GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Ağustos 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Ağustos 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 1-7 Ağustos 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"1-7 Ağustos 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 1-7 Ağustos haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 1-7 Ağustos haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 1-7 Ağustos 2022..."

Haftanın Gündemi

  • 2 Ağustos Salı saat 02.53’te Mars ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Kişinin özgürlüğünü arttırmak için farkındalığını arttırması gerekir. Yeni bir düzen kurmak için eski düzeni alt üst etmek gerekir.
  • 4 Ağustos Perşembe saat 09.58’de Merkür, Başak burcuna geçiyor. Kuralların seni özgürlüğünden uzak tuttuğunu düşünme! Bu geçiş dönemini, geçmiş kısıtlamalardan kurtulmak ve çözülmeyen problemleri çözmek için kullanabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç onlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın Uranüs ile Boğa burcundaki kavuşumu size Temmuz ayında aldığınız kararlar ve karşılaştığınız fırsatları uygulamak için farklı bir yol açıyor. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, burcunuzda bir araya gelen Mars ve Uranüs yaşam standartlarınızı büyük ölçüde değiştirecek konular getirebilir. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla kabuğunuzu kırıyor ve eski siz olmaktan çıkıyorsunuz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle birlikte koyduğunuz hedefler konusunda bir kırılma noktası yaşayabilirsiniz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu iş hayatınızla ilgili yeni bir dönüm noktası getirebilir. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Boğa burcundaki Mars ve Uranüs size elinizi masaya vuracağınız bazı konular getirebilir. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki üzerinizdeki baskıdan kurtulmak adına size yeni kapılar açıyor. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşumu geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen konuları sonuçlandırabilir. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Boğa burcundaki Mars ve Uranüs’ün işbirliği sizin de günlük hayattaki işbirliklerinize etki ediyor.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki birlikteliği aşk hayatınızla ilgili devrim niteliğinde kararlar aldırabilir.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa Burcundaki Mars ile kavuşumu aile meclisinde sürpriz konuları konuşturabilir. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcundaki Mars Uranüs kavuşumuyla ticari işler ve ilişkilere farklı bir sayfa açıyorsunuz. 

False