GeriKahve Falı Falda kadeh görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta kırık, dolu, boş, ters ile 2 kadeh çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kadeh görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta kırık, dolu, boş, ters ile 2 kadeh çıkması anlamı

Falda kadeh görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta kırık, dolu, boş, ters ile 2 kadeh çıkması anlamı

"Falda kadeh görmek; sırların ortaya dökülmesi anlamına gelir. Bununla beraber fal sahibinin arkadaşları yüzünden ortaya çıkacak olan sırlar olarak yorumlanır. Bu yüzden kişinin dikkatli olması önemlidir. Başkaları tarafından sırrını öğrenen kişi, çok sinir olacak ve üzülecektir. Peki, falda kadeh görmek ne demek? Kahve falında ve tabakta kırık, dolu, boş, ters ile 2 kadeh çıkması anlamı nedir detayları ile derledik."

 

Falda kadeh görmek; fal sahibinin sırlarının ortaya çıkması anlamına gelir. Bunun dışında bazı falcılar; bu sembolü mutluluğu ve huzuru bir anda yakalamaya ve eşsiz gelişmeler olmasına tabir edilir.

Falda Kadeh Görmek Ne Demek?

Falda kadeh görmek; fal sahibinin bazı arkadaşları tarafından yaşayacağı olaylara yorumlanır. Bu sembol; kişinin dostuna ciddi anlamda sırrını paylaşması durumunda, sırrın ortaya çıkmasına tabir edilir.

Kahve Falında Kırık Kadeh Görmek

Kahve falında kırık kadeh görmek; fal sahibinin kendisine yardımcı olan kişileri hiçbir zaman unutmamasına yorumlanır. Bunun yanı sıra çok başarılı projelerle karşı konulmaz bir yükselişe geçmeye işaret eden bir semboldür.

Kahve Tabağında Kırık Kadeh Görmek

Kahve tabağında kırık kadeh görmek; mutluluk ve huzur dolu bir döneme girmeye, keyifli bir vakit geçirmeye, kendini yavaşça toparlamasına işaret eder.

Kahve Tabağında Dolu Kadeh Görmek

Kahve tabağında dolu kadeh görmek; elde edilmiş olan kısmetin artmasına, uzun vakitlerden beri beklenen haberin olumlu şekilde gelmesine, önemli kazanç getirecek olan işlere girmeye yorumlanır. Fal sahibi, kafasına koyduğu her işi istediği gibi yapacaktır.

Kahve Tabağında Boş Kadeh Görmek

Kahve tabağında boş kadeh görmek; bazı kişilerin, fal sahibine ait konuları söylemesi ve fal sahibi hakkında konuşması olarak tabir edilmektedir. Bundan ötürü dostlukların, tekrardan gözden geçirilmesi mümkün olacaktır. Bunun dışında sırların paylaşılmaması fal sahibi adına daha yararlı olacaktır.

Kahve Falında Ters Kadeh Görmek

Kahve falında ters kadeh görmek; fal sahibinin kışkırtıcı sözler işitmesine neden olacak bir şey yaşamasına tabir edilecektir. Bunun dışında kişinin morali bozulabilir. Fal sahibi, çok kıskanılan biri olmakla beraber bu yüzden can sıkıcı sözler duyabilir.

Kahve Tabağında 2 Kadeh Çıkması Anlamı

Kahve tabağında iki kadeh çıkması; sırların ortaya çıkacağı anlamına gelir. Fal sahibi dikkatli olmalıdır.

 

 

False