GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Ekim Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Ekim Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Ekim Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Ekim ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Ekim ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Ekim ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Ekim ayı burç yorumları..."

Zaman ve fırsat, en fırtınalı günlerin arasından geçer.

EKİM AYI GÜNDEM

Bu ay; hayatınla ilgili bazı gerçek kararlar alabilirsin. Kimsenin etkisi altında kalmamaya özen göster. Kariyerin adına yapacağın önemli görüşmeler sana yeni işbirlikleri doğurabilir.

5 Ekim Perşembe saat 03.09’da Merkür, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Seyahatler veya eğitimin ile ilgili konuların gündemine ansızın oturması söz konusu olabilir. İlişkilerinde ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı olmaya doğru kendini motive etmelisin. Yeni eğitime başlamayı seç.

9 Ekim Pazartesi saat 04.11’de Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor. Hissettiğin her şey bugün yanılgı olabilir. Hissettiklerine bir isim koymak için doğru bir dönem değil. Lütfen önyargılı davranışlarda olma ve bu dönemde eleştirel davranma.

11 Ekim Çarşamba saat 04.09’da Plüton, Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. İş çevrende yeni teklifler alabileceğin, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağın, yönetici figürleriyle önemli görüşmeler yapabileceğin bir gün. Yeni bir hedefi hayata geçirebilirsin. Buna odaklanmayı seç.

12 Ekim Perşembe saat 07.04’te Mars, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kendi içinde problem yaptığın bazı konuları partnerinle konuşmayı tercih etmelisin. Aşırı kuşkucu tavrın sana hata yaptırabilir. Haklıyken haksız duruma düşme. Zorluklar karşısında azmini, inancını yitirme.

14 Ekim Cumartesi saat 21.00’de Terazi burcunda 21 derecede bir “Halkalı Güneş Tutulması” gerçekleşiyor. Kariyerin adına önemli roller üstleneceğin, dengelerin senin adına değişim gösterebileceği bir zaman başlıyor. Planlarını iyi yapmalısın. Bazı şeyler değişmek zorunda kalabilir. Sana hizmet etmeyen şeylerden artık kopmalısın. Özellikle burada 12 Eylül-20 Eylül 2022 senesinde yaşadığın olayların rövanşını alacaksın.

20 Ekim Cuma saat 08.37’de Güneş ve Merkür, Terazi burcunda kavuşuyor. Sosyal zirvenin en tepesinde olacağın bir anı deneyimleyeceksin. Işığın ve faydan herkese işleyecektir. Mümkün oldukça özgüvenini toparla ve kariyerindeki yeni başlangıçlara hazırlıklı ol.

22 Ekim Pazar saat 09.49’da Merkür, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Hedeflerin ya da eğitimin ile ilgili bazı kararlar alabilirsin. Geleceğe yönelik kendinde eksik hissettiğin konuların üzerine ilerlemek için ideal bir gündesin. İlişkilerde ne istediğini fark edip, net bir tavır belirlemelisin.

23 Ekim Pazartesi saat 19.21’de Güneş, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Her ayrıntıyı görebildiğin ve sezgilerinin ön plana çıktığı bir dönem. Gerçekçi ve mantıklı olmak isterken sezgilerinden asla şüphe etme. Karamsarlığı bırak, acısıyla tatlısıyla gerçek hayata dön.

28 Ekim Cumartesi saat 23.15’te Boğa burcunda 5 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Karamsarlık yaşamak yerine kendini keşfetmeyi tercih etmelisin. Sanatsal konulara yönelmek sana iyi gelebilir. Korkularının üzerine gitmelisin. Herhangi bir nedenle kendisine kırıldığın, darıldığın insanların iyi yönlerini görmezlikten gelme.

