GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 11-17 Aralık 2023 || Merkür Gerilemesi Başlıyor... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Aralık 2023 || Merkür Gerilemesi Başlıyor... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 11-17 Aralık 2023 || Merkür Gerilemesi Başlıyor... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"11-17 Aralık 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 11-17 Aralık haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 11-17 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 11-17 Aralık haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

13 Aralık Çarşamba saat 02.31’de Yay burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. İnsanlarla uğraşmanın bir sonu olmadığını sen de iyi biliyorsun. Kendine odaklan ve içindeki başarısızlık korkusunu bir kenara bırak.

13 Aralık Çarşamba saat 10.09’da Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Uzun zamandır üzerinde taşımış olduğun finansal ve hukuki problemlerini çözümlemek için bazı adımlar atıyor olacaksın. Bu soruna sosyal çevren de dâhil olabilir. Bugün amaçların için daha fazla çalışma isteği içinde olabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte hayatınıza yeni insanlar, yeni konular ve yerler dahil olabilir. Özellikle kadın dostlarınız ve kadın iş insanı figürleriyle yapacağınız görüşmeler size kendiniz için yaptığınız planları uygulama fırsatı sunabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ekonomik konularda bir toparlanma yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru yönetemediğiniz durumların yarattığı pürüzler, size yeni bir yol haritası belirlemek için fırsat tanıyabilir. Masraflarınız, ödemeleriniz kadar gelirinizin de artışa geçmesi önemli olacaktır.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni yılın size şimdiden göz kırptığını görebilirsiniz. Davranışlarınız, beklentileriniz, istekleriniz ve bunların insanlarda bıraktığı etkiler konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Artık hayattan ne istediğini bilen ve buna göre hareket eden biri olduğunuzu fark edeceksiniz. Anlamadığınız durumlarda resti çekmek ya da kaçmak yerine kalıp mücadele etmenin, yapma cesareti göstermenin önemine dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile çalışma hayatınıza yeni bir soluk ve gündeme gelebilir. Kendi işinizi yapmak, bir fikirden yola çıkarak yeni bir sektöre girmek, çalışma ortamınızı ve sorumluluklarınızı değiştirmek adına çok iyi fırsatlar bulabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay duygusal konularda yeni heyecanlar yaşatabilir. Evlenme, çocuk sahibi olma, aile bağlarını güçlendirme gibi gündemleriniz olabilir. Hayatınızın yeni bir seyri olduğunu görebilirsiniz. Enerjik ve iyimser hissediyor olmak, sizi sosyal ve duygusal açısından besleyecektir. Bunun bir getirisi olarak da, sosyal alanlara dahil olma, çalışmaları hızlandırma, hayatınıza başka pencereler açma gibi konularla sıklıkla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 13 Aralık'taki Yay yeniayı odağınızı evinize, evdeki düzene ve aile ilişkilerine çevirebilir. Taşınma, alım satım, aile büyüklerinin desteklediği yatırımlar gündeme gelirken evinizin fiziksel ihtiyaçlarıyla da ilgilenebilirsiniz. Tadilat ve dekorasyon işleri zamanınızı alabilir. Kendinizi özgür, rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir düzen kurmalısınız.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile hem sosyal açıdan hem de eğitim açısından zengin ve yoğun bir döneme girebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çiziyorsunuz. Daha özgüvenli ve yapabileceklerinize inanan biri olmanın bir getirisi olarak, çevrenizin desteğini ve ilgisini de üzerinize çekebilirsiniz. Yolculuklar, iş görüşmeleri, aile/arkadaş ziyaretleri, eğitim ve kamplar gibi etkinliklerle vakit geçirebilirsiniz. Maddi kazanımlarınız artabilir, bu da beraberinde fazlaca harcama getirebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 13 Aralık'taki Yay yeniayı ile beraber ekonomik açıdan yüzünüz gülmeye başlıyor. Geride ne kalmış olursa olsun, artık önünüze bakmaya hazırsınız ve bu kez daha iyi bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sadece iş yapmak, işe girmek değil yaptığınız/yapacağınız şeyi büyütmek, daha geniş alanlara yaymak konusunda da pek çok fırsat yakalayabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 13 Aralık'ta yılın son yeniayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bir kapı kapatıp bir kapıyı açma fikrini fazlaca benimseyebilirsiniz. Sizin için her şeyin daha farklı olacağını hissedebilir, bu hissi somutlaştıracak işlere imza atabilirsiniz. Değişime ve yenilenmeye kendinizden başlayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüz, tarzınız, giyim tercihleriniz, bulunduğunuz çevre, aldığınız eğitim, yapacağınız iş gibi konular önceliğiniz olabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay biraz kenara çekilip kendinizi fark etmeniz için bir fırsat olabilir. Başkalarına, dışarıya koşarken kendiniz için adım bile atmadığınızı görebilirsiniz. Dinlenmek, sağlık sorunlarınızla ilgilenmek, bazı ilişkileri sorgulamak ve yeni kararlar almak için ideal bir zaman dilimindesiniz. İyileşmeye, daha yüksek bir enerjiyle hayata dönmeye hazırsınız; buna göre hareket etmelisiniz. Bazı fikirleri derinleştirebilir, üzerinde daha çok çalışabilir, bu konuyla ilgili kişilerle ya da büyükleriniz görüşerek yeni bakış açıları kazanabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 13 Aralık'taki Yay yeniayı ile çevrenizi, beklentilerinizi ve ilişkilerinizi yeniliyorsunuz. Yeni misyonlar edinmek, farklı konularda çalışmak, bulunduğunuz konumu değiştirmek isteyebilirsiniz. Bir eğitim ya da proje amacıyla kısa süreli yer değişiklikleri, yurtdışı trafiği gündeme gelebilir. Kendinizi ait hissettiğiniz yeri bulma konusunda soru işaretlerinize yanıt bulabilirsiniz. Bu da size başta istediğiniz misyon ve çevre için destek sunacaktır.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber iş hayatınıza yeni güncellemeler gelebilir. Beklediğiniz haberleri, hak ettiğiniz atama ve maaş gelişmeleri gündeminizde yer bulabilir. Daha özgür çalışabileceğiniz, motivasyonunuzun artacağı bir dönemdesiniz.

False