GeriKahve Falı Falda kaplan görmek ne demek? Kahve falında beyaz, yavru ve uzun kaplan çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kaplan görmek ne demek? Kahve falında beyaz, yavru ve uzun kaplan çıkması

Falda kaplan görmek ne demek? Kahve falında beyaz, yavru ve uzun kaplan çıkması

"Kahve falında kaplan görmek; pek hayırlı tabir edilmez. Bununla beraber fal sahibinin çok sinirli dönemler geçirmesine tabir edilir. Usta yorumculara göre bu fal sembolü; falı baktıran kişinin istemeyeceği olaylar yaşamasına tabir edilir. Kaplan şekline göre değişen yorumlar söz konusudur. Peki, falda kaplan görmek ne demek? Kahve falında beyaz, yavru ve uzun kaplan çıkması ne demek detayları ile derledik."

Kahve falında kaplan sembolü; düşmanlara karşı tetikte olma şeklinde tabir edilir. Fal sahibine karşı haset olan bir kişinin varlığına işaret eden bu sembol, kötü karakterli birine yorumlanır. Bunun yanı sıra bu kişi, fal sahibinin keyfini kaçırabilir. Aile büyüklerinden birisi veya fal sahibinin etrafında sözü geçen bir kişi, psikolojik anlamda baskı yapabilir. 

Falda Kaplan Görmek Ne Demek?

 Falda kaplan görmek; pek hayırlı bir sembol değildir. Fal sahibinin etrafında ya da yakın çevresinde huzursuzluk çıkaracak birine işaret etmektedir. Bu kişi; iş yaşamında, sosyal çevrede veya okul ortamında fal sahibini küçük düşürecek bir harekette bulunabilir.

Kahve Falında Beyaz Kaplan Görmek

Kahve falında beyaz kaplan görmek; manevi anlamda önemli bir ferahlığın yaşanmasına, işleri konusunda önemli çalışmalar yapıp, daha önemli başarılara adını yazdırmasına işaret eder. Fal sahibi, iş yaşamında oldukça olumlu haberler alacak ve kendi işini kuracaktır.

Kahve Tabağında Yavru Kaplan Görmek

Kahve tabağında kaplan yavrusu görmek; fal sahibinin arzu ettiği her şeye kavuşmasına, kimi zaman işlerinde bozulma olmasına karşın, genel olarak işlerinin iyi olmasına yorumlanır. Bu sembol, hayırlı kazançlar sağlanmasına ve sorunların, sıkıntıların, şansızlıkların bitmesine tabir edilir.

Kahve Tabağında Uzun Kaplan Çıkması

Kahve tabağında uzun kaplan çıkması; bireyin öfkesini kontrol edememesi olarak yorumlanır. Fal sahibi; öfkeli, sinirli bir yapıya sahip olup, bu konuda dikkat etmelidir.

 

 

False