GeriKahve Falı Falda Ayna Görmek Ne Demek? Falda Kırık, Küçük, El Ve Boy Aynası Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Ayna Görmek Ne Demek? Falda Kırık, Küçük, El Ve Boy Aynası Çıkması Anlamı

Falda Ayna Görmek Ne Demek? Falda Kırık, Küçük, El Ve Boy Aynası Çıkması Anlamı

"Falda ayna görmek fal baktıran ve fal bakan herkes için önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir. Bununla beraber Falda ayna görmek çeşitli anlamlar içermektedir. Bu da falda ayna şekli çıkması ne anlama gelir sorusunu ortaya çıkarmaktadır. Bundan dolayı biz de falda ayna görmek ne demek? Kahve falında kırık ayna görünmesi ne demektir detayları ile derledik."

Falda ayna görmek en genel anlamı ile evlilik demektir. Bunun yanı sıra kahve falında ayna çıkması olumlu duygular beslemek ya da mal mülk kazanmak şeklinde de anlamlandırılıyor. Ayrıca falda ayna çıkması yeni bir iş sahibi olmak anlamına da gelmektedir.

FALDA AYNA GÖRMEK NE DEMEK?

Falda ayna görmek kişinin ruh halinin yüzüne yansıması demektir. Aynı şekilde fincanda ayna görmek kişinin iç güzelliğinin yüzüne yansıması anlamına gelir. Buna göre tabakta ayna görmek de iç güzelliğin yansıtılması demektir.

FALDA KIRIK AYNA

Falda kırık ayna görmek hayal kırıklı demektir. Fal sahibi evlilik konusunda büyük hayal kırıklığı yaşayacak demektir. Buna göre fincanda kırık ayna görmek ev içinde huzursuzluk çıkmasının yanı sıra düşman kazanmak şeklinde de ifade edilmektedir. Ayrıca tabakta kırık ayna çıkması kazancın azalması ve yüze hüzün gelmesi anlamına da gelmektedir.

KAHVE FALINDA KÜÇÜK AYNA

Kahve falında küçük ayna çıkması kişinin küçük şeylerden büyük mutluluk duyduğu anlamına gelir. Bununla beraber fincanda küçük ayna görmek fal sahibi için umut beslemek demektir. Tabakta küçük ayna görmek ise yeni bir işe başlayarak birikim hedeflemektedir.

FALDA EL AYNASI

Falda el aynası görmek kendini ön plana çıkarma isteğine işaret eder. Fal sahibinin ilgi çekmek istediği birinin olduğu belirtilmektedir. Bunun yanı sısa fincanda el aynası görmek ün kazanmak istemek demektir. Bununla birlikte tabakta el aynası çıkması fal sahibinin tanınan bir kişi olacağı anlamına gelir.

FALDA BOY AYNASI

Falda boy aynası görünmesi fal sahibi için büyük bir fırsat demektir. Ayrıca fincanda boy aynası çıkması fal sahibinin kendi iç dünyasında zafer kazanması anlamına gelir. Fal baktıran kişi çelişkiye düştüğü bir konudan kurtulacaktır. Ayrıca tabakta boy aynası çıkması kişinin dış dünyaya karşı dik duruş sergilemesi demektir.

FALDA İKİ TARAFLI AYNI GÖRMEK

Falda iki taraflı ayna görmek yalan söyleyen bir dost edinmek demektir. Bununla beraber fincanda iki taraflı ayna çıkması kişinin çift kişilik kazanmak zorunda kalması demektir. Tabakta iki taraflı ayna çıkması ise fal sahibinin birden fazla yeteneği olduğu anlamına gelir.

TABAKTA İKİ TANE AYNA ANLAMI

Kahve falında tabakta iki adet ayna görmek sadık dost kazanmak demektir. Fincanda iki adet ayna görünmesi ise sadık dostun yanı sıra fal sahibinin ruh eşine rastlaması anlamına da gelir. Kısacası falda iki tane ayna görmek yalnızlıktan kurtulmak demektir. Ayrıca falda iki adet ayna simgesi görmek kişinin etrafının giderek kalabalık olması anlamına gelir. Bununla beraber çeşitli sıkıntılarında ortaya çıkması muhtemeldir. Fakat sıkıntılar kazanılan dostlar sayesinde kısa sürede yok olacaktır. Fal baktıran kişi hem yalnızlıktan kurtulacak hem de yeni dostlar yeni dostlar edinecektir.

FİNCANDA BÜYÜK AYNA ÇIKMASI

Kahve falında fincanda büyük bir ayna çıkması fal sahibi için olumlu bir durum demektir. Fincanda çıkan büyük ayna iş hayatında kendini göstermek ve yeni bir makam elde etmek demektir. Bununla beraber tabakta büyük ayna görmek fal sahibinin çevresinin genişlemesi şeklinde ifade edilmektedir. Fal sahibi için yeni bir başlangıç söz konusu olacaktır.

 

False