GeriEv Dekorasyon Erkeklerin beğendiği ruj renkleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Erkeklerin beğendiği ruj renkleri

Erkeklerin beğendiği ruj renkleri

"Hangi renk ne anlatıyor?"

Güzelliğine düşkün kadınların vazgeçemediği kozmetik ürünlerinden biri de rujlar. Birbirinden farklı renk ve dokudaki onlarca ruj acaba erkeklere ne çağrıştırıyor?

Erkeklerin beğendiği ruj renkleri

Kırmızı renk, dikkatleri üstünde toplamayı seven kadınların rengidir. Genellikle kendine güvenen kadınların tercih ettiği kırmızı renk, erkekler için de büyük albeniye sahip. Eğer biri tarafından fark edilmek istiyorsanız, kırmızı sizin renginiz.



Klasik açık renklerdeki pembe değil, daha canlı pembeler erkeklerde maceracı bir kişiliğe sahip olduğunuz izlenimini oluşturuyor. Bu tonlardaki rujları kullanan kadınlar biraz marjinal ve enerji dolu olduklarını gösteriyorlar. Eğer doğru ten renginde kullanırsanız koyu mor rujlar inanılmaz bir etkiye sahip.

Erkeklerin beğendiği ruj renkleri

Zarif, çekici ve güçlü kadın imajı yaratan koyu mor renkteki rujlar aynı zamanda erkekler tarafından farklı bir tarafınızın olduğunun düşünülmesini sağlar. Açık turuncu tonlarda rujlar, tam genç kızlar için üretilmiş. Yani kullanan kişi yaşıyla doğru orantılı kullanmalı. Eğlence ve kendine güvenin temsilcisi olan bu renk, sıra dışı şeyler yaşamaktan korkmayan kadınların rengi.

False