GeriRüya Tabirleri Rüyada Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ay Doğması Ve Tutulması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ay Doğması Ve Tutulması Anlamı

Rüyada Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ay Doğması Ve Tutulması Anlamı

"Rüyada ay görmek, sıklıkla herkesin karşılaşabileceği bir durumdur. Özellikle ay tutulması, ay doğması ve ayı farklı biçimlerde görmek gibi, birçok değişik rüyalar görmek mümkündür çoğu zaman. Bu bakımdan, ay doğması görmek ne anlama geliyor öğrenebilir ve aklınızdaki sorulardan kurtulabilirsiniz. Rüyada ay görmek ne demek? Ay doğması, ay tutulması gibi farklı yorumları tüm detayları ile sizler için derledik."

Rüyada ay görmek, gören kişinin hiç kimseye bağlı kalmadan, uzun ve kendi ile gurur duyacağı bir hayat sürmesi ile yorumlanır. Bazı kaynaklara göre ise, rüyada ay doğması rüya sahibinin, bazı kötü niyetli kişiler tarafından kıskanılmakta olan bir özel ve iş yaşantısı olmasına riayet eder. Rüyada ay tutulması, iş ve aşk yaşantınızda bazı beklenmedik sonuçların ortaya çıkacağını gösterebilir.

 Rüyada Ay Görmek

 Rüyada ay görmek, birçok kaynağa göre, aile yaşantısı ile ilgili durumlarda mümkündür. Hayırlı bir evlat, mutlu ve huzurlu bir yuva gibi aile hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Ayrıca iş yaşantısı ile ilgili olarak, adil ve onurlu idarecinin size, iş yaşantınızda olumlu kapılar açacağına işarettir. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizin daha olumlu yönde gideceğine, evli olanlar için çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında başarılı adımlar atılacağına işarettir. Aynı zamanda erkek evlat ve hayırlı bir eşe de sahip olunacağı anlamına gelir.

 Rüyada Ay Doğması

 Rüyada ay doğması görmek, çoğu zaman hayatınızda hayırlı ve olumlu gelişmeler yaşanacağını, beklenmedik müjdeli haberler alacağınızı gösterir. Hane içerisinde, özellikle maddi anlamda bir rahatlama yaşanacağı ve bu rahatlamanın ihtiyaçları rahatlıkla karşılamaya yarayacağına, kimseye muhtaç olmadan rahat ve bolluk içerisinde bir hayat yaşayacak olmaya işarettir.

 Önceden de bahsetmiş olduğumuz gibi ay hane içini temsil eder, hane içerisine ay doğması, tüm ailenin birbirine karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde hayatlarını sürmeleri olarak yorumlanır. Ailede bir sorun oluşsa bile herkesin kendi kişiliğini bozmadan, saygı sınırları içerisinde fikrini belirteceği bir ortam oluşması anlamına gelir. Tam da bu mutlu aile ortamı, bazı kötü niyetli kişilerin huzurunu kaçıracak olsa bile, büyük huzurun ve mutlulukların çok uzakta olmadığını gösterir.

 Rüyada Ay Tutulması

 Rüyada ay tutulması, bazı olumsuz haberler alınacağına, maddi ve manevi anlamda bazı sıkıntılar yaşanacağına işarettir. Yakın çevreden rahatsızlık yaşayacak olan birisi veya bir hastanın, yaşlının rahmete kavuşması anlamlarına da gelebilir. Ayrıca bazı rüya tabiri alimlerine göre, rüyada ayın tutulduğunu gören kimseye atılacak olan bir iftira anlamı da taşımaktadır. İftirayı atmayı düşünen kimse, rüya sahibinin yakınlarından olmakla beraber, rüya sahibini manevi anlamda çok üzecektir. Ayı hilal şeklinde görmek, rüya sahibi için sıkıntılı dönemlerin yakın olduğu anlamı taşır.

 Rüyada Ay Işığında Yürümek

 Rüyada ay ışığında yürümek, genellikle iyiye yorumlanır. Kişinin annesinden bir iyilik göreceğine veya anne vefat etmişse, annesi kadar yakın birinden çok büyük bir iyilik göreceğine işarettir. Ayrıca çalışma hayatında kazancının asla düşmeyeceği, her daim bir artış yaşanacağı, mutlu ve hayırlı bir iş yaşantısı olacağına yorumlanır. Birbirini seven çiftlerin bir araya geleceği, ilişkinin evlilikle sonuçlanacağı, mutlu bir hayatı temsil eder. Tüm sorunların çözüm bulacağı bir döneme girildiği, bu dönemin uzunluğunun, rüyada görülen ayın evrelerine göre değişiklik göstereceğini anlatır. Hayallerin gerçek olacağı, umutların kaybedilmemesi gerektiği ve sadece bu sürecin değişebileceğine delalet eder. Ayrıca fesat ve kıskanç akraba veya arkadaşlardan uzak durulacağı veya araya sınır koyulacağı bir döneme girildiğine de yorulmaktadır.

 

 

False