GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 23-29 Ocak 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 23-29 Ocak 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 23-29 Ocak 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"23-29 Ocak 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 23-29 Ocak haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 23-29 Ocak haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 23-29 Ocak haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

• 23 Ocak Pazartesi saat 01.12’de Venüs ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum Kova ve Aslanların ilişkilerinde bir mesafe ve uzaklaşma getirebilir. Bazı insanları affetmen gerekebilir. Çünkü ne yaptıklarını onlar da bilmiyorlardı.

• 23 Ocak Pazartesi saat 01.58’de Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Boğa ve yükselen Boğalar özellikle 2018 Mayıs ayından beri yaşadıkları şeyleri anlamlandırmaya çalışıyor ama şimdi zamanı en verimli kullanma ve ileri gitme dönemi. Doğum haritanda Boğa burcu hangi evinde yer alıyorsa bu durum o konularda geçerli olacaktır. Olaylara hızlıca ilerliyorsun.

• 27 Ocak Cuma saat 05.33’te Venüs, Balık burcuna geçiyor. Balık ve Başakların aşk ve para hakkındaki düşünceleri değişiyor. Bazı fırsatlar önlerine geliyor. Karizmaları ve güzellikleri artıyor. İlişkilerinde haklı bir zafere ilerliyorlar.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile arkadaş çevreniz, özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızdaki bağı sorgulayabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla daha gizemli ve yalnız zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

Boğa

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu kariyerinizle ilgili önemli kararlar ve tanışmalara etki edebilir. Balık burcuna geçen yönetici gezegeniniz Venüs sizi sosyal ortamların aranılan ismi haline getirebilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Kova burcundaki Venüs ve Satürn size sınandığınız noktaları ve buradan elde edeceğiniz kazançları gösterebilir. Daha yüksek bir bilinç ve farkındalıkla ilerliyorsunuz. Kabul etmeniz gereken gerçekler, bazı insanların gerçek yüzüyle değişen ilişkiler sizde bir kırılma noktası oluşturabilir.

Yengeç

Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile aile içindeki sorumluluklarınız ve sizden beklentiler gündeminiz olabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyla arkadaşlık kavramınızın yeni haliyle ilişkiler kurabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla duygusal konularda alacağınız kararlar önemli hale gelebilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlaması işiniz dışında elde ettiğiniz gelirleri arttırabilir. Ekonomik açıdan şanslı ve bereketli bir dönem geçirebilirsiniz.

Başak

Satürn ve Venüs’ün Kova burcundaki kavuşumu günlük yaşantınızdaki bazı pürüzleri yok etmenize yardımcı olabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyla keşfetme ve düşünme fırsatı bulduğunuz her şeyi uygulamanız mümkün olabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile kavuşumu duygusal konularda attığınız adımları sorgulatabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesi sorumluluklarınızda bir artış doğurabilir.

Akrep

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu taşınma, yer değişikliği, kendi alanınız bulmakla ilgili konulardaki pürüzleri ve bunların çözümlerini ortaya çıkarabilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle toksik ve yoran ilişkilerden geriye kalanları hayatınızda kalıcı hale getirebilir.

Yay

Kova burcundaki Satürn ve Venüs’ün bir arada oluşu size hareketli günler yaşatabilir. Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte aile hayatınızla ilgili güzel ve keyifli zamanların başlangıcını yapabilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu parasal konulardaki girişimlerinizi önemli düzeyde etkileyebilir. Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile karşılıklı fedakarlıkla geçecek bir döneme giriyorsunuz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs ve Satürn’ün burcunuzdaki kavuşumuyla ilerlemekte zorlandığınız konular sizin için biraz daha önemli hale gelebilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırması aile hayatınız ve evinizle ilgili bazı pürüzleri de sonlandırabilir.

Balık

Kova burcundaki Venüs ve Satürn’ün kavuşumu içinizde tutmakla mücadele edemediğiniz konularda yeni yöntemler geliştirmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketiyle iletişim şeklinizde ve çevrenize olan bakış açınızdaki yeniliklerle yolunuza devam edebilirsiniz.

False