29 Ekim Pazar saat 17.21’de Merkür ve Mars, Akrep burcunda kavuşuyor. Yeni bir başlangıç heyecan verici olacaktır. Çalışma ortamındaki bazı değişimler ve senin için düşünülen teklifler seni yeni kararlar vermeye sürükleyebilir. Risk almadan önce çok yönlü düşünmelisin.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcuna geçişi ile beraber odak noktanızı ilişkilerinize ve burada nasıl davranmanız gerektiğine çevirebilirsiniz. Kendinize göre yöntemler belirleyebilir, yanlış olduğunuz gördüğünüz iletişim şeklinizi değiştirebilirsiniz. Zira ticari ortaklıklar ve duygusal birliktelikler konusunda şansınızın yüksek, yolunuzun açık olduğu bir dönemdesiniz. Evlilik, ilişkilerin gündeme gelmesi, yeni bir şeylere ihtiyaç duyma ve ilgi alanlarınıza göre çalışmalar yapmak adına pozitif etkiler altındasınız. Bundan en iyi şekilde istifade etmek için üzerinize düşen sorumlulukları bilerek ilerlemenizde fayda var.


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla iyi hissettiren, sakinliğinizi ve ilişkilerinizi geliştiren deneyimlerinize odaklanabilirsiniz. Bu da size bir düzenleme yaptırabilir. Organizasyon ve iletişim gücünüzün artması beraber çalıştığınız kişileri de doğrudan etkileyecektir. Çevrenizin farkına varabilir, insanların da sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 5 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile siz de yönünüzü ikili ilişkilere ve hayatın keyifli yanlarına çevirebilirsiniz. Sizi sıkan, fazladan uğraştıran ve duygulardan uzaklaştıran konuların etkileri azalıyor. Sevgi ve huzur ihtiyacınızın olduğunu fark etmek kadar bunlara emek vermenin de önemli olduğu bir dönemdesiniz. Bu da yeni keşifleri, deneyimleri, konuları ve mekanları beraberinde getirebilir. Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir, birilerinin yaşantısından ilham alabilir ya da fikir alışverişleriyle kendi iç huzurunuz adına farkındalıklar yakalayabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi sizi ait olduğunuz ve iyi hissettiğiniz alanlara daha fazla yaklaştırabilir. Bunu kendini kısıtlamak ya da birilerine adamak olarak düşünmemelisiniz. Yaşadığınız yerin, yaşadığınız hayatın güzelleşmesi ve size hitap etmesi adına adımlar atacağınız bir zamana girdiniz. Aile içindeki önemli gündemler, ailenin kadın figürleriyle olan ilişkiler, fiziksel tadilat ve düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Daha önce deneyip başarılı olamadığınız, istediğiniz pozitif ve iç rahatlatıcı sonucu elde edemediğiniz günlere üzülmeyi bırakmalısınız.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Ekim'de Terazi burcuna geçiş yapan Merkür'ün desteğiyle birikimlerinizi paylaşacak alanlar kurmak ve çevrenizin desteğini almak kolaylaşacaktır. Artık kenarda tutma değil gündeme getirme döneminde olduğunuzu unutmayın. Tanıdığınız insanlar kadar tanımadığınız birçok insanla da bir araya gelebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Niteliklerinize sahip çıkarak ilerlediğinizde, sizi de bu doğrultuda insanların karşılayacağını bilmelisiniz. Bu yüzden okumaya, çalışmaya ve güzelleştirmeye çalıştığınız her ne varsa daha fazla ve dikkatle ilerlemelisiniz.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 5 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür burcunuzdan ayrılarak Terazi burcunda ilerlemeye başlıyor. Ekonomik anlamda çalışmalar yapmak ve bunları neticelendirmek için önemli etkiler altındasınız. Kırmanız gereken bir çekingenliğiniz varsa bundan kurtulacak fırsatlar bulabilirsiniz. Bu da sizi daha dışa dönük, işbirliğine yatkın biri haline getirebilir. Teklifler alabileceğiniz, çevrenizin de desteğiyle kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın yansıma ve sonuçlarını görebilirsiniz. Bu sayede bunları kullanarak kendinize mutlu olacağınız ve mutlu edebileceğiniz yeni bir alan kurabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla artık söz hakkı size geçiyor. Kendinizi ifade etmek, bunu daha da etkili halde yapmak isteyebilir ve bu isteğinizi gerçekleştireceğiniz imkanlara erişebilirsiniz. Duygularınızı yönetebildiğinizde, mantığınızın sesini de hislerinize dahil ettiğinizde sert müdahalelere ihtiyacınız kalmayacaktır. Her şeyin sizi desteklemeye başladığı bir dönemdesiniz. Bunu kullanın ve fikirlerinize önem verin. Üzerinde özenle çalıştığınızda her işin size çevre ve kazanç olarak geri döneceğini bilmelisiniz.