Nerede Ne Yenir?

Döner, pizza, suşi, zeytinyağlı… Hepsinin en lezzetlisi nerede yenir? Yeme içme dünyasında neler oluyor? Dışarıda yemeyi sevenleri bu tarafa alalım.

Eğitim için gittiği Bosna'da tattığı yemeği Türkiye'de mekana dönüştürdü

Eğitim için gittiği Bosna'da tattığı yemeği Türkiye'de mekana dönüştürdü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Emre Aksal, üniversite eğitimi gördüğü Bosna Hersek'te tattığı "közde börekten" yola çıkarak hazırladığı "közde mantıyı" müşterilerine gitar eşliğinde söylediği şarkılarla sunuyor.

22.10.2020
Antep'te bir usta 6 aylık çalışmanın sonucunda üretti! Talebe yetişemiyorlar

Antep'te bir usta 6 aylık çalışmanın sonucunda üretti! Talebe yetişemiyorlar

Müşterilerin büyük ilgisini çekti, talebe yetişemez oldular...

21.10.2020
Pandemide kapanan dükkan hamsili pilav sayesinde yeniden açıldı

Pandemide kapanan dükkan hamsili pilav sayesinde yeniden açıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadın, pandemide eşinin kapattığı dükkanı Karadenizli arkadaşıyla hamsili pilav yaparak açtı.

20.10.2020
Tabelası bile yok ama müdavimi çok! "Bazen müşteri sinirleniyor"

Tabelası bile yok ama müdavimi çok! "Bazen müşteri sinirleniyor"

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Alaadin Kılıç adından bir esnaf, 17 yıl önce kahvaltı salonu açtı. İş yeri tabelası yapan Kılıç, yoğunluktan tabelayı asmayı unuttu.

19.10.2020
Tava ciğerine pandemi çözümü: Tava ciğer dürüm

Tava ciğerine pandemi çözümü: Tava ciğer dürüm

Edirneli işletmeci Erdal Akgün, kentin meşhur lezzeti tava ciğeri Anadolu’nun vazgeçilmez hamur işi lavaşla birleştirerek ’tava ciğer dürüm’ adıyla yeni bir lezzet ortaya çıkardı.

19.10.2020
TEM Otoyolu'ndaki kapatma çalışmaları onlara yaradı

TEM Otoyolu'ndaki kapatma çalışmaları onlara yaradı

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde bulunan et lokantaları yol kapatma çalışmalarının ardından eski günlerine geri döndü.

16.10.2020
5 metrekarelik bir dükkan ama önünde her öğlen kuyruk oluyor

5 metrekarelik bir dükkan ama önünde her öğlen kuyruk oluyor

Bu köftecinin 5 metrekarelik dükkanının önünde her gün uzun kuyruklar oluşuyor.

13.10.2020
Sütlü baklavadan sonra bu kez sütlü kadayıf ürettiler

Sütlü baklavadan sonra bu kez sütlü kadayıf ürettiler

Türkiye'de ilk kez Diyarbakır'da üretilen soğuk kadayıf, müşterilerden tam not aldı.

13.10.2020
Kermeste yaptığı içli köfteler girişimcilik serüvenin ilk adımı oldu

Kermeste yaptığı içli köfteler girişimcilik serüvenin ilk adımı oldu

Konya'da, ev hanımıyken, oğlunun okul kermesine gönderdiği içli köftelerin beğenilmesinin ardından girişimcilik hikayesi başlayan Habibe Gülcan Demir, açtığı ev yemekleri lokantasıyla işinin patronu oldu.

12.10.2020
90 yaşındaki Eşref Dede 68 yıldır kahvaltı menüsü hazırlıyor

90 yaşındaki Eşref Dede 68 yıldır kahvaltı menüsü hazırlıyor

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Eşref Taşkın, geleneksel lezzetlerle hazırladığı kahvaltı menüsü ile 68 yıldır müşterilerinin karşısına çıkıyor.

12.10.2020