GeriAstro Gündem HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22 EKİM 2023: Güneş-Merkür kavuşumu: Yeni başlangıçlara hazırlıklı olun! İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22 EKİM 2023: Güneş-Merkür kavuşumu: Yeni başlangıçlara hazırlıklı olun! İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 16-22 EKİM 2023: Güneş-Merkür kavuşumu: Yeni başlangıçlara hazırlıklı olun! İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"16-22 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor? Haftanın en şanslı ve kazançlı burçları hangileri? Uzman Astrolog Aygül Aydın, 16-22 Ekim haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler beklediğini paylaştı! Yeni haftada burçların detaylı yorumları burada! İşte 16-22 Ekim Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının yorumları..."

Haftanın Gündemi

20 Ekim Cuma saat 08.37’de Güneş ve Merkür, Terazi burcunda kavuşuyor. Sosyal zirvenin en tepesinde olacağın bir anı deneyimleyeceksin. Işığın ve faydan herkese işleyecektir. Mümkün oldukça özgüvenini toparla ve kariyerindeki yeni başlangıçlara hazırlıklı ol.

22 Ekim Pazar saat 09.49’da Merkür, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Hedeflerin ya da eğitimin ile ilgili bazı kararlar alabilirsin. Geleceğe yönelik kendinde eksik hissettiğin konuların üzerine ilerlemek için ideal bir gündesin. İlişkilerde ne istediğini fark edip, net bir tavır belirlemelisin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuyla bir adım atarken, bir konuşma yaparken bunu etkileyen durumları ve insanları düşünebilirsiniz. Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber özellikle parasal konularla ve riskli ilişkilerle ilgili bazı gündemler yaşayabilirsiniz.

 

Boğa

Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu çalışma ortamınızda yapacağınız konuşmalara dikkat çekebilir. Hem iş görüşmeleriniz hem de iş yapma şeklinizle fark yaratabilirsiniz. Gün yüzüne çıkan her şey hayatınızı şekillendirecektir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 20 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Güneş ile Terazi burcundaki kavuşumu becerilerinizi işlemek ve hayatınızı güzelleştirmek adına bazı fırsatları önünüze getirebilir. Merkür'ün 22 Ekim'de Akrep burcuna geçecek olmasıyla ev ve iş düzeninizi gözden geçirebilirsiniz.

Yengeç

Gökyüzünün ve şartların desteğini aldığınız bir dönemdesiniz, bunu değerlendirin. Evinizle ilgili değişiklikleri netleştirebilir, parasal durumunuza göre ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikleri netleştirebilir, parasal durumunuza göre ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Aslan

Terazi burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla sözlerinizle, davranışlarınızla çevreniz üzerinde olumlu bir etki bırakabilirsiniz. Duygusal, sosyal ya da ticari olması fark etmeksizin, hayatınızda belirleyici olacak konularda önemli girişimler yapabilirsiniz. 22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber ev ve aile hayatınızla ilgili gündemler yoğunlaşabilir. İyi gelişmeler olduğunda bunları rahatlıkla karşıladığınız gibi olumsuz durumlarda da aynı tavrı takınmalısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 20 Ekim'de Merkür ve Güneş'in Terazi burcundaki kavuşumuyla parasal beklentilerinizin karşılanması konusunda bir adım atabilirsiniz. Sesinizi, işinizi duyurabilir ve hislerinizi paylaşabilirsiniz. Bir şeylerin size gelmesini beklemek yerine sizin bir adım atmanızla bir şeylerin değişebileceği bir süreçtesiniz.

Terazi

Güneş ve Merkür'ün burcunuzdaki kavuşumu söz hakkını size verebilir. Bugüne kadar dile getirmediklerinizi, gün yüzüne çıkarmadıklarınızı konuşabilirsiniz. İmza atmaya, anlaşmaya ve ikna etmeye açıksınız. 22 Ekim'de Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Akrep burcuna geçişi ile beraber ekonomik açıdan rahatlayacağınız bir sürece girebilirsiniz. Para akışınızı koruyacak yeni stratejiler geliştirebilir, harcamalarınızı yönetebilirsiniz. Bu konuda risk almaktan çekiniyorsanız güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

Akrep

Hayatınızdaki önemli insanlardan destek alacağınız bir gündeminiz olabilir. Gizlediğiniz, ertelediğiniz, oturtmaya çalıştığınız konuları dile getirebilirsiniz. 22 Ekim'de Merkür'ün burcunuzda hareket edecek olmasıyla hayatınızla ilgili planları detaylandırabilir, stratejiler oluşturabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz alanları ve sınırları belirleyebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu düşüncelerinizi paylaşacağınız ortamları değiştirebilir. Gerek fiziki gerekse sosyal mecralarda seçimlerinizi yeniden belirleyebilir, net kararlarla ilerleyebilirsiniz.

Oğlak

Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber sosyal çevrenizle ilgili bazı değişimlere gidebilirsiniz. Aklınızı ve sezgilerinizi yoğun bir şekilde kullanabilir, içinizin rahat edeceğinizi bildiğiniz yerlerde söz hakkı alabilir ve güvenebildiğiniz insanlarla işbirliğine gidebilirsiniz.

Kova

Gözlem beceriniz sayesinde kuracağınız yeni bir sistemle eskinin alışkanlıklarını bırakarak kendinize yeni bir pencere aralayabilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni işlerle beraber önceden ilgilendiğiniz alanlardan da dönüşler alabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuyla dengenizin bozulduğu durumları daha iyi görebilir ve bunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinizi seçenekler arasında sıkıştırmak yerine bir karara varıyorsunuz. Hayal gücünüzü geliştirerek yeni bir maddi imkan oluşturabilirsiniz.

False