GeriEtkinlik Rehberi Sevgilinizle Yardım Aşkı İçin Koşun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgilinizle Yardım Aşkı İçin Koşun

Sevgilinizle Yardım Aşkı İçin Koşun

"Sevgililer Günü’nden itibaren partnerinizle birlikte forma girin. Her ikiniz de forma girerken eğlenceli vakit geçirebilir, sadece kaslarınızı değil ilişkinizi de güçlendirebilirsiniz. Bir adımla başlayan koşular, 7’den 70’e hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi geliyor."

Spor aşkı yardım aşkına dönüşüyor

Birlikte egzersiz yapmak, yalnız başına çalışmaktan daha eğlenceli ve etkili. Egzersiz rutinine sadık kalmak, motivasyonu artırmak, beraber iyi vakit geçirmek, kilo kontrolü sağlamak, günün stresinden arınmak, birlikte yeni hedefler belirlemek gibi bir dizi faydanın yanı sıra artık yardım koşuları da düzenleniyor.

Farkındalık yaratmak ve ihtiyacı olan kurum, kuruluş ve bireylere yardımcı olmak için düzenlenen koşu organizasyonları, profesyonel koşular düzenleyerek katılım ücretlerini bağışlıyor. Bu sayede katılımcılar hem sağlığa hem de iyiliğe bir adım atıyor.
İşte partneriniz, eşiniz veya arkadaşınızla birlikte koşabileceğiniz, birbirinizden güç alıp vererek yardım etme şansı yakalayacağınız koşu organizasyonları…

Otizmli çocuklar için bir adım

İyiliğin bir parçası olmak adına geçen yıl ilki gerçekleştirilen Akbatı Koşusu, yaklaşık bin kişinin katılımıyla tamamlandı. Koşudan elde edilen gelir ile Tohum Otizm Vakfı’nın desteklendiği Akbatı Koşusu bu yıl 24 Mart Pazar günü yeniden sağlıklı yaşam ve otizm farkındalığı için koşulacak.

Sevgilinizle Yardım Aşkı İçin Koşun

Koşamayanlar için koş!

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda bilinç oluşturmak için dünya genelinde 12 farklı şehirde aynı anda koşulan Wings For Life World Run 2019’un Türkiye ayağı, 5 Mayıs Pazar günü dördüncü kez İzmir’de koşulacak. 2014 yılından beri tüm dünyada milyonlarca iyi insanın omurilik felçlileri için aynı gün aynı saatte koştuğu Wings For Life, ‘Koşamayanlar için Koş’ mottosunu benimsedi.

False