GeriAstro Gündem HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 2-8 EKİM 2023: Finansal harcamalara dikkat! İşte haftanın şanslı burçları...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 2-8 EKİM 2023: Finansal harcamalara dikkat! İşte haftanın şanslı burçları...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 2-8 EKİM 2023: Finansal harcamalara dikkat! İşte haftanın şanslı burçları...

"2-8 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor? Haftanın en şanslı ve kazançlı burçları hangileri? Uzman Astrolog Aygül Aydın, 2-8 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler beklediğini paylaştı! Yeni haftada burçların detaylı yorumları burada! İşte 2-8 Ekim Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının yorumları..."

Haftanın Gündemi

5 Ekim Perşembe saat 03.09’da Merkür, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Seyahatler veya eğitimin ile ilgili konuların gündemine ansızın oturması söz konusu olabilir. İlişkilerinde ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı olmaya doğru kendini motive etmelisin. Yeni eğitime başlamayı seç.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcuna geçişi ile beraber odak noktanızı ilişkilerinize ve burada nasıl davranmanız gerektiğine çevirebilirsiniz. Ticari ortaklıklar ve duygusal birliktelikler konusunda şansınızın yüksek, yolunuzun açık olduğu bir dönemdesiniz.

 

Boğa

5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcunda ilerlemeye başlamasıyla iyi hissettiren, sakinliğinizi ve ilişkilerinizi geliştiren deneyimlerinize odaklanabilirsiniz. Bu da size bir düzenleme yaptırabilir. Kilo kontrolü, sağlık sorunlarınızla ilgili konularda çevrenizin önerileri işinizi kolaylaştırabilir; kulak vermenizde fayda var.

İkizler

Sizi sıkan, fazladan uğraştıran ve duygulardan uzaklaştıran konuların etkileri azalıyor. Sevgi ve huzur ihtiyacınızın olduğunu fark etmek kadar bunlara emek vermenin de önemli olduğu bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızın gidişatına yön vermek, bir karara varmak adına iyi bir süreç olabilir.

Yengeç

Aile içindeki önemli gündemler, ailenin kadın figürleriyle olan ilişkiler, fiziksel tadilat ve düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Kariyer, yaşam alanları ve aile kurmakla ilgili fikirlerinizi ertelememelisiniz. İşinizde ya da evinizdeki değişimleri, evlilik gündemlerinizi netleştirmek adına destekler görebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Ekim'de Terazi burcuna geçiş yapan Merkür'ün desteğiyle birikimlerinizi paylaşacak alanlar kurmak ve çevrenizin desteğini almak kolaylaşacaktır. İş görüşmeleri yapmak, mevcut işinizi geliştirmek adına eğitimler almak, başka insanların tavsiyelerinden yararlanmak için bu zamanı iyi değerlendirin.

Başak

Teklifler alabileceğiniz, çevrenizin de desteğiyle kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın yansıma ve sonuçlarını görebilirsiniz.

Terazi

Teklifler alabileceğiniz, çevrenizin de desteğiyle kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın yansıma ve sonuçlarını görebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile yalnız kalmak ve kalabalıklara karışmakla ilgili tereddütlerinizi masaya yatırabilirsiniz. Kendinizi soyutlamak yerine, inzivaya çekilmek istediğinizde gideceğiniz alanlar kurmak daha iyi olabilir.

Yay

Sosyal ve ticari açıdan oldukça şanslı bir dönemdesiniz, bunu doğru değerlendirdiğinizde herkesin kazanacağı bir sistem kurabilirsiniz.

Oğlak

Yeni ortamlar göreceğiniz işler yapabilirsiniz, burada tanışacağınız insanlarla etkileşim halinde olmak sizi profesyonel düşünmenin dışına çıkarabilir. Bundan endişe ya da şikayet etmeyeceğiniz güzel ve romantik etkiler altındasınız.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber kendinizi durdurduğunuz ya da bir sebepten durmak zorunda hissettiğiniz zamanlar sona eriyor. Birilerinin ilgisi ve desteğinden uzak olduğunuzu görmek motivasyonunuzu düşürüyorsa bunun yönünü kendinize çevirmelisiniz.

Balık

Kazanç ve maddi destek noktasında şansınız yüksek olabilir. Döktüğünüzü toplayacaksınız; ağacınıza, suyunuza ve toprağınıza iyi bakın.

False