GeriEt Yemeği Tarifleri Adana kebap tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Adana kebap tarifi

Adana kebap tarifi

Adana kebap lezzetini evinize taşımaya ne dersiniz? İşte tadına doyamayacağınız bu yemeğin tarifi...

  • Izgarada
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 kilogram kıyma
  • 300 gram kuyruk yağı
  • 250 gram yağlı Maraş pul biberi (suyla ıslatılmış)
  • 2 yemek kaşığı tuz

Adana kebap tarifi Nasıl yapılır?

Bütün malzemeyi karıştırın. Soğuk bir ortamda üzerini streç filmle kapatarak bir saat dinlendirin.

Kebap şişine sarın. Kömür ateşinde pişirip servis yapın.