Falda Bumerang Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bumerang Çıkması Anlamı
GeriKahve Falı Falda Bumerang Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bumerang Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Bumerang Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bumerang Çıkması Anlamı

Falda Bumerang Görmek Ne Demek? Kahve Falında Bumerang Çıkması Anlamı

"Falda bumerang görmek, enteresan figürler arasındadır. Anlam bakımından geçmiş ve geleceğe dair ilginç, bir o kadar da önemli ipuçları verebilir. Bunun için sizde, Falda bumerang görmenin hangi anlama geldiğini öğrenebilir, bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Falda bumerang görmek ne demek? Kahve Falında bumerang çıkması anlamı nedir tüm detayları ile derledik."

Falda bumerang görmek, genel anlamıyla çok uğraşılan ve çaba sarf edilen bir konuda başarıya ulaşılacağı ve emeklerinin karşılığını alacağı şeklinde yorumlana bilir.

FALDA BUMERANG GÖRMEK NE DEMEK?

Falda bumerang sembolü, çok istenen bir şey için çaba sarf edileceği ama sonunda mutlaka gerçekleşeceği anlamı taşır. Bu, genellikle üzerinde emek harcana bir proje, çalışılan bir sınav veya çok istenen bir evlilik olabilir.

KAHVE FİNCANINDA BUMERANG GÖRMEK NE DEMEK?

Bumerang figürü fincanın tam ortasında çıkmışsa, emek harcanarak ve çok çalışarak kazanılacak olan bir sınavı veya terfii temsil eder.

Bumerang figürü fincanın kulp kısmına yakın bir yerde çıkmışsa, fincan sahibi şayet evliyse, çok istediği çocuğa yakın zamanda kavuşacağı, eğer bekârsa âşık olduğu kişiyle bir evlilik yapacağına yorumlanabilir.

Bumerang figürü fincanın ağız kısmına yakın bir yerdeyse, fincan sahibinin ayaklarının yerden kesileceği ve çok mutlu olacağı bir haber alacağı şeklinde yorumlanabilir.

TABAKTA BUMERANG GÖRMEK

Hane içinde, büyük fedakârlık göstererek beklenen bir olayın sonunda gerçekleşeceğine ve bütün aileyi mutlu edeceğine delalettir.

KAHVE FALINDA BUMERANG ÇIKMASI

Fincan sahibinin emeklerinin karşılığını alacağı bir döneme gireceği veya hatalarını telefi etmek için karşısına bir fırsat çıkacağı şeklinde yorumlanabilir. Geçmişte yapılan bir iyiliğin, kendisine maddi manevi bir getirisi olacağı ve o kişiyi çok rahatlatacağı anlamına gelir. Bunun yanı sıra, yapılan bir hatadan dolayı çekilen vicdan azabını telafi edeceği ve karşısındaki insandan af dileme fırsatı bularak, ferahlığa ereceği şeklinde de yorumlanabilir.

False