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile yalnız kalmak ve kalabalıklara karışmakla ilgili tereddütlerinizi masaya yatırabilirsiniz. Kendinizi soyutlamak yerine, inzivaya çekilmek istediğinizde gideceğiniz alanlar kurmak daha iyi olabilir. Bu sizi çevrenizle iletişiminizin kopmasından, doğru dengelerin yanlışlıkla bozulmasından koruyabilir. Zaman ayırmak ve bu zamanı da sağlıklı bir şekilde geçirmek motivasyonunuzu yükseltecektir. İş fikirleriniz, hayata dair düşünceleriniz, insanlarla olan etkileşimleriniz, edindiğiniz tecrübeleriniz üzerine mesai harcamak yanlışları değil artık doğruları konuşup gündeme getirmenizin önünü açabilir.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla aynı kulvarda olduğunuz ya da yer alabileceğiniz insanlardan oluşan yeni bir çevre kurmak isteyebilirsiniz. Önemli değişiklikler ve ilişkiler gündeme gelebilir. Mental olarak daha güçlü ve ılımlı hissedebilirsiniz. Bu da çevrenizin ilgisini size taşımak konusunda destek verebilir. Fikirleriniz ve yaklaşım biçiminizle bulunduğunuz ortamlarda arabulucu, iletişimi kuran ve bağları güçlendiren kişi görevini üstlenebilirsiniz. Bu konuda hayatınızdaki insanlara ya da yeni tanışacağınız kişilere ilham verebilir, yeni bakış açıları kazandırabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil, toplum için de düşünceleriniz olabilir. Bunları nasıl değerlendireceğiniz konusunda tek başınıza hareket etmek istemeyebilirsiniz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcuna geçmesiyle iş hayatınız ve buradaki ilişkilerinizin hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Görüşmeler, yazışmalar, hakkınızın teslim edileceği sonuçlanma ya da başlangıçlar gündeminize gelebilir. Bu geçiş sizi insanlarla iletişime geçme, arkadaş edinme, ortak paylaşımda bulunma ve işbirliği yapabilme konusunda destekleyecektir. Yapmanız gereken karşılaştığınız bu yöndeki gelişmelere yanıt verir nitelikte hareket etmek, bazen de bu gelişmeleri de başlatan olmaktır. Yeni ortamlar göreceğiniz işler yapabilirsiniz, burada tanışacağınız insanlarla etkileşim halinde olmak sizi profesyonel düşünmenin dışına çıkarabilir. Bundan endişe ya da şikayet etmeyeceğiniz güzel ve romantik etkiler altındasınız.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber kendinizi durdurduğunuz ya da bir sebepten durmak zorunda hissettiğiniz zamanlar sona eriyor. Ufkunuzu, hakkınızı, isteklerinizi ve varlığıyla mutlu olduğunuz her şeyi gündeminizde üst sıralara taşıyabilirsiniz. Bunun adı yurtdışı seyahatleri için vize pasaport işlemleri olabileceği gibi, bir alanda iyi bir eğitim almak veya öğrendiklerinizi uygulamaya almak şeklinde de olabilir. Kendine has bir tarza sahip olmak bunu güncel tutmayı gerektirir. Bu geçişle birlikte üzerinde en çok duracağınız konu bu olabilir.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür'ün 5 Ekim itibariyle Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla adım atmak noktasında önemli gelişmeler yaşayabilir ve bu endişenizi aşabilirsiniz. Kendinizde güç bulamadığınızı düşündüğünüzde ya da kendinizi bir duruma yakıştıramadığınızda harekete geçmeniz zorlaşabilir. Bakış açınız, inançlarınız ve hatta ekonomik gücünüzle çevrenize sunduğunuz çözüm önerileri bu durumu değiştirebilir. Şaşıracağınız, anlamlandırmakta zorlanacağınız ancak geri dönüşleri dolayısıyla da mutlu olacağınız bir dönem olabilir.

 

False