GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 26 Eylül - 2 Ekim 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 26 Eylül - 2 Ekim 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 26 Eylül - 2 Ekim 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"26 Eylül - 2 Ekim 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 26 Eylül - 2 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 26 Eylül - 2 Ekim haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 26 Eylül - 2 Ekim 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 26 Eylül Pazartesi saat 00.54’te Terazi burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bilmek bütün acıların anasıdır, der Şükrü Erbaş. Bildikçe yükü artarmış insanın. Belki de bu yüzden ilim sahibi Abdülkadir Geylani şöyle demiştir: “Bizim yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin.”
  • 26 Eylül Pazartesi saat 20.58’de Merkür ve Venüs, Başak burcunda kavuşuyor. Hırslanarak zaman kaybetmek yerine, tutkunu daha faydalı şekilde değerlendir ve toksik ilişkilerinden kurtul.
  • 29 Eylül Perşembe saat 10.49’da Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Kendine saygı duymanı engelleyen durumları fark et. Sorunları idare etmek yerine çözmeye çalış.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay ile ilişkileriniz hız kazanabilir. Yeni kararlar aldığınız bu hassas süreçte dengeyi kurmanız, endişelerinizi sonlandırabilir. Yapıcı fikirleri olan insanlarla birlikte olmak sizi besleyecektir. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay ile sadeleştikçe güzelleşiyorsunuz. Nasıl harekete geçeceğinize ve bu duruma uyum sağlayacağınıza karar verebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi değiştirebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayı, aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Kendinize ve seçimlerinize değer veren insanlara öncelik vermek isteyebilirsiniz. Partnerinize ve çocuklarınıza olan tutumunuzun size de hizmet ettiğini unutmamalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile aile kavramıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Hangi seçeneğin sizin için daha iyi olacağını netleştiriyorsunuz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayı ile ticari ve duygusal konularda şansınız artıyor. Bir karara varmanız ve artan motivasyonunuzu doğru kullanmanız sizi mutlu edecek sonuçlar yaratabilir. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile tutumlarınızın karşılığını alabilir, finansal stratejilerinizin kazancını görebilirsiniz. Aksiyon almanın önemini anlayabilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 26 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Yüksek motivasyonunuzla daha hızlı yol alabilir ve hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınızda reform yapıyorsunuz. Yüzleşmeler yaşayabilir ve çıkardığınız dersler sonucu evham yaptığınızı fark edebilirsiniz. Manipülasyonlar karşısında dik durmanız, işleri sizin lehinize çevirecektir. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayı ile sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz. Tavırlarınızla dikkat çekebilir ve yükselen enerjiniz yardımıyla kendinizi daha iyi gösterebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlarla ilişkiye başlayabilir ve keyifli bir beraberlik yaşayabilirsiniz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 26 Eylül’de gerçekleşecek Terazi yeni ayı ile kariyerinizde güzel bir başlangıç yapabilir ve beklentileriniz doğrultusunda yol alabilirsiniz. Sabırlı tavırlarınızla iş birliklerine açık bir dönemdesiniz. Hayata karşı yeni bir duruş sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcundaki yeni ay sonrası gerçekleştireceğiniz mental uyanış ile odağınızı, sizi rahatlatan konulara çevirmelisiniz. Bakış açınızla hayatınızı şekillendirdiğinizi fark etmeli ve inandığınız konular yönünde hareket etmelisiniz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile özgüveninizin sonuçlarını alıyorsunuz; maddi ve manevi kaynaklarınızı çekinmeden kullanmalısınız. Kararsızlıklarınızı fark etmeli ve harekete geçmelisiniz. Miras ve alacak verecek konularıyla ilgili görüşmeler yapabilir, ekonomik açıdan önünüzü görebilirsiniz. 

False