GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Ağustos 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Ağustos 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 21-27 Ağustos 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"21-27 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 21-27 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 21-27 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 21-27 Ağustos haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

23 Ağustos Salı saat 12.02’de Güneş, Başak burcuna geçiş yapıyor. Aklında bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısın. Gereksiz olaylara enerji harcamak yerine ideallerini gözden geçirmeyi seç.

23 Ağustos Salı saat 22.59’da Merkür, Başak burcunda geri hareketine başlıyor. Çalışma hayatında ya da aile hayatında sana verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şeye yetişememe duygusu yüzünden sağlığın tehlikeye girebilir, anlık stresler içinde kendini mutsuz hissedebilirsin. Bedenini yorma. Her şey olacağına varır.

27 Ağustos Pazar saat 16.20’de Mars, Terazi burcuna geçiyor. İstediğin bir şey olmadığında nasıl davrandığın senin karakterindir. Bu süreçte mücadele etme ve bir işi oldurma tarzın çok konuşulacak. İşler yolunda gitmediğinde insanların ne olduğunu anlarsın. Bu dönemde insanların nasıl olduğunu fark edeceksin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki düzeni ve bunun istikrarı konusuna daha fazla eğilebilirsiniz. Sizin için gerekli olanı ve olmayanı daha kolay ayırt edeceğiniz, işlerinizi yoluna koyacağınız bir dönemdesiniz. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri gidecek olması, başlattığınız her işin devamını daha kolay getirmenizi, durduğunuz zaman kayıp yaşamamanızı kolaylaştıracaktır.

Boğa

Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yorucu zamanlarınızın ardından kendinize zaman ayırmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Eğlence anlayışınız çevrenizle uyum sağlamadığında ya da siz uyum sağlamakta zorlandığınızda bunu bir gerilim haline dönüştürmemelisiniz. 27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile beraber günlük yaşantınıza ve iş koşullarınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçişi ile beraber yaşadığınız yeri, ortamı ve tarzı yenilemek ve güzelleştirmekle ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün 23 Ağustos’ta Başak burcunda geri hareketine başlaması bahsi geçen düzenle ilgili bazı pürüzler ya da düzeltmeler getirebilir. Yeniden gözden geçirmeniz gereken işleri, aile sorunları, evle ya da eşyalarınızla ilgili problemleri üst üste gündeminize alabilirsiniz.

Yengeç

Güneş’in Başak burcundaki seyrine başlamasıyla yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Hem iş görüşmeleri hem sosyalleşme adı altındaki buluşmalar ve çeşitli eğitsel faaliyetlerle geçecek bir dönemde olduğunuzu görebilirsiniz. Yeni iş arayışları, yapılan başvuruların geri dönüşleri, anlaşmalı işler gündeminizde yer tutabilir. Dikkat çektiğiniz bir dönemde olacağınız için çevrenizle olan iletişiminiz de bundan etkilenebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, yönetici gezegeniniz Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile maddi sorumluluklarınız kadar kazançlarınızın da yükselişe geçeceği bir döneme girebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedebilir, daha analitik düşünerek ilerleyebilirsiniz.23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması kontrolü elinize almadığınız konularda sizi sıkıştırabilir. Özellikle para transferleri ve işlerin sonuçlanması noktasında açıklar verebilirsiniz.

Başak

Güneş’in 23 Ağustos’ta burcunuzda seyredecek olmasıyla sizin döneminiz resmi olarak başlıyor demektir. Çıkmazların açıldığı, sorunların çözüm yolunun bulunduğu, hayatınızın akışını daha iyi seçeneklerle sürdürdüğünüz bir dönem yaşayabilirsiniz. 27 Ağustos’ta Mars’ın burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçişi ile beraber parasal konularda hareketli bir dönem başlayabilir. Aynı anda çok kazanıp çok da harcayacağınız bir dönem olabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçmesiyle beraber daha durağan ama daha kendinize dönerek çalışacağınız bir sürece girebilirsiniz. Bugüne kadar bunu yapamamış olmak motivasyonunuzu kırsa da şimdi onu tamir ediyor ve yeniden başlıyorsunuz. 27 Ağustos’ta Mars’ın burcunuzdaki seyrine başlamasıyla beraber hem adım atmak isteyip hem kenarda beklemekle günlerin geçeceğini düşünebilirsiniz. Ancak yaşadıklarınızı doğru analiz ettiğinizde ve sadece isteklerinize odaklandığınızda bunun tam tersi olacağını görebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Güneş’in 23 Ağustos itibariyle Başak burcunda seyredecek olması sizi hem sosyal hem de çalışmayla geçecek bir zamana götürebilir. Mars’ın Terazi burcuna geçişi ile beraber kendinizle ilgili bazı şüpheleriniz uyanabilir. Bir şeyler yapmakla yapmamak arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatın her zaman koşmakla, savaşmakla, sert olmakla geçmeyeceğini düşünmeli ve buna göre hareket etmelisiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Güneş’in 23 Ağustos itibariyle Başak burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizle ilgili önemli, belirleyici ve yoğun günlere giriyorsunuz. Görev tanımınız, konumunuz ve sorumluluklarınızın değişmesi gündeminize gelebilir. Her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorsanız iyi konuları arttırmaya, yetenekleri geliştirmeye, ilişkileri dengelemeye çalışmalısınız. Bu sayede neyin ne ile bağlantılı olacağının kararını siz verebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile birlikte hem fiziksel hem de mental seyahatlere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatın içinde yer alarak sizin için gerekli ve önemli olan her şeyi bulabilir, bir özeti genele dönüştürebilirsiniz. 27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcunda seyredecek olmasıyla çalışmalarınız ve iş hayatınızdaki tutumlarınızla dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kova

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla sorunlar ve çözümlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Her bir sorun beraberinde bir çözümü ve sizin için iyi bir sonucu getirecektir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde her şey yerli yerine oturacaktır.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Aslan burcunda 16 Ağustos'ta gerçekleşecek yeni ay ile çalışma hayatınızın zirvesine çıkabilirsiniz. Kendinize yeni uğraşlar bulmak, iş sahibi olmak ya da mevcut işinizde ilerlemek adına şanslı etkiler altındasınız.

False