GeriKahve Falı Falda kum saati görmek ne demek? Kahve falında kum saati çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kum saati görmek ne demek? Kahve falında kum saati çıkması anlamı

Falda kum saati görmek ne demek? Kahve falında kum saati çıkması anlamı

"Kültürümüzde Türk kahvesi en meşhur içeceklerimiz arasında yer alıyor. Ardından bir de dost sohbetlerine renk katacak olan kahve falı bakmak vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Falda kum saati görmek, genellikle olumlu bir şekilde yorumlanır. Falda kum saati görmek ne demek sizler için derledik."

Falda kum saati görmek, farklı şekillerde yorumlanabilir. En sık görülen fallar arasında yer aldığından pek çok kişi bu falın ne anlama geldiğini merak eder.

Falda Kum Saati Görmek Ne Demek?

Falda kum saati görmek, boşa vakit harcamak anlamına gelir. Kişinin uğraştığı boş işler ile ilgili de bir uyarı anlamı taşır. Usta falcıların söylediğine göre ise, falında kum saati çıkan kişi, sonu olmayan ya da ona faydası olmayacak işlerle vakit harcadığını gösterir. Bu işler ise, onun zamanıyla birlikte parasını da alır. Fal sahibi, zamanına çok önem vermeli ve boş işlerin peşinden gitmekten de vazgeçmelidir.

Kahve Falında Kum Saati Çıkması Anlamı

Kahve falında kum saati görmek, sıkıntılardan hızlı bir şekilde kurtulmak anlamına gelir. Falcılar kişinin çektiği sıkıntıların hızlı bir şekilde biteceğini ve güzel günlerin geleceğini söyler.

Kahve Falında Kum Saati Görmek

Kahve falında kum saati görmek, olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda bu fal, kum saatinde akan kum taneleri gibi önemli dertler, borçlar, hastalıklar geçer. Kahve falında kum saati görmek, hasta birinin kısa zaman içinde iyileşeceği anlamına gelir.

 

False