geçiyor. İhtiyaçlarına odaklan ve tüm ilişkilerinde hak ettiğin ilgi ve enerjiyi aldığından emin ol. Kendini en ufak bir yorgunluk bile olmadan sihirli bir şekilde sosyal etkinlikten sosyal etkinliğe atlarken bulacaksın.

12 Nisan Çarşamba saat 01.06’da Güneş ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Profesyonel yaşamında kimleri tanıdığına ve seni yeni beklentilerle nasıl tanıştırabileceklerine bir bak. Özgeçmişini güncellemenin bir sonucu olarak bir dizi yeni iş dönüşü gelebilir. Tecrübe ve deneyimlerini seninle paylaşmaya istekli olan arkadaşlarınla yeniden bağlantı kurabilir fikirlerini konuşabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçişi ile beraber hem kendiniz hem de çevreniz için hareketli, keyifli zamanlar oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizle ve insanlara yaklaşım biçiminizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hayatın içinde daha çok yer almak ve bunu yaparken de yeni fikirlere, bilgilere açık olmak sizi birkaç adım öne taşıyabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuzda ayrılıp İkizler burcuna geçmesiyle maddi kazanımlarınızı destekleyecek ve geliştirecek yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bereketli ve çok yönlü bir döneme giriyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs'ün burcunuzda seyahat etmesiyle fiziksel ve sosyal koşullarınız, çalışma ortamınız yenileniyor. Üzerinizdeki ağırlığın kalktığını hissedebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçişi ruhsal olarak kendi içinizde tuttuğunuz ve sizi rahatsız eden konuları dışa vurmak için yeni yöntemler keşfetmenizi sağlayabilir. Takıntılarınız, sizi rahatsız eden durumlar ve insanlar, söylentiler gibi konular karşısında kabuğunuza çekilmek yerine hayatın içinde yer almaya odaklanabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber sosyal hayat sizin için önemli hale gelebilir. Eğlenmek, keyif almak, yeni insanlara ve tecrübelere açık olmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Yoğun iş temponuz, yaşadığınız stres ve kaygılı zamanların ardından kendinize mola anları ve alanları tanımak isteyebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçmesi kariyerinizi nasıl bir alana taşıyacağınız konusunda size fikirler verebilir. Daha serbest, kendi halinde ve farklı alanlara açık bir çalışma düzeni kurmak isteyebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs İkizler burcuna geçerek sizi hem mental hem de çevresel seyahatlere taşıyabilir. Gezmek, keşfetmek, tanık olduğunuz durumları farklı bir çerçevede değerlendirmek sizin için önemli ve öğretici olacaktır. Eğitim almak istediğiniz bir alan, gelişiminizi ve işinizi destekleyecek insanlar bu dönemdeki en büyük kazanımlarınızdan biri olabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Venüs'ün İkizler burcundaki hareketine başlamasıyla sorun yaşadığınız, zarar gördüğünüz konuları geride bırakmanız ve enerjinizi tazelemeniz için fırsatlar doğacaktır. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz her şeyin ardından bunun üzerine gitmek, yeni bilgiler edinmek ve yönünüzü değiştirmek size iyi gelebilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle ilişkilerinizle ilgili konularda rahatlamalar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hem korkularınızı aşıyor hem de yüklerinizden kurtuluyorsunuz. Yeni ilişkilere ve ortaklıklara başlamakla ilgili fikirleriniz yoğun olabilir, bu yönde heyecanlı hissedebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle iş hayatınızda pek de alışkın olmadığınız ancak rahatlama şansı da bulacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Daha enerjik hissedebilirsiniz, bu da normalde daha uzun sürecek işleri kısa zamanda halletmenize yardımcı olabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle beraber hayatınızın yoğun ve stresli zamanlarını bir kenarda bırakarak yaşamın keyfini sürmeye odaklanabilirsiniz. Hobilerinize, el becerilerinize zaman ayırmak zihninizi daha canlı tutmanızı sağlayacaktır. Belli bir yere takılı kalmak yere çok yönlü olmanın sizi daha fazla geliştireceği bir dönemdesiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Venüs'ün İkizler burcuna geçişi hem ev hayatınızı hareketlendirecek hem de sizi daha insan odaklı bir hale getirecektir. Kabuğunuza saklanmak yerine sevdiklerinizi evinizde ağırlayacağınız programlar yapabilir, ailenizle bir araya gelebilirsiniz. Değer alışverişi konusundaki takıntı ve sorunlarınızın çözümünde bu durum etkili olabilir.

False