GeriKahve Falı Falda yumurta görmek ne demek? Kahve falında kırık, çatlak, küçük ve büyük yumurta çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda yumurta görmek ne demek? Kahve falında kırık, çatlak, küçük ve büyük yumurta çıkması

Falda yumurta görmek ne demek? Kahve falında kırık, çatlak, küçük ve büyük yumurta çıkması

"Falda yumurta görmek, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan falda yumurta görmek ne demek öğrenebilir ve kırık ya da çatlak yumurta görmek hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Falda yumurta görmek ne demek? Kahve falında kırık, çatlak, küçük ve büyük yumurta çıkması hakkında tüm detayları derledik."

 

Falda yumurta görmek, çözüm ve aynı zamanda para anlamına gelir. Falda yumurta çıkması genellikle beklenmeyen bir yerden para gelecek olması şeklinde yorumlanır.

Falda Yumurta Görmek Ne Demek?

Falda görülen yumurta genellikle para ve ayrıca çözüm anlamına gelmektedir. Falında yumurta çıkan kişilerin beklemedikleri bir yerden kendilerine para geleceği şeklinde yorumlanır. Bu kişilerin ellerine yüklü miktarda para geçeceği ve bu para sayesinde büyük bir rahatlama yaşayacakları anlamına gelir.

Başka yorumculara göre ise falda yumurta çıkması fal sahibinin yardıma ihtiyacı olan birine yardım edeceği anlamına gelmektedir. Bu kişiler doğrudan gelip kendilerinden yardım istemeseler de fal sahibi bunu fark edecek ve bu kişilere çeşitli yardımlarda bulunacaklardır.

Kahve Falında Kırık, Çatlak, Küçük ve Büyük Yumurta Çıkması

Kahve falında kırık yumurta çıkması halinde eğer fal sahibinin yaşadığı bir ayrılık varsa bunun engelleneceği ve bir kavuşma yaşanacağı anlamına gelir. Farklı kahve yorumcuları tarafından ise kahve falında kırık yumurta çıkması fal sahibinin yeni bir iş kuracağı ve yeni bir iş sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Falda küçük yumurta çıkması ise beklenmedik bir yerden ufak bir para geleceği ve bunun önemli bir yerde kullanılacağı şeklinde yorumlanır. Büyük yumurta ise yüklü miktarda ele geçecek olan bir parayı müjdeler. Falda çıkan yumurtaların boyutu paranın miktarı şeklinde yorumlanmaktadır.

Tabakta Yumurta Görmek

Eğer fal bakarken yumurta kahve tabağında çıkarsa bu aşk ve çocuk anlamına gelir. Eğer fal sahibi evli ise bir çocuğunun olacağı eğer evli değilse yakın zamanda bir evlilik olacağına işaret eder. Yumurtanın büyüklüğü şans olarak yorumlanmaktadır. Tabakta büyük ya da küçük yumurta çıkması bu kişilerin şanslarını niteleyen bir durumdur.

 

False