GeriEtkinlik Rehberi 'Kökler ve Filizler' Serisi Devam Ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Kökler ve Filizler' Serisi Devam Ediyor

'Kökler ve Filizler' Serisi Devam Ediyor

"Popüler Türkçe müzik tarihinin anıt isimleri ile yeni kuşağın gelecek vadeden sanatçılarını aynı sahnede buluşturan 'Kökler ve Filizler' serisinin ikinci gecesinde Sabahat Akkiraz ve Melike Şahin, 31 Ocak Perşembe günü Babylon sahnesinde."

Sadece son elli yıldan bugüne bakıldığında bile gözlemlenebilecek türler arası etkileşim, popüler müzik tarihinde yer edinmiş kendine has denemeler ve onlarca anıt isim ile bu coğrafyanın müzikal köklerinin çok derinlere uzandığı artık tüm dünyada kabul gören bir gerçek konumunda.

Kökler ve Filizler Serisi Devam Ediyor

Aynı coğrafyada dijital çağ ile birlikte hızlanan, her şeyden anında haberdar olan ve tarifsiz bir hızla üreten 'yeni nesil' isimlerin sayısı da her gün artıyor. 'Kökler ve Filizler' serisi, popüler müzik tarihimizin anıt isimleri ile yeni kuşağın gelecek vadeden sanatçılarını aynı sahnede buluşturmaya devam ediyor.

Kökler ve Filizler Serisi Devam Ediyor

Serinin ikincisinde ise bu sene müzik hayatının 49. yılını kutlayan Sebahat Akkiraz ile ilk konserini 2011 yılında Baba ZuLa ile veren genç yorumcu Melike Şahin, aynı sahnede buluşuyor.

False