GeriBeslenme Önerileri Ramazan Sofrası 13.gün yemeği: Kağıtta Levrek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan Sofrası 13.gün yemeği: Kağıtta Levrek

Ramazan Sofrası 13.gün yemeği: Kağıtta Levrek

"Farklı bir lezzet, Kağıtta Levrek..."

Malzemeler:

1 adet Levrek

Tereyağı

Pul Biber

Karabiber

Tarhun

1 sivri biber

1 tutam maydanoz

½ domates

1 defne yaprağı

1 tutam doğranmış mantar

Hazırlanışı:

Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...

False