GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Mart 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Mart 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 13-19 Mart 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"13-19 Mart 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 13-19 Mart haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 13-19 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 13-19 Mart haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

16 Mart Perşembe saat 20.12’de Neptün ve Merkür, Balık burcunda kavuşuyor. Neyin gerçek olup neyin olmadığını, neyin önemli neyin sadece arka plan gürültüsü olduğunu ve neyin gizli tutulup tutulamayacağını deşifre etmek bir sorun haline gelebilir. Sezgilerin seni acayip farklı hissettiriyor olabilir.

16 Mart Perşembe saat 02.38’de Güneş ve Neptün, Balık burcunda kavuşuyor. İnanılmaz yaratıcılığın ve hayal gücün, resim, dans veya tiyatro gibi sanatlarda olduğu kadar, fikirlerinin başkalarına dokunabileceği ve ilham verebileceği şifa veya diğer iletişim alanlarında da bir kariyere yol açabilir.

17 Mart Cuma saat 13.44’te Güneş ve Merkür, Balık burcunda kavuşuyor. Düşüncelerini ve iletişimini ruhsal konular, okült ve sırlar üzerine odaklayabilirsin. Sezgilerin çok yüksek. Hayal gücün ve yaratıcılığın nedeniyle sanatsal konularda eğitim almak için ideal bir zamandasın. Meditasyon, yoga, rüya görme ve astroloji alanları sana yol gösterici olacaktır.

17 Mart Cuma saat 01.34’te Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Skandal ve iftiradan kaçınmak için en yüksek ahlaki standartları koruman gerektiğini unutma. Bu noktada değerlerini koru ve yeni başlangıçlara doğru ilerlemekten korkma.

19 Mart Pazar saat 07.24’te Merkür, Koç burcuna geçiyor. Düşüncelerin ve konuşmaların daha cesur ve yenilikçi olsun. Uzun süredir kafanın içinde asılı duran sorunlara yeni çözümler düşünmen için fırsatlar olacak. İlk düşüncelerin bu transit sırasında genellikle en iyi düşüncelerindir. Bu ilhamı olabildiğince çabuk yakala.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuyla kendinize bazı sorular sormanız gerekebilir. Aldığınız kararların sonrasını da değerlendirmelisiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Balık burcunda Güneş Merkür ve Neptün'ün yapacağı kavuşumlar geleceğinizi daha doğru bir odakla ve açık zihinle düşünmenizi sağlayabilir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumu iş hayatınızdaki problemlere ışık tutabilir. Ne için çalıştığınızı, ne iş yaptığınızı ve bunu nasıl yaptığınızı düşünmeniz gerekebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki birlikteliği düşünceleriniz kadar bunlar üzerinde olan hakimiyetinizi size düşündürtebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Güneş Neptün ve Merkür'ün 16-17-18 Mart tarihlerinde Balık burcunda bir araya gelmesi psikolojik olarak bir sıkışıklık hissettirse de aslında bulunduğunuz durumu aşmanız için size destek verebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcunda kavuşması sizi de ikili ilişkilerin arka planlarıyla kavuşturabilir. İlişkide düşünceleri paylaşmak yerine halının altına atıyorsanız bundan vazgeçebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Güneş Merkür Ve Neptün'ün Balık burcunda bir araya gelmesiyle çalışma hayatınız ve düzeninizde birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Gereksiz yüklerinizden kurtulmak için öncelikle onları fark etmelisiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür Neptün ve Güneş'in Balık burcunda bir araya gelmesiyle aşk hayatınızı mercek altına almanız gerekebilir. Yanılma ve aldanma açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla yaşadıklarınızın gerçekliğini ve sizde bıraktığı etkiyi iyi anlamalısınız.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuyla ev hayatınızda yaşadıklarınızı, duygusal boşluklarınızı düşünebilirsiniz. Bundan kaynaklanan dalgınlık ve yanılgılar gündeme gelebilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Güneş Neptün ve Merkür'ün Balık burcundaki kavuşumları kendinize karşı sorumluluklarınızı size hatırlatabilir. İçten içe kendinizde bir yetersizlik ya da eksiklik hissi hakimse bununla yüzleşebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Güneş Neptün ve Merkür'ün Balık burcunda bir arada olması kendi içinizde pek çok aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. Gözünüzdeki perdeden kurtuluyorsunuz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 16-17 Mart tarihlerinde Güneş, Merkür ve yönetici gezegeniniz Neptün'ün burcunuzda kavuşması yaşantınızda önemli bir perdeyi aralayabilir. Görmezden gelmek daha zor olacağı için karşılaştığınız durumları hayatınıza entegre etmek de bir o kadar kolaylaşacaktır.

False