GeriKahve Falı Falda kemik görmek ne demek? Kahve falında kırık, beyaz, yarım ve büyük kemik çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kemik görmek ne demek? Kahve falında kırık, beyaz, yarım ve büyük kemik çıkması

Falda kemik görmek ne demek? Kahve falında kırık, beyaz, yarım ve büyük kemik çıkması

"Falda kemik görmek; fal sahibinin umutlarının yeniden yeşermesi olarak tabir edilir. Fal yorumcularına göre bu sembol; fal sahibinin umudunu kaybederek, vazgeçmiş olduğu konular hakkında yeni bir umut ışığı görmesine işaret eder. Peki, falda kemik görmek ne demek? Kahve falında kırık, beyaz, yarım ve büyük kemik çıkması ne demek detayları ile derledik."

Kahve falında kemik görmek; belli bir süredir geçim sorunu çekenler adına müjde veren bir semboldür. Fal sahibinin yakın zamanda şansı açılacaktır. Falı baktıran kişinin eline geçen ufak miktarlardaki paralar, çok işine yarayacaktır.

Falda Kemik Görmek Ne Demek?

Falda kemik görmek; maddi açıdan belli bir süredir çıkmazda olan bireylerin çıkış yolu bulmasına işaret eder. Birinden alınacak olan maddi yardım ile borçları ödemek mümkündür. Bu esnada aile de bireye destek sunabilir.

Kahve Falında Kırık Kemik Görmek

Kahve falında kırık kemik görmek; yakın bir zamanda bir ilişkiye başlamaya, ruhsal şekilde iyi olmaya işaret eder. Fal sahibi adına olumlu bir fal sembolüdür.

Kahve Falında Beyaz Kemik Görmek

Kahve falında beyaz kemik görmek; fal sahibinin kurtuluş yollarına ulaşmasına, yaşanan sorunların ortadan kaldırılması adına borç almaya işaret eder.

Kahve Falında Yarım Kemik Çıkması

Kahve falında yarım kemik çıkması; aydınlık bir geleceğe sahip olmaya işaret eder. Ortaya koyulacak çalışmalar ile fal sahibi, adından sık sık söz ettirecektir.

Kahve Falında Büyük Kemik Çıkması

Kahve falında büyük kemik çıkması; fal sahibinin çok iyi bir konuma gelmesine işaret eder.

 

False