GeriKahve Falı Falda Bacak Görmek Ne Demek? Falda Uzun, Tahta, Kırık, Protez Ve Ters Bacak Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Bacak Görmek Ne Demek? Falda Uzun, Tahta, Kırık, Protez Ve Ters Bacak Çıkması Anlamı

Falda Bacak Görmek Ne Demek? Falda Uzun, Tahta, Kırık, Protez Ve Ters Bacak Çıkması Anlamı

"Kahve falında görülen bacağın bilinen pek çok anlamı bulunmaktadır. Genel olarak hayra yorumlanmaktadır. Bazı fal yorumu yapan kişiler ise, fal sahibinin yorgun olduğuna dikkat çekmektedir. Peki, falda bacak görmek ne demek? Falda uzun, tahta, kırık, protez ve ters bacak çıkması anlamı nedir tüm detayları ile derledik. "

Kahve falında bacak görülmesi birçok şekilde yorumlanmaktadır. Fal sahibinin bekar ya da evli olduğuna, o dönem yaşadığı zorluklara, kendisine olan güvenine göre farklı şekillerde yorumlanır. Fal sahibinin kendisine daha çok değer vermesi için bir işaret sayılmaktadır.

FALDA BACAK GÖRMEK NE DEMEK?

Falda bacak görmek, fal sahibinin sırtlanması gereken pek çok sıkıntı ve yük var anlamını taşımaktadır. Fal sahibi, hayata karşı son derece yorgun, çevresinde bulunan kimselere karşı güvenmeyen, kendisine ve yapabileceği işlere karşı güven eksikliği yaşayan bir kişidir. Bacaklar biyolojik olarak, vücuttaki yükleri üstlenen ve taşıyan gövde üyesidir. Fal içerisindeki anlamı da bu şekilde yorumlanmaktadır.

Falında bacak görülen kişi evli ise, hanesinde bazı sorunlar yaşayacağı anlamına gelir. Bu süreçte kişi, eşi ve çocukları ile olan ilişkisinde daha dikkatli olmasında fayda vardır. Fal sahibi bekar ise, çevresindeki kimselerden daha çok baskı göreceği ve bu sebeple kendisine olan güveninin daha da azalacağı anlamını taşımaktadır. Fakat her insan bu şekilde olacak değil, bazı kimseler kendinden emin ve son derece güçlü de olabilmektedir. Fal sahibi kendisini küçük görüyor ise çok ezilecek, kendine olan güveni yüksek ise, pek çok konuda daha iyi yerlere geleceği anlamına gelmektedir.

FALDA UZUN BACAK GÖRMEK NE DEMEK?

Falda uzun bacak görmek, fal sahibinin çok daha iyi şartlarda yaşamak istediğine, kurduğu hayallere kavuşabilmek için elinden gelen her şeyi yaparak daha çok çalışacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşabilmek için çaba sarf edeceğine, verdiği emekler sonucunda istediği hayata ulaşacağına alamet etmektedir.

FALDA TAHTA BACAK GÖRMEK NE DEMEK?

Falda tahta bacak görmek, fal sahibinin ailesi ile arasında kuvvetli bir sevgi bağı olduğuna, aralarında hiçbir çıkar ilişkisinin bulunmadığına, yapacağı çalışmalar sayesinde iyi kazançlar elde edeceğine, hanede yaşanan sorunların çözüleceğine, sahip olduğu borçları kapatacağına, epeydir göremediği bir akrabası ile tekrar görüşme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

FALDA KIRIK BACAK GÖRMEK

Falda kırık bacak görmek, fal sahibinin sevdiği kimseler ile oldukça güzel vakit geçireceğine, bu durumun uzun bir süre devam edeceğine, tanıdığı herkesi kendisi gibi göreceğine, iş konusunda olumlu gelişmeler yaşanacağına, tüm canlıları seveceğine alamet etmektedir. Rüyayı gören fal sahibinin yaşadığı yerde bir değişiklik olacağına ya da taşınacağına, yeni arkadaşlar edineceğine, daha sosyal bir kimse olacağına, yeni bağlantılar kurulacağına işaret etmektedir.

FALDA PROTEZ BACAK GÖRMEK

Kahve falında protez bacak görmek, fal sahibinin parasından ve malından kaybedeceğine, keyifli hoş sohbetler edeceğine, eksiklerini tamamlayacağına, takdir edilen bir kimse olacağına, zor zamanlar geçirse de lükslerinden vazgeçmeyeceğine, kısa bir zaman diliminde güzel haberler alacağına, bazı kayıplar yaşayacağına ve bu nedenle üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

FALDA TERS BACAK GÖRMEK

Falda ters bacak görmek, fal sahibinin yasak olan şeylerden uzak duracağına, zinadan uzak duracağına, iş yaşamında durağan geçen sürecin sona ereceğine, aile ortamında huzuru bulacağına, dokunduğu tüm işlerde oldukça büyük mutluluklar elde edeceğine, aniden gelecek olan bir haberin sayesinde kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yaptığı güzel işler neticesinde bir ödül alacağına yorumlanmaktadır.

 

False