GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2022 Haziran Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2022 Haziran Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2022 Haziran Ayı Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Haziran ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Haziran ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2022 Haziran ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2022 Haziran ayı burç yorumları..."

Ayın Gündemi

  • 3 Haziran Cuma saat 11.00’da Merkür, Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Konuşulması gereken ne varsa konuşulacak. Çok uzun zaman bekledin. Şimdi düşüncelerini harekete geçirmenin tam zamanı!
  • 5 Haziran Pazar saat 00.47’de Satürn, Kova burcunda geri hareketine başlıyor. 2021 yılı Temmuz ayından sonra hayatında gelişen süreçleri düzenleme zamanındasın. Bu süreçte ihtiyacın olan tek şey istikrar. Aldığın kararlardan dönme.
  • 12 Haziran Pazar saat 01.57’de Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Sürpriz bir başlangıcın olabilir. İlişkilerinde ya da parasal konularda hızlı gelişebilecek ön görmediğin heyecanlara açık ol.
  • 13 Haziran Pazartesi saat 18.27’de Merkür, İkizler burcuna geçiyor. İyi bir iletişim her şeyi çözer. Aklını kullan, düşün... Aklın müthiş bir şekilde sana hizmet ediyor.
  • 14 Haziran Salı saat 14.51’de Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Oluşturduğun yapıların sağlam mı, buna bak! Sağlam bir gelir ya da sağlam bir ilişki kurmaya odaklan. Uzun vadede neyin faydalı olduğunu keşfedeceksin.
  • 21 Haziran Salı saat 12.14’te Güneş, Yengeç burcuna geçiyor. Uzun vadeli planlarını gerçekleştirmek için doğru bir zamandasın. Denge ve uyum ararken ilişkilerinde bağımlı olma!
  • 23 Haziran Perşembe saat 03.35’te Venüs, İkizler burcuna geçiyor. İlişkilerinde konuşma, sohbet ve anlayış odaklı ol. Arkadaşınla sevgili olabilirsin.
  • 28 Haziran Salı saat 10.55’te Neptün, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatında emek verdiğin ya da hayalini kurduğun şeylerin gerçek yönlerini görebilirsin. Bu durumu gördüğünde bu zamanı hemen doğru yönü keşfetmek açısından kullanmaya çalış.
  • 29 Haziran Çarşamba saat 05.52’de Yengeç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Önemli bir başarının zaferini kutlayacaksın. Duyguların karışık olabilir. Sadece kıskançlıklara ve takıntılara dikkat et.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, İkizler burcundaki yeniayın etkisiyle başladığınız yeni haftada Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine geçmesiyle ticari ve ekonomik konular hızlanmaya başlıyor. Ödemelerinizdeki aksamaların son bulması, artık daha elverişli bir zeminde hareket ettiğinizi görmeniz mali açıdan kendinizi güvence altına almanızı kolaylaştıracaktır. 2-3 haziran zamanlarında Ay ve Uranüs’ün destekleyici açısı, size bazı döngüleri kırmak ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmekle ilgili sürprizler getirebilir. Aile içinden şaşırtıcı haberler, beklenmedik parasal konular gündeminize gelebilir.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür’ün burcunuzda ileri hareketine başlamasıyla bir süredir bocaladığınız ve ne hissedeceğinizi şaşırdığınız konularda rahata eriyorsunuz. Hem ilişkileriniz hem de hayata dair isteklerinizin artık netleştiğini görebilirsiniz. Nisan ayından bu yana süregelen gündemleriniz, verdiğiniz maddi ve manevi emekleriniz sonuçlanıyor. 4-5 Haziran tarihlerinde hem evinizin hem de kendinizin ihtiyaçları, istekleri için alışveriş yapabilirsiniz. Lükse ve ihtiyaç fazlasına kaçacak harcamalar, programlar aile içinde sorun oluşturabilir. Sözleriniz ve talepleriniz konusunda dikkatli ve özenli olmalısınız.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, burcundaki yeniayın etkisi ve kendi içinizdeki düzenlemelerle önemli bir ay olduğu vurgusunu yapıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte içsel olarak yoran konulardan sıyrılabilirsiniz. Farkındalığınızın artması, insanlara ve olaylara olan tutumlarınızı da değiştirecektir. Kendinizi, hazırlıklarınızı ve günlük yaşantınızı daha yüksek standartlara eriştirecek düşüncelerinizi gün yüzüne çıkarmaya hazırsınız.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor ve siz Nisan ayı itibariyle ilk adımı attığınız adımların meyvesini almaya başlıyorsunuz. Üzerindeki çalıştığınız işler ve kurduğunuz ortaklardan maddi beklentileriniz gerçekleşebilir. Sosyal hayatınız yeniden hareketleniyor ama bu kez daha dikkatli ve güvenli ilişkiler kurmuş olmanız sizi bir adım ileri taşıyor. 2-3 Haziran zamanlarında Ay’ın Uranüs’le açısı, bu noktada yeni sürprizleri de getirebilir. Planlarınızın dışında işler bulabilir, tanışacağınız insanlarla kendinize yeni bir yön tayin edebilirsiniz. Konuşmalar ve alacağınız haberler dikkat çekici olacaktır.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, İkizler burcundaki yeniayın ardından kendinize yeni bir “yapılacaklar listesi” hazırladınız, Merkür’ün de Boğa burcundaki ileri hareketiyle artık bu konuda düğmeye basabilirsiniz. Beklettiğiniz görüşmeler, ertelenen konuşmalar ve durağanlaşan iş hayatınızda işler sizin lehinize dönmeye başlıyor. Sorumluluklarınızı göz önünde bulundurarak yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin karşılığını alabilirsiniz. Mali olarak daha iyi bir seviyeye çıkacağınız haberler alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketi sizi de ileriye taşıyor. Özellikle yurtdışı kaynaklı işleriniz, devlette bekleyen konularınızın önü açılabilir. 2-3 Haziran civarlarında Ay’ın Yengeç burcuna geçerek hem Merkür ile hem de Neptün ile olumlu birer açı oluşturması bu hafta kendinizi seçerek bir döngüyü kırmanızı, hayallerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırıyor. Statü değişikliği getirecek haberler, çalışma ve yaşam koşullarınızı iyileştirecek bilgiler alabilirsiniz. Hem kariyeriniz hem de ilişkileriniz iyileşiyor.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketine başlamasıyla birlikte ekonomik açıdan daha rahat günler de başlıyor. Miras ve alacak verecekle ilgili konular sizin lehinize dönebilir. Beklentilerinizin karşılanması, bu hayatı nasıl devam ettirmeniz gerektiği konusunda sizi destekleyebilir. Mali olarak güvencede olmanız kendinizi daha mutlu ve cesur hissetmenizi sağlayacaktır. Venüs ve Mars’ın destekleyici görünen küçük açısı, sizin ve sevdiklerinizin çabasıyla büyük bir etki oluşturabilir. Fırsatlar geldiyse, değerlendirmekten geri durmayın.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketi ilişkileriniz konusunda size de ileriye dönük adımlar attırabilir. Evlilik ya da ayrılma kararlarınız, daha önceki kararlarınızın ve yaşadıklarınızın geçerliliğine bağlı olacaktır. Hayatınızda sadece sevgisinden emin olduğunuz insanların kalması sizin için en önemli belirleyiciniz olabilir. Merkür’ün yönetici gezegeniniz Plüton ile üçgen açı kurması, sizi güçlendirecek anlaşmalara ve konuşmalara ev sahipliği yapabilir. İkna edici, her şeyi daha net görüp hareket edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Her şey değişiyor.

 YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine dönmesi hem iş koşullarınız hem de alım satımla ilgili konularınızı netleştirebilir. Bir süredir aksayan, rafa kaldırılan konularla tekrar ilgilenebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri almanız söz konusu olabilir. Bu da özellikle çalışma ortamınızda yaşayacağınız değişiklikleri beraberinde getirebilir. Bilmediğiniz, önemsemediğiniz konular varsa bunlara karşı vereceğiniz tepkilerde temkinli olmalısınız. 2-3 Haziran zamanı Ay Jüpiter üçgeni, inandığınız yoldan ve değerlerden vazgeçmemenizi hatırlatıyor. Hak ettiğiniz şeyleri yaşamak için buna uygun şekilde davranmanız gerektiğini unutmayın.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Boğa burcundaki Merkür ileri hareketine geçtiğinde ertelenen planlar, bekletilen görüşmeler devreye giriyor. Mutluluğunuza hizmet edecek konulara emek vermek size iyi gelecektir. Bunu artık daha net görüyorsunuz, böylece de adım atmanız da kolaylaşacaktır. Duygusal etkileşimler yaşadığınız kişiyle olan ilişkinizin adını koyabilirsiniz. Tatil planlarınızı ve tarihleri netleştirebilirsiniz. Doğada geçireceğiniz günler size kendinizi daha iyi anlama fırsatı veriyor. Merkür ve Plüton’un destekleyici açısı da sınırlarınızın dışına çıkmanız konusunda sizi yüreklendirebilir.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle ev hayatınızı ilgilendiren konuları çözüme kavuşturuyorsunuz. Gayrimenkul, evlilikle
ilgili işlemleriniz bu hafta içinde olumlu sonuçlanabilir. Yeni ev, yeni düzen konularında ne istediğinizi ve ne yapmanız gerektiğini artık daha iyi göreceğiniz için, adımlarınızı da buna göre atabileceksiniz. Ay 4-5 Haziran tarihlerinde Aslan burcunda olacak ve Uranüs ile oluşturacağı kare açı, ev içinde özellikle anne ve kadın figürleriyle yaşanacak tartışmalara sebep olabilir. Soğukkanlılığınızı korumalısınız. Geçici durumların kalıcı hasarlar bırakmasına mahal vermeyin.

 

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle düşünceleriniz hayatınızda daha somut bir şekilde yer alabilir. İş planlarınız, bu noktada kurduğunuz bağlantılardan neticeler almaya başlayabilirsiniz. Değerlendirmelerinizin neticesinde hangi konularda hangi fikirde olduğunuzu daha net görmeye başlıyorsunuz. Bu da size hem çevreniz hem de istekleriniz konusunda ipuçları verecektir. Sosyal medyada yerini sağlamlaşıyor, kendinizi daha iyi gösterebilirsiniz. Merkür ve Neptün’ün olumlu görünümü, sizi bu anlamda destekliyor. Sezgilerinize güvenin.

 

False