GeriKahve Falı Falda Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Falda Yarım, Hilal, Ters Ve Açık Şeklinde Ay Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Falda Yarım, Hilal, Ters Ve Açık Şeklinde Ay Çıkması Anlamı

Falda Ay Görmek Ne Anlama Gelir? Falda Yarım, Hilal, Ters Ve Açık Şeklinde Ay Çıkması Anlamı

"Pek çok kişi hayatı ile ilgili bilgiler almak veya gelecekte neler olabileceğini öğrenmek için sıkça fal baktırıyor. Kahve falında ise, en sık görülen şekillerin başında ise daha çok ay geliyor. Falda ay görmek ne anlama gelir sizler için derledik."

Huzurlu ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelen falda ay görmek, kişinin çok hayırlı bir kişi olacağına ve sevdiklerini de mutlu etmek için sürekli çaba harcayacağına işaret eder.

FALDA AY GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Falda ay, en sık görülen figürler arasında yer alır. Genellikle olumlu bir şekilde yorumlanır. Falda ay görmek, fal sahibinin herhangi bir hastalığı varsa tüm hastalıklardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve eski sağlığının yerine geleceğine işaret eder. Kahve falında görülen ay figürü, fal sahibinin tüm maddi sıkıntılardan kısa bir zaman içinde kurtulması şeklinde yorumlanır. Falda ay görmek, hayatınızda çok güzel gelişmeler yaşanacağını simgeler. Aynı zamanda bu fal, hayatınıza girecek olan birinin hayatınızı aydınlatacağına işaret eder.

FALDA YARIM AY NE ANLAMA GELİR?

Falda yarım ay, fal yorumlarında en sık görünen şekiller arasında yer alır. Kahve fincanının dibinde kalan telve sonucunda oluşan bu şekil genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Falında yarım ay gören kişinin hanesine ay doğar. Ay doğması ise, hayırlı gelişmeler anlamına gelir. Aydınlık bir gelecek ve alacağınız güzel haberlerin de yakın olduğunu işaret eder.

Falcı için ise rüyada yarım ay görmek, kıvılcım anlamına gelir. Bu da falcılara göre falda çıkan yarım ay fal sahibinin hayatında meydana gelecek kıvılcımlardır. Bu kıvılcımlar sayesinde de güzel gelişmelerin ateşini yanar. Aynı zamanda bu fal, kişinin aşık olacağını gösterir. Aşık olan kişiler için de evlilik için doğru zamanın geldiğinin işaret eder. Aynı şekilde bir girişimde bulunmak isteyen kişiler için ya da kafasında bazı planlar yapmak isteyen kişiler için bu zaman uygun bir zamandır. Kıvılcımı ateşleyerek istediklerini alması gerekir.

KAHVE FALINDA HİLAL GÖRMEK

Kahve falında hilal görmenin anlamı, kişi uzun süredir zorlu bir dönem yaşayarak ve mücadele ediyorsa bu sürecin olumlu bir şekilde biteceği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumcuya göre de falda hilal ay çıkması, falına bakılan kişinin ya da ailesinden birisinin erişeceği yüksek bir mertebeyi de düşündürür. Falında ay çıkan kişi yaptığı meslekte önemli ölçüde yükselecek ve mevkiisi giderek artacaktır. Aynı zamanda yüksek mevkii sahibi olan kişilerle tanışabilir.

FALDA TERS AY ÇIKMASI

Falda ters ay şekli çıkması, insanın uzun yıllar kendi hayalinde olan bütün şeylere kısa zaman içinde kavuşacağını ifade eder. Kahve falında ise, aya benzeyen şekil çıkan kişiler, evli ise eşi ile birlikte çok uzun yıllar huzur içinde yaşar. Aynı zamanda da sürekli eşini mutlu ederek ona layık olacak eş olarak kalır. Falda ters ay çıkması, bazı işlerinizin ters gideceğine işaret eder. Ama kısa bir zaman içinde tüm sorunlar çözüme kavuşur.

TABAKTA AÇIK ŞEKLİNDE AY ÇIKMASI ANLAMI

Tabakta açık şeklinde ay çıkması, fal sahibinin tüm hastalıklarından ve sıkıntılarından çok yakın bir zaman içinde kurtulacağı anlamına gelir. Aynı zamanda fal sahibi, girdiği yanlış bir işin henüz başındayken durumun farkına vararak büyük bir zarara uğramaktan da kurtulabilir. Fal sahibi, çevresindeki kişilerin de desteği ile çok daha iyi yerlere gelebilir ya da işini büyütmek isteyebilir. Tabakta açık bir şekilde ay çıkması, hayatınıza girecek kişinin tüm hayatınızı olumlu yönde değiştireceğini ve size uğurlu geleceğini gösterir.

 

False