GeriKahve Falı Falda merdiven görmek ne demek? Kahve falında tahta, beyaz ve ters merdiven basamağı çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda merdiven görmek ne demek? Kahve falında tahta, beyaz ve ters merdiven basamağı çıkması

Falda merdiven görmek ne demek? Kahve falında tahta, beyaz ve ters merdiven basamağı çıkması

"Falda merdiven görmek, önemli simgelerden biridir. Anlam bakımından farklı konulara işaret edebilir. Bunun için sizde falda merdiven çıkmanın ne anlama geldiğini öğrenebilir, bu simgenin neyi çağrıştırdığı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Falda merdiven görmek ne demek? Kahve falında tahta, beyaz ve ters merdiven basamağı çıkması hangi anlama gelir sizin için derledik."

Falda merdiven görmek, ulaşılması çok zor olan bir hedefin, başarıyla ulaşılacağına delalet eder. Bu hedef ne kadar büyükse, ulaşılması da bir o kadar zaman alacaktır. Ancak eninde sonunda ulaşılacaktır.

Falda Merdiven Görmek Ne Demek?

Fal sahibinin çok büyük bir hayali veya niyeti olduğunu ve bunun için çok uğraştığını ifade eder. Bu amaç uğruna çok mücadele verdiğini ve yılmadığını simgeler.

Fincanda Merdiven Görmek

Merdiven simgesi fincanın kenarında çıkmışsa, fal sahibinin dileğinin kabul olacağı ve hedefine ulaşacağı anlamına taşır. Merdiven simgesi fincanın ortasında bir yerde çıkmışsa ve yanında insan figürü varsa, sevdiği insana kavuşmak için ağır adımlarla ilerlemesi gerektiğini gösterir. Acele hareket etmemesini ve emek vermesini ifade eder.

Tabakta Merdiven Görmek

Başarı merdivenlerini tek tek çıkacağı ve sonunda zirveye ulaşacağı anlamını taşır. İş hayatında veya evlilik hayatında büyük mutluluk yaşayacağını ve sonunda hedefine ulaşacağını simgeler.

Kahve Falında Tahta Merdiven Basamağı Çıkması

Çok eski bir tanıdık vasıtasıyla yeni bir döneme gireceği ve yakın zamanda mesleğinde yükseleceğine işarettir.

Kahve Falında Beyaz Merdiven Basamağı Çıkması

Fincan sahibinin çok yakında muradına ereceği ve varlıklı biriyle evleneceği anlamındadır. Kişi Evliyse, eşinin bir akrabası tarafından miras kalacağına ve varlıklı bir şekilde hayat süreceği anlamını taşımaktadır.

Kahve Falında Ters Merdiven Basamağı Çıkması

Hayalini kurduğu ve bu uğurda çok emek harcadığı bir işin olmayacağı ve başarısızlıkla sonuçlanacağı şeklinde yorumlanır.

 

 

 

 

False