GeriKültür Sanat En İyi Penelope Cruz Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Penelope Cruz Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Penelope Cruz Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"Filmlerin yaşamımızdaki yeri büyüktür. Özellikle de film tutkunları hayranı oldukları oyuncuların film ve dizilerini daha özenle araştırmaktadır. Bu ünlü oyuncular gerek yerli gerekse yabancı olsun binlerce filme imzalarını atmış başarılı oyunculardır. Bireylerin dikkatlerini çeken bir oyuncu da Penelope Cruz isimli oyuncudur. En iyi Penelope Cruz filmlerini ve en çok izlenen filmlerinin listesini sizler için derledik."

Film severler mutlaka dünyaca ünlü Penelope Cruz filmlerini duymuştur. Filmler sinema sektöründe bir senaryonun elde edilmiş bütün görüntülerini taşıyan bir bütündür. Elbette ki filmlerde başroller yan roller de vardır. Bireyler sevdikleri bu oyuncuların bütün filmlerini izlemeyi tercih etmektedir. Penelope Cruz filmleri de bu sebeplerden dolayı tüm dünyada izlenen filmler arasındadır.

  En iyi Penelope Cruz Filmleri 

 Penelope Cruz filmlerine geçiş yapmadan önce ünlü oyuncuyu biraz tanıyalım. Penelope Cruz 28 Nisan 1974 doğumlu kadın sinema sanatçısıdır. Ünlü oyuncu günümüzde 47 yaşındadır. Oscar ödülü almış İspanyol sanatçı aynı zamanda modeldir. 

 Eski günlerinde dansçılık da yapmış ve bir dizi için Amerika ülkesine gitmiştir. Günlük yaşamında hayırsever oluşuyla bilinen sanatçının çocukları ve kardeşleri vardır.

 Penelope Cruz kendi ülkesinde bir İspanyol kraliçesi olarak anılmaktadır. İşte en iyi Penelope Cruz filmleri şöyle sıralanmaktadır: 

Beyaz Şeytan 

Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde

Dönüş 

Aç Gözünü 

Corelli’nin Mandolini 

Yeni Yıl 

Beyaz şeytan filmi küçük bir girişimcinin oğlunun yaşamını anlatan filmdir. Bu oğul ailesinin zorluklarla para kazandığını bilir ve bu zorluklardan kurtulmak ister. Bir yetişkin olarak maddi zorluklar yaşamamak için kendini şartlar. Bunun üzerine Kaliforniya beldesine göç eder. Burada uyuşturucu işlerine bulaşır. Sonu hapis olan bir hayatta gerçek ismiyle Penelope Cruz ile tanışır. 

 Karayip korsanları gizemli denizlerde filmi bilindiği gibi kaptan Jack maceralarını anlatmaktadır. Burada kaptan Jack ile oyunculuğu paylaşan ve geniş kadroda yer alan isimlerden bir tanesi de Penelope Cruz kadın oyuncudur. 

 Dönüş filminde ise Penelope Cruz başrolü paylaşır. Ailesine bakabilmek için birden fazla işte çalışan bir kadını ve onun ablasını anlatmaktadır. Ablası ise kardeşinin tam tersi olarak savaşçı değildir. 

 Aç gözünü filminde kendi halinde ne istediğini bilen bir genç adamın bir gece ilgi duyduğu bir kadınla tanışmasını ve ardından da gelen duygu anlarını anlatmaktadır. Bu genç adama ise gerçek ismiyle Penelope Cruz eşlik etmektedir. 

 Corelli’nin Mandolini filmi ise 1940 yıllarında İtalyanlar tarafından işgal edilen bir Yunan adasında yaşanan hikayeleri anlatmaktadır. Corelli’nin Mandolini filminde Penelope Cruz başrolü paylaşmaktadır. 

 Yeni yıl filmi ise Amerika ülkesinde annesi hasta olan dul bir yayıncının Noel mucizesine ihtiyaç duymasını konu almaktadır. Bu konuda da başrol Penelope Cruz'dadır. 

 En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

 Penelope Cruz oyuncusundan bir İspanyol kraliçesi diye bahsedilmesinin nedeni ise oyuncunun 47 yaşında olmasına rağmen bakımlı ve güzel bir vücudunun olmasıdır. Akdeniz insanı olması sevecen olması kendisinin beğenilmesine neden olmuştur. Bunun yanında eşsiz bir de oyunculuk yeteneği vardır. İşte sizler için Penelope Cruz filmlerinden en çok izlenen ve bizim de önerebileceğimiz tam 12 adet filmi listeledik: 

Beyaz Şeytan 

Jamon jamon 

Aç Gözünü 

Vanilla Sky

Kırık Kucaklaşmalar 

Dönüş 

Barselona Barselona 

Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde 

Roma'ya Sevgilerle 

Bulutların Üzerinde 

Tanrı'dan Haber Yok 

Kal Gitme 

Penelope Cruz filmlerinde yukarıda başlıkta anlattığımız ve önerdiğimiz diğer filmlerinden de biraz bahsedelim. 

 Jamon Jamon filmi Amerika macerasının başladığı ve Penelope Cruz oyuncusunun ilk keşfedildiği filmdir. Bu film 1992 yılında yabancı dilde en iyi oscar film ödülünü almıştır. 

 Vanilla Sky filmi ise Penelope Cruz'un oynadığı psikolojik gerilim filmidir. Bu film müzikleriyle ilgi görmüştür. Penelope Cruz'un ise kariyerindeki en popüler ve en önemli filmdir. 

 Kırık kucaklaşma filmi ise garip bir şekilde tüyler ürpertici bir filmdir. Bu film bir aşk hikayesini tutkulu ve buram buram anlatmaktadır. Filmi izlerken Penelope Cruz'un çekiciliğine hayran kalmamak imkansızdır. 

 Barselona Barselona ise son yıllarda ortaya çıkmış Penelope Cruz'un sevilen filmleri arasına girmiştir. Filmin hikayesinde kendinizi kaybediyorsunuz. Çünkü film güçlü bir hikayeden ve başarılı oyunculuklardan meydana gelmektedir. 

 Bulutların üzerinde filmi ise Penelope Cruz'un oynadığı bir dönem filmidir. Sürükleyici ve dolu dolu bir film olduğu için öneriler listesinde yer vermek istedik.

 Roma'ya Sevgilerle filmi sizi 2 saatliğine Avrupa seyahatine çıkaracaktır. Bu seyahate ise Penelope Cruz ile birlikte çıkarak çeşitli olaylar yaşayabilirsiniz.

 Tanrı'dan haber yok filmi ise popüler olmasa bile öneriler listesinde mutlaka yer verilmesi gereken bir Penelope Cruz filmidir. Bu filmde ünlü oyuncunun gençlik yıllarını doyasıya göreceksiniz. 

 Kal gitme filmi romantik bir film olmasıyla bilinmektedir. Film aynı zamanda bol ödüllü oluşuyla da tanınmıştır. Penelope Cruz filmdeki aşk hikayesinde muhteşem oyunculuğuyla kendisine hayran bırakmıştır.

 

 

 

False