Geriİçecek Tarifleri Ahududulu, misket limonlu limonata tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ahududulu, misket limonlu limonata tarifi

Ahududulu, misket limonlu limonata tarifi

Hem limon hem de misket limonuyla yapacağınız bu limonatanın lezzeti çok zengin.

  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 3 adet limon
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 2 litre su
  • 1 su bardağı ahududu
  • 4 adet misket limonu

Ahududulu, misket limonlu limonata tarifi Nasıl yapılır?

Limonları ikiye bölün ve suyunu sıkın. Kalan kabukları blender’dan geçirin ve üzerine bir su bardağı şekeri ekleyip iyice karıştırın. Üstüne 2 litre suyu, sıktığını misket limonlarının suyunu ve ahududuları ekleyip iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra buzla ve dilimlediğiniz misket limonlarıyla servis edebilirsiniz.