GeriKahve Falı Falda Gelinlik Görmek Ne Demek? Falda Kabarık, Siyah, Uzun, Kuyruklu, Kirli Ve Küçük Gelinlik Çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Gelinlik Görmek Ne Demek? Falda Kabarık, Siyah, Uzun, Kuyruklu, Kirli Ve Küçük Gelinlik Çıkması

Falda Gelinlik Görmek Ne Demek? Falda Kabarık, Siyah, Uzun, Kuyruklu, Kirli Ve Küçük Gelinlik Çıkması

"Falda gelinlik görmek, hem evli hem de bekar olanlar hem de bekar olan kişiler genellikle çok hayırlı anlamlara gelir. Geçmişten günümüze kadar fala olan inanç toplumumuzda her zaman geçerliliğini korumuştur. Falda gelinlik görmek ne demek sizler için derledik."

Kahve falında en sık görülen semboller arasında ise gelinlik yer alıyor. Gelinliğin çeşidine ve modeline göre ise anlamı genellikle değişiklik gösteriyor.

Falda Gelinlik Görmek Ne Demek?

Falda gelinlik görmek, pek çok farklı şekilde yorumlanır. Özellikle de bu sembol, gelinliğin modeline, görünüşüne ve tarzına göre pek çok farklı şekilde yorumlanabilir. Eğer evli birinin falında gelinlik sembolü bulunuyorsa, bunun anlamı ise, şans oyunlarında da şansının yüksek olacağı, emeklerinin karşılığını alması ve bol kazançlı işler yapması, eline toplu para geçmesi anlamına gelir.

Falda Kabarık Gelinlik Görmek

Falda kabarık gelinlik görmek, evlilik hayatında geçim sıkıntısı çekmemek ve zengin bir insanla evlenmek anlamına gelir. Huzurlu ve mutlu bir yuva kurarak, artık çok daha mutlu olabilirsiniz. Sevdiğiniz bir insan ile artık evlilik yolunda ilerlemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda, ailelerinizi de tanıştırmayı düşünebilirsiniz. Artık işler sevdiğiniz kişi ile ciddiye binecek ve düğün hazırlıkları da yavaştan başlar.

Son zamanlarda iş hayatınızda önemli ve sürpriz gelişmeler de yaşanabilir. Bir iş değişikliği yapabilir ya da önemli bir terfi alabilirsiniz. Kısa zaman içinde evinize giren para miktarının artması ile birlikte ev içinde saadet ve huzur da artar. Sizin yenilikçi fikirleriniz de size büyük kazançlar getirir. Falda gelinlik çıkması, ortak işlerden de beklentilerin karşılanması ya da kendi işini yapmak anlamına da gelir. Yeni projelerin temeli bu şekilde atılabilir. Aynı zamanda da yeni başlangıçlar yapılabilir.

Kahve Falında Siyah Gelinlik Görmek

Falda siyah gelinlik görmek, genellikle aşk hayatında ayrılıkların da habercisidir. İlişkisi olanlar ya da evli olan kişiler, ayrılık noktasına gelebilir. Hatta sevdikleri kişi ile yollarını bu dönemde ayırma kararı da alabilirler. Çünkü aranızda geçen bazı çatışmalar ve sorunları aşma konusunda güçlük çekebilir. En sonunda artık ilişkinizin sonuna geldiğinizi kabul edebilirsiniz. Aynı zamanda evlilik hayali kurduğunuz kişi ile evlenmekten de bu dönemde vazgeçebilirsiniz. Aynı zamanda aileden birinin boşanma haberi de size gelebilir.

Falda Uzun Kuyruklu Gelinlik

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek, bekar biri için evlenerek sevdiği kişi ile mutlu bir yuva kuracağı anlamına gelir. Eğer kalbinizde kimse yoksa yakın bir zamanda bir talibiniz çıkabilir. Aynı zamanda bu kişi ile birlikte evlilik hayalleri kurabilirsiniz. Eğer evlilik ile ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorsanız, bunları da en kısa zaman içinde aşarak ve herkesin gönlünü hoş edebilirsiniz. Ailenizde evliliğinize karşı olan insanların da gönlü olur. Aynı zamanda bu fal, uzun ve sağlıklı bir evliliğiniz olacağı anlamına gelir. Bu fal, çevrenizde sizi mutlu etmek isteyen sürekli size dua eden kişiler olduğunu simgeler. Bu nedenle de genellikle güzel bir şekilde yorumlanır.

Falda Kirli ve Küçük Gelinlik Çıkması

Falda kirli ve küçük gelinlik çıkması durumunda evlilik ile ilgili hayallerinizi bir süreliğinize askıya almanız gerekebilir. Bu fal, evliliğinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemeyeceğini gösterir. Hiç beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz sorunlarla boğuşmak ve onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda haklı olduğunuz bir konuda kendinizi savunmak için uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Zor günler geçirebilirsiniz fakat sevdiğiniz kişilerin de desteğini alarak bu günleri rahatlıkla kısa zaman içinde de atlatabilirsiniz.

 

False