GeriRüya Tabirleri Rüyada kendini görmek ne anlama gelir? Rüyada kendini hamile, askerde, hastanede ve okulda görmek tabirleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada kendini görmek ne anlama gelir? Rüyada kendini hamile, askerde, hastanede ve okulda görmek tabirleri

Rüyada kendini görmek ne anlama gelir? Rüyada kendini hamile, askerde, hastanede ve okulda görmek tabirleri

"Aslına bakılırsa insanlar rüyasında kendini çok fazla görmezler. Ancak bazı zamanlar birçok kişi kendisini de görür ve bunun farklı şekillerde yaşar. Böyle durumlarda görülen rüyanın ne manaya geldiği konusunda rüya alimlerinin yorumları okunmaktadır. Peki, rüyada kendini görmek ne anlama gelir? Rüyada kendini hamile, askerde, hastanede ve okulda görmek tabirleri."

Mutlaka her insana en az bir defa da olsa rüyasında kendisini görmüştür. Kendini hastanede veya askerde ve hamile gibi daha birçok değişik biçimlerde gören insanlar alınır. Bu rüyalar genelde gelecek hakkında bazı bilgiler ve tahminler verir. Bu tahminleri öğrenmek için ise bulma Rüya tabircileri yorumlarını okuyabilirsiniz.

 Rüyada Kendini Görmek

 Rüyada kendini görmek kişinin kibirli bir duruş sergilediğini anlatmaktadır. Ayrıca sürekli olarak mal ve mülkünden bahseden, çok parası olduğunu anlatan bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Bu kişi sergilediği karakterden dolayı etrafındaki insanlar tarafından yadırganır ve davranışları sevilmez.

 Rüyada Kendini Hamile Görmek

 Rüyada kendini hamile görmek rüya sahibinin hayırlı bir haber alacağı üzerine yorumlanır. Güzel gelişmeler yaşanacağını, kişinin huzur ve refah dolu bir yaşam süreceği üzerine delalet eder. Güzel günlerin yakın olduğunu anlatan buraya, aynı zamanda kişinin maddi açıdan düze çıkacağına ve sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

 Rüyada Kendini Askerde Görmek

 Rüyada kendini askerde görmek rüya sahibinin önemli bir olay içerisine gireceği, ciddi bir işe atılmak üzere olduğunu anlatır. Ayrıca sıkıntı içerisinde olmaya, bireyin başına gelecek bazı mühim olaylara delalet eder. İş yaşamında yükselmeye ve önemli mevki sahibi toplulukların içerisine girmeye işaret etmektedir.

 Rüyada Kendini Hastanede Görmek

 Rüyada kendini hastanede görmek bazı zamanlar rüya sahibinin iyi bir ölüm ile vefat edeceğini anlatır. Ayrıca ahiret hayatının iyi olacağına delalet eder. Farklı rüya alimlerine göre idi rüya sahibinin yaptığı olaylardan ötürü pişman olacağına, tövbe edeceğini ve af dilemesi ile günahlarından arınacağı üzerine işarettir.

 Rüyada Kendini Hasta Görmek

 Rüyada kendini hasta görmek rüyanın tersine kişinin sıhhat bulacağına delalet eder. Aynı zamanda üzüntü ve kötülükten kurtulmak suretiyle, düşmanlarının kahrolacağı üzerine rivayet edilir. Rakiplerini bir bir yeneceği ve iş hayatında önemli bir mevkiye geleceğine işarettir. Eğer yaşadığı herhangi bir hastalık sorunu var ise, kısa süre içerisinde bu hastalıktan kurtulacağına yorulur.

 Rüyada Kendini Evli Görmek

 Rüyada kendini evli görmek rüya sahibinin yaşamında önemli değişimler olacağı üzerine yorulur. Bu değişimler ile beraber hem manevi hem de maddi açıdan düze çıkacağına işaret eder. Mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesiyle beraber hayat boyu refah dolu bir zaman geçireceğine delalet eder.

 Rüyada Kendini Sakallı Görmek

 Rüyada kendini sakallı görmek kişinin olgun bir döneme girdiğini işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin makam ve mevki sahibi olacağına, iyi bir maaş ile yüksek kazanç elde edeceğine delalet eder. Ayrıca kişinin karakterinin güzel olduğuna, çevresindeki yardıma muhtaç insanlara destek verdiğine işarettir. Rüyasında kendisini uzun sakallı gören pek çok kişinin gerçek yaşamdaki maddi manevi sorunlarını, borçlarını ödeyeceği ve maddi sorunu olmayacağına yorulur.

 Rüyada Kendini Güzel Görmek

 Rüyada kendini güzel görmek rüya sahibinin ahlaki yapısını ve karakterinin güzelliğini anlatmaktadır. Hayat tecrübesi olduğuna ya da olacağına, hayatındaki kararları doğru vereceğini ve doğru bir yaşam süreceğine işaret eder.

 Rüyada Kendini Gelinlikle Görmek

 Rüyada kendini gelinlikle görmek eğer rüya sahibi bekar ise, yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur. Eğer gelinlik kirli ise ve kişi evliyse o zaman boşanmaya, eğer bekar ise o vakit hırsızlık yapacağı üzerine delalet eder.

 

False