GeriSağlıklı Yaşam Taze fasulye kaç kalori? 100 gram taze fasulye besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Taze fasulye kaç kalori? 100 gram taze fasulye besin değerleri ve kalorisi...

Taze fasulye kaç kalori? 100 gram taze fasulye besin değerleri ve kalorisi...

"Günümüzde tüketilen her bir sebze yemeğinin vücuda sağladığı faydaları bulunuyor. Taze fasulye de kişilerin severek tükettiği sebze yemekleri arasındadır. Taze fasulyeyi severek tüketenler 100 gram taze fasulye içerisinde bulunan kalori miktarını öğrenmenin yollarını arıyor. Taze fasulye kaç kalori? 100 gram taze fasulye besin değerleri ve kalorisiyle ilgili detayları sizler için derledik."

Sebze yemeklerinden biri olan taze fasulye içerisinde bir miktar kalori vardır. 100 gram taze fasulye tüketen bireyler vücuda 32 kalori almış oluyor. Fasulye içerisinde 0,2 gram yağ bulunuyor.

 Taze Fasulye Kaç Kalori?

 İnsanlar belirli zamanlarda sebze tüketerek kilosunu koruyabiliyor. Taze fasulye de kişilerin tükettiği sebze yemeklerin başında geliyor. Sevilen taze fasulyenin içerisinde bulunan kalori miktarı 32'dir. 32 kaloriye sahip olan taze fasulye, çok kilo aldıran bir besin değildir.

 100 Gram Taze Fasulye Besin Değerleri ve Kalorisi

 100 gram taze fasulye içerisinde birçok besin değeri vardır. Taze fasulye içerisinde 0,2 gram yağ, 1,8 gram protein ve 7 gram karbonhidrat bulunuyor.

 

False