GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 9 -15 Mayıs 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 9 -15 Mayıs 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 9 -15 Mayıs 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"9 -15 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 9 -15 Mayıs haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 9 -15 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 9 -15 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 10 Mayıs Salı saat 14.47’de Merkür, İkizler burcunda geri hareketine başlıyor. Yalnızlık korkun artabilir. Bu dönemi, sana huzur vermeyen insanları hayatından çıkartarak kullanabilirsin. İleriyi planlamak ve belirli testler yapmak için doğru zaman.
  • 11 Mayıs Çarşamba saat 02.22’de Jüpiter, Koç burcuna geçiyor. İdeolojilerini oluşturduğun ve istediklerini elde etmeyi başardığın harika bir dönem içine giriyorsun. Zevkle istediklerinin peşinden git.
  • 15 Mayıs Pazar saat 15.12’de Venüs ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Kendini yıprattığın hiçbir şeye değmediğini gördüğün bir zaman olabi- lir. Bir kalp ağrısı anı olabilir. Nerede kırıldığını sana gösterebilir. Kalbini iyileştirme fırsatı geliyor.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür’ün İkizler burcundaki geri hareketiyle birlikte hem fiziksel hem de sosyal mecralarda kontrolü ele almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, İkizler burcundaki Merkür’ün geri hareketi sizi parasal anlamda bazı gel gitler yaşamaya itebilir. Yatırım, borç alışverişi, iş anlaşmaları gibi konularda mevcut durumunuzu göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün burcunuzda geri harekete başlamasıyla hayatınızı doğrudan etkileyen kişi ve olaylara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür’ün İkizler burcundaki retro hareketi sizi geçmişin bazı hesaplarıyla yeniden yüzleştirebilir, içinizden geçeni doğru kelimelerle anlatmaya çalışmak sizi yorabilir. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, İkizler burcundaki Merkür 10 Mayıs’ta geri hareketine başlıyor. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizden sınanabilir, öğrenecekleriniz karşısında öfkenize yenik düşebilir. 

 Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 11-12-13 Mayıs tarihlerinde Ay’ın burcunuzdaki seyri ve Merkür’ün İkizler burcundaki geri hareketi, toparlanmanız gereken noktaları hatırlatabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili beklentileriniz aksayabilir ya da önünüze bir imkan geldiğinde sizin daha yavaş hareket etmeniz gerekebilir. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, İkizler burcundaki Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla yoğun temponuza bir ara vermek isteyebilirsiniz. Dinlenmek, seyahate çıkmak, üzerinde yoğun bir mesai harcamanızı gerektirmeyecek işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlıyor ve harcamalar, maddi planlar konusunda bir duraklama dönemine giriyorsunuz. Alacaklarınızı tahsil etmeniz zamana yayılabilir, daha önceki alacak verecek ya da kredi gibi ödemelerinizi temizlemeniz gerekebilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün İkizler burcundaki seyriyle birlikte tüm ilişkilerinizi mercek altına alıyorsunuz. Geçmişten bugüne gelen süreci değerlendirebilir, bir karar alma öncesinde sorunlara çözüm arayabilirsiniz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, İkizler burcundaki Merkür geri hareketine başlayarak size iş takviminizde bazı düzenlemeler yaptırabilir. Mevcut ve önceki dönem çalışmalarınızın bugünkü haliyle ilgilenebilir, işbirliği içinde olduğunuz kişilerle daha sık görüşebilirsiniz. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür İkizler burcundaki geri hareketiyle size eski ilişkilerinizi tekrar hatırlatabilir. Sonuca bağlanamayan ve yönde olduğu belirsiz ilerleyen gönül meselelerini yeniden masaya yaptırabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen Burcu Balık olanlar, İkizler burcundaki Merkür geri hareketine başladığında aile içi konular ve yaşam alanlarınızla ilgili düzenlemelerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. 

False