GeriRüya Tabirleri Rüyada Taksi Görmek Nedir? Rüyada Taksi Çağırmak, Sürmek, Aramak Ve Beklemek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Taksi Görmek Nedir? Rüyada Taksi Çağırmak, Sürmek, Aramak Ve Beklemek Tabiri

Rüyada Taksi Görmek Nedir? Rüyada Taksi Çağırmak, Sürmek, Aramak Ve Beklemek Tabiri

"Rüyalar üç kısma ayrılır: İyi rüya, kötü rüya ve bilinçaltı rüya. İyi bir rüya, bir habercinin rüyası olarak tanımlanır. Kötü rüyalar, bizde üzüntü ve korkuya neden olan rüyalardır. Bu rüyaların sebebi şeytanın aldatmasıdır. Bilinçaltı bir rüya, bir kişinin yaşadıklarından sonra gördüğü rüyadır. Rüyada güzel şeyler görmek güzel günlerin geleceğine delalettir. Bir kişiye büyük destek sağlayan büyükler ve dostlardan oluşan bir ailede bulunduğuna delalet eden bir rüya, bu kişinin pek çok hayır işleyen, etrafı tarafından sevilen ve her zaman dua edilen bir kimse olduğuna delalettir. Peki ama rüyada taksi görmek ve taksi beklemek ne anlama gelmektedir tüm detayları ile derledik."

Taksiler şehir yaşamının vazgeçilmez unsurlarıdır. Özellikle trafik sorununun yaşadığı ve toplu taşıma araçlarının yetersiz kaldığı metropollerde en önemli ulaşım vasıtası olmaktadırlar. Kimi insanların neredeyse her gün taksiler ile ilişkileri olmaktadır. Çok sık taksi kullanan insanlar için rüyalarda ara sıra da olsa bu ulaşım araçları görmek normal kabul edilebilir. 

 Rüyada Taksi Görmek 

 Rüyada taksi görmek, kaçak yollara meyilli olmaları nedeniyle kendiniz dışında sevdiklerinizin hayatında sıkıntı yaratacağına işarettir. Kaderlerinin asla kesintiye uğramayacağına ve mutluluklarının hiçbir zaman değişmeyeceğine dair dedikodu ve iftiraların sona ermesine vesile olacaktır. Anlaşmazlıklar bir sorunu bitirmiyorsa, şansa kızmak yerine ne yapılabilirse, yakında bunun büyük fayda ve başarı getireceğini düşündüren bir şey getireceğine dalalettir. 

 Rüyada taksi görmek, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olduğunuza ve sıkıntıların biteceğine delalettir. Kötülüğü karlı bir fırsata çeviren bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için büyük çaba sarf edeceksiniz ve korkularınız ve hastalıklarınız kalmayacak. 

 Rüyada Taksi Çağırmak 

 Rüyada taksi çağırmak, sıkıntı ve endişelerin sona ermesine, işlerin maddi açıdan çok keyifli geçmesine, iş ve sosyal hayatta çok güzel ve başarılı işler yapılmasına işarettir. Yakın bir arkadaşınızla sohbet etmeye, kısa sürede sıkıntı ve sıkıntılardan kurtulmaya ve büyük bir maddi rahatlamaya delalettir. Rüya alimlerinin yorumlarına göre yağmurda taksi çağırmak çabaların faydalı olacağına, kendisini heyecanlandıran soruların kapanacağına, sevilen bir kişi olacağına ve fikir danışılan alim insan olacağına işarettir. 

 Rüyada Taksi Sürmek 

 Rüyada taksi sürmek, birlikte çalıştığınız kişilerle güzel sohbetler yapacağınıza, yaptığınız tüm işlerde büyük kayıplara uğrama ihtimalinizin çok yüksek olduğuna, kendinize yeni fırsatlar bulacağınıza delalettir. Kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir araya geldiği toplantılara katılmaktan sıkılır. Rüyada siyah beyaz taksi sürmek, emeklerinizin ve hak ettiklerinizin karşılığını almayacağına, uzun süredir var olan tüm sorunları ortadan kaldıracağına, büyük bir rahatlık ve konfor yaşayacağınıza inanılır. Şanslısın ki geleceksin, son zamanlarda yanlış giden her şey düzeltilecek. 

 Rüyada Taksi Aramak 

 Rüya tabirlerine göre rüyada taksi aramak, borçları ödeme imkanına kavuşacağınıza , sevdiğiniz kişilerle çalışarak büyük kazançlar elde edeceğinize, kardeşler arasındaki çekişmelerin biteceğine, sorunlu kişilerle uğraşacağınıza delalettir. Eşini arkadaşına tahrik ettiği için evden kovulur. 

 Rüyada taksi bulmak, kişinin nedense büyük zorlukların ve zor zamanların onu beklediği bir zamana girdiğine, uzun zamandır hayalini kurduğu şeyin yakın bir gelecekte gerçekleşeceğine ve onun kendisi olacağına delalettir. Her zamankinden daha büyük ve faydalı şeylere başlayacağını ve bu yüzden sıkıntılarından ve sıkıntılarından kurtulacağı, hiç istemediği sorunlarla karşılaşacağı, yeniliğin kendisine iyi geldiği ve iyileşeceği söyleniyor.  

 Rüyada Taksi Beklemek 

 Rüya sözlüğü yorumcularına göre, rüyada maddi ve manevi açıdan zengin bir hayat yaşamak için taksi beklemek, ortaklıklar sayesinde Allah'ın vereceği çok güzel ve bereketli bir gelir elde edeceğinize inanılır. Dünyaya iyi şanslarla girecek ve rahat bir hayat yaşayacaksınız. 

 Rüya tabirlerine göre, bir rüyada taksi beklemek zafer ve başarı getirir ve istediğinizi büyük miktarda paraya vererek işinize dikkat etmeniz sonucunda bazı konularda başınızı ağrıtacak ve başınızı ağrıtacaktır. Engel olan ve işlerini etkileyen ertelenen insanlar olduğuna inanılıyor. 

 Rüyada Taksiye Binmek 

 Rüyada taksiye binmek, bazı konularda tutum ve davranışlarınızdan pişmanlık duyacağınıza, iyi bir iş için arkadaşlarınızdan destek alacağınıza, emeklerinizin ve hayallerinizin boşa gitmeyeceğine, büyük bir rahatlamaya kavuşacağınıza delalettir. Büyük bir sorun nedeniyle ertelenen hayallerin, kişinin sosyal çevresinin evliliğinize olumlu katkı sağlayacağına dair gerçekleşmesi - bu bir alamet olarak kabul edilir.

False