GeriEtkinlik Rehberi Yılbaşı Sofrasında Yeni Keşiflere Hazır Mısınız?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılbaşı Sofrasında Yeni Keşiflere Hazır Mısınız?

Yılbaşı Sofrasında Yeni Keşiflere Hazır Mısınız?

"2019 ambiyansına özel olarak hazırladığı Yılbaşı Menüsü ile misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarmaya hazırlanan Mitte, yeni yılı karşılarken alışılmışın dışında sofistike tatlar sunuyor."

Mimar Sami Savatlı imzasıyla yenilenen, Mutfak Şefi İrem Esen ve ekibinin yurt dışı eğitim tecrübeleriyle hazırladığı, Asya mutfağının en öne çıkan tatlarının yer aldığı Mitte, yılbaşı gecesinde uzak diyarların, keşfe açık menüsünü sunuyor.

Yılbaşı Sofrasında Yeni Keşiflere Hazır Mısınız

Yeni yıl için Çin’den Hindistan’a uzanan zengin bir menü hazırlayan Mitte'de başlangıçlar; Balkabağı Çorbası, yoğun ilgi gören Trüflü Edamame, Tuna Tataki, Çin’de yetişen lif ve vitamin deposu olan egzotik Liçi meyveli Karides, Yosun Salata, Sushi çeşitleri, Tornado Roll, Dragon Roll ve Sorbe’den oluşuyor. Beef Tobanyaki, Izgara Lagos ve Hoisin Tavuk ise ana menünün yıldızları olarak öne çıkıyor. Tatlı alternatifleri ise Mit Love ve Kestaneli Bitter’den oluşuyor.

Yılbaşı Sofrasında Yeni Keşiflere Hazır Mısınız

Yılbaşı gecesi saat 23:00 itibariyle başlayacak olan ve sürpriz isimlerin yer alacağı parti ise sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. 

False