GeriEtkinlik Rehberi Feriye Açık Hava Sineması Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Feriye Açık Hava Sineması Başlıyor!

Feriye Açık Hava Sineması Başlıyor!

"Kentte kentli gibi yaşayan herkesi tek çatı altında buluşturacak olan yeni Feriye’de bu yaz çok renkli geçecek! İçini İstanbul’un kabına sığmayan yaşam enerjisiyle dolduran Feriye, Açık Hava Sineması ile 7 Temmuz’dan itibaren her pazar film tutkunlarına keyifli saatler yaşatacak."

İstanbul’da yaz bir başka! Araya tatil girse de, cumadan pazartesiye bağlanan güneye kaçış planları olsa da şehirde etkinlik bitmiyor. İstanbul Boğazı’nın gözde noktasında yer alan, denize sıfır konumu, İstanbul’un ikonik manzarasıyla öne çıkan Feriye, misafirlerine; sanatın, kültürün, gastronominin ve eğlencenin bir araya geldiği bambaşka bir dünya sunuyor. Akşam serinliğinde izlenecek filmler ve eğlence dolu etkinliklerle Temmuz ayı Feriye’de çok keyifli olacak!

Feriye’de Açık Hava Sineması…

Farklı disiplinlerden etkinlikleri ve kişileri bünyesinde buluşturacak, kültürel & sanatsal içerik ve programların yanı sıra cafe’si, fuayesi, lokantası ve parkıyla sosyal hayata fark katan yenilikleriyle Feriye, açık hava sineması ile de şehirde kalanlara keyifli alternatifler sunuyor.

50’ler nostaljisiyle yaratılan rengârenk dünyası, karakterleri, unutulmaz şarkıları ve dans sahneleriyle Grease, 7 Temmuz Pazar akşamı saat 21:00’de Feriye Açık Hava Sineması’nın ilk gösteriminde seyirciyle yeniden buluşuyor. Feriye, popüler kültürün en büyük efsanelerinden biri olan Grease’in heyecanını Boğaz’ın kıyısında açık havada tekrar yaşamak isteyenleri bir araya getiriyor.

False