GeriStil Önerileri Swarovski'nin Büyüleyici 2018 Kış Koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Swarovski'nin Büyüleyici 2018 Kış Koleksiyonu

Swarovski'nin Büyüleyici 2018 Kış Koleksiyonu

"Swarovski, bu sezon kadınları mistik bir “Orman Masalları” temasıyla ıs¸ıldayan bu¨yu¨leyici dogˆal bir du¨nyaya tas¸ıyor."

Dogˆanın gu¨zelligˆi, markanın gu¨c¸lu¨ bir ilham kaynagˆı olmaya devam ediyor ve Kıs¸ Koleksiyonu ise sadece peri masallarında rastlanan bir fanteziye ve ıs¸ıltıya hayat veriyor. Swarovski’nin Yaratıcı Direkto¨ru¨ Nathalie Colin, du¨nyadaki tu¨m kadınlara ıs¸ıltı katmak ic¸in tasarlanan parlak takı ve aksesuarlara hayat vermek ic¸in zengin ve ıs¸ıldayan bir paleti ve detaycı is¸c¸iligˆi birles¸tiren c¸ok yo¨nlu¨ bir koleksiyon tasarlamak istedi ve bu koleksiyonun bas¸langıc¸ noktası olarak “Bu¨yu¨lu¨ Orman” temasını sec¸ti. Colin koleksiyon hakkında s¸u yorumda bulundu:

“Bu kıs¸ ıs¸ıltılı takılarla dolu, ihtis¸amlı ve fantastik bir yer olan bu¨yu¨lu¨ bir kristal ormanına giriyoruz, bu orman Swarovski’nin DNA’sını eksiksiz olarak yansıtıyor. Sincap, tilki, bo¨cek, o¨ru¨mcek ve kelebekler gibi orman dostlarının yanı sıra c¸ic¸ekler ve bitki o¨rtu¨su¨ de koleksiyona gu¨c¸lu¨ bir karakter ve duygusal bir vurgu katıyor. Zamansızdan modaya ve zariften cesura uzanan, kolay bir kullanıma sahip tasarımlarla uyumlu, oyuncu bir ruha sahip, oldukc¸a sec¸kin, lu¨ks takılardan ilham alan ve sevimli is¸c¸ilik detaylarına sahip bir tasarımı sec¸tim.”

Swarovskinin Büyüleyici 2018 Kış Koleksiyonu

Yeni Swarovski koleksiyonu zarafet ve sec¸kinlik yayarken, Swarovski kristallerinin yalnızca o¨zel gu¨nlerde kullanılan tasarımlar olmadıgˆını da kanıtlıyor.

Olagˆanu¨stu¨ bir is¸c¸iligˆe sahip yeni Magnetic ailesi, bo¨ceklere, kutsal mısır bo¨ceklerine ve birc¸ok farklı tasarıma ıs¸ıltılı yeni yollarla hayat veriyor. Asimetrik ku¨peler, tekli ku¨peler, bros¸lar, u¨st u¨ste takılan kolyeler, mu¨hu¨r ve kokteyl yu¨zu¨klerden olus¸an moda silu¨etler, zarif detaylara ve karıs¸ık metal renklere sahip Swarovski Pointiage® teknigˆi ile ıs¸ıldıyor.

Simgesel takılar en popu¨ler trend olmaya devam ediyor ayrıca bu sezonun birc¸ok farklı motifi o¨zel bir anlama sahip. Kelebek, do¨nu¨s¸u¨mu¨, umudu ve hayatı temsil ediyor, o¨ru¨mcek ise gizemi, gu¨cu¨ ve bu¨yu¨meyi temsil ediyor son olarak kutsal mısır bo¨cegˆi ise yeniden dogˆus¸ ve iyiles¸me anlamını tas¸ıyor.

Swarovskinin Büyüleyici 2018 Kış Koleksiyonu

Orman canlılarını sevenler ise March ailesinin sevimli tilki, baykus¸ ve sincap tasarımlarına bayılacak. Altın metal renklerinin, sec¸kin detayların ve zarif kesimli Swarovski kristallerinin karıs¸ımı, kadınsı ve sıra dıs¸ı bir tarz ic¸in mu¨kemmel bir sec¸imdir.

Koleksiyon, kadınların go¨ru¨nu¨mu¨ne her gu¨n ve anında saf bir ihtis¸am katan ve yu¨zlerce farklı s¸ekilde kullanabilecegˆiniz birc¸ok farklı kullanımı kolay parc¸aya sahip. Timeless Vintage ailesinin bu¨yu¨leyici ve saydam armut kesim Swarovski kristalleri, gu¨nu¨nu¨ze renk dolu bir ıs¸ıltı katıyor. Magnetized ailesinin birc¸ok farklı yu¨zu¨gˆu¨nu¨ u¨st u¨ste takarak herhangi bir go¨ru¨nu¨me cesur ve moda ıs¸ıltı katmanın s¸ık bir yolunu tercih edebilirsiniz.

Go¨z alıcı peri masalı tasarımlarının cu¨mbu¨s¸u¨ne sahip Swarovski, c¸ok yo¨nlu¨ kadını uzak diyarlara tas¸ıyıp, ruhuna enerji katarak gu¨nlu¨k hayatına parıltı katıyor.

False