GeriEtkinlik Rehberi 'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' Sahnelerde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' Sahnelerde!

'Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi' Sahnelerde!

"Herkesin çok sevdiği; gülen ve güldüren kadın Nilgün Belgün, kendi hikâyeleriyle dolu, müzikli ve danslı gösterisiyle tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. "

Keyifli bir etkinlik planı yapmak için buraya tıklayıp indirimli biletlerinizi hemen alabilirsiniz.

Sahnelerin, senelerdir asla vazgeçemediği usta isim; bu sefer başka bir konseptle çıkıyor tiyatro sahnelerine. Nilgün Belgün’ün hayat hikâyesinden, anılarından yola çıkarak yazdığı ve büyük ilgi gören "İçimdeki Kadın, Aşk ve Komedi" isimli kitabından sahneye uyarlanan "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" müzikli, danslı gösterisinde Nilgün Belgün; hayatını, anılarını, yaşadıklarını şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü, kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor. Size de bu keyifli öyküleri dinlemek, bu eğlenceli atmosfere ortaklık etmek isterseniz; size özel indirimlerle sunulan biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

Bu bir ilandır.

Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi Sahnelerde

İstediğiniz tarih ve yer seçeneğiyle değerlendirebileceğiniz bu etkinliği kaçırmayın, eğlenceli bir akşam geçirme fırsatından mahrum kalmayın. Aşkı başka yaşamış kadınlardan biri olan Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi dolu, keyifli bir maceraya katılmak için biletlerinizi hemen alın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır. 